Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aşk Kuymak Yerken Çatalla uzatılıp Tellenen Peynire Uzun uzun bakıp "Sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım mihriban" türküsünü söyleyip tellenen kuymağı sevdiğinin saçlarına Benzetmektir.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Olum benim pilavla işim olmaz. Gider cam şişe indiririm.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Adaş yürü git aşk tanımına bak lahavle ççç

Ya siyah saçlıysa sevgilimiz
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adaş yürü git aşk tanımına bak lahavle ççç

Ya siyah saçlıysa sevgilimiz
          Olsun Orda tel önemli renk önemli değil zaten arif sağ'da şarkıyı söylüyor ama hanımı esmer olay ana temada bitiyor bence mihribanda sarışın değil

Yorum

• Tamam adaş tamam sen nedersen haklısın ççç
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam adaş tamam sen nedersen haklısın ççç
              Estafurullah Adaş Önemli olan Aşkımız

Yorum

• Emirhan,ne adamsın sen Allah aşkına

Kuymaktan aşk romanı yazacaksın neredeyse
                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Pırasa saplarını görüp sevgilisi aklına gelen var mıdır acep?
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emirhan,ne adamsın sen Allah aşkına

Kuymaktan aşk romanı yazacaksın neredeyse
                    Aşk çok farklı birşey abi insana herşeyi yaptırıyor

İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pırasa saplarını görüp sevgilisi aklına gelen var mıdır acep?
                    Ya Adaş sen onu bırak ben ne adamlar tanıdım çocuk Kadıköyde jeep'in içinde fino köğeği gördü bildiğimiz süs köpeği kurdelalı murdelalı aynen şöyle dedi "Allah günah yazmasın bizim kızda duymasın ama şu süs köpeğinin bakışları ne kadarda belmaya benziyor baka kaldım valla dedi ya bunu derecesi yok ne adamlar var
                    En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 25.05.2009, 15:27.

Yorum

• Adaş ççç Allahım ççç doğrudur ne diyim ççç
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya Adaş sen onu bırak ben ne adamlar tanıdım çocuk Kadıköyde jeep'in içinde fino köğeği gördü bildiğimiz süs köpeği kurdelalı murdelalı aynen şöyle dedi "Allah günah yazmasın bizim kızda duymasın ama şu süs köpeğinin bakışları ne kadarda belmaya benziyor baka kaldım valla dedi ya bunu derecesi yok ne adamlar var

Yerlere yattım
                        İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                        Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Enteresan Birşey Ya

Yorum

• valla emirhan benim öyle fantazilerim yok benimki tek zaten ne kuymaga benzio ne köpeğe
                            ehehehe
                            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              valla emirhan benim öyle fantazilerim yok benimki tek zaten ne kuymaga benzio ne köpeğe
                              ehehehe
                              Bak fanztazi demeyelim rüya diyelim düş diyelim ama fantazi demeyelim o farklı bir kulvar başlığımız kapanmasın

Yorum

• haklısın bende fantazi derken (düş - rüya-hayal) demek istemiştim sayın yöneticiler
                                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X