Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kavuştun mu Aşk bitiyor gibi birşey ya Aşık Doğasında acı var kesin olarak var ama ya acı olmadan olmuyor birleşmeye çalışırken çok iyi yani uğraşıyorsun aşkın artıyor birleştin mi de neden çağrı atmadın diye embesil bir meseleden ayrılıyorsun yani bakın gerekçe embesil ama asıl gerekçe o değil gerekçe heycanın bitmesi.
    Sanırım bu yüzden Aşık Veysel aşkı şöyle tanımlıyor:

"Oğlan kızı sever, kavuşamaz, aşk olur."

Yahu devam edersin tabi bi dakka ya nasıl devam edersin burda devam etmek dediğin "Ben aşkı sensizde yaşarım ne yaparsan yap yinede severim" manasında mı yoksa " Onu sevemezsin yada o seni sevemez benim olacaksın" manasında devam etmek mi ?
    Sevmeye devam edersin manasında. Kız başkasını seviyor diye kızı unutabiliyorsan, bu aşk değildir.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Bari ben de katılayım:

Aşk; karşındaki kişinin hayalindeki kişi olmadığını anlayıncaya kadar yaptığın tatlı enayilikler toplamıdır.

Yorum

Tamam Selim şimdi ortak noktada buluştuk sevdiğin isterse ali candan iken polat alemdar olsun uzaya çıksın yine devam eder eğer o aşksa.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Su yasıma geldım 1 kere asık oldum Trabzonspor ne ben ondan ne de o benden ayrıldı acısıyla tatlısıyla yola devam bu ılıskı olene kadar surer Ahırete de varsa devam eder Trabzonspor
          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

aşk bilim adamlarınında anlayamayacağı kadar karışık bir iştir
            Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

basligin zamanlamasi iyi olmus..su siralar galiba asik olmak üzereyim

Yorum

İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                basligin zamanlamasi iyi olmus..su siralar galiba asik olmak üzereyim
                O işin galibasımı olur ya görürsün olursun biter Kafaya saksı düşmesi gibi birşey saksı düşer kafa yarılır anında.

Yorum

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O işin galibasımı olur ya görürsün olursun biter Kafaya saksı düşmesi gibi birşey saksı düşer kafa yarılır anında.
                  La Emirhan adamın kafayı da yardın ççç
                  bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

Aşık olmaktan bahsediyorsak ben bir kez olmuştum Sonra aşık olmaya tövbe ettim İki aşkı aynı anda yaşanmaz dediler ya o ya ben dediler, bende birini tercih ettim Çok mutluyum şimdi Bir tek aşkım var şimdi onu da herkes biliyor
                    En son EyüpKILIÇ61 tarafından düzenlendi; 27.10.2008, 21:35.
                    Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                    Her Türlü

Yorum

Ask = Delilikdir bence, insan asik oldumu her türlü deliligi yapar asik oildu kisi icin bence

Yorum

İlk aşk hikayeleri ne zaman gönderilecek, çok merak ediyorum
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk aşk hikayeleri ne zaman gönderilecek, çok merak ediyorum
                          Magazin Forever Diyosun yani Yok Terim Hakkında Tanımlama Yapıyoruz

Yorum

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Magazin Forever Diyosun yani Yok Terim Hakkında Tanımlama Yapıyoruz
                            Tanımlamayı Ekşi Sözlük'te yapın
                            Eminim forumdan Türk dizilerini aratmayacak aşk hikayeleri çıkar
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Ask diye birsey yok. Ask sadece bir kuruntu.
                              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

Aşk Çok şeydir AŞk Hiç birşeydir....Ben AŞIK OLMAYA AŞIĞIM

Aşk SEvmek Delicesine sonunu düşünmeden sevmek kendinden daha çok sevmek.1 sn bile bir ömür vericesine sevmek.Aşk Karşındaki insanı her yönü ile kabullenmektir.Aşk yanlışı düzeltmek hoşgörmek.Aşk paylaşmaktır.Zorluklara birlikte katlanmaktır.

Aşık Oldugun kişiden daha güzelli vardır.Bunu inkar edemezsin ama aşık oldugun kişi Dünyanın en güzelinden bile daha güzeldir.Aşk İpleri toplayıp Denize açılmaktır.Aşk tarif etmeye Dünyanın bütün dilleri toplansa yinede yetersiz kalır...

Şöylede bir tuhaf yanı vardır.Bütün aşklar nefretle başlar derler ya buda doğrudur...

Birde Sitemim var.Son zamandaki formalite aşklara iki LAf güzel.Sonra benimle çıkarmısın 3.Laf Aşkım.bu çıkmak ne demek ne çıkıyor nereye Çıkıyoruz...Aşk zedeleyen en büyük nedenler ise zamansız yaşanan bazı olumsuzluklardır.

Son OLARAK: Siz Aşk'a Kollarınızı açın ve Yaratandan en temiz en mahsum en doğru en samimi aşk'ı isteyin.Birğün siz istemesenizde mutlaka karşınıza çıkacaktır ozaman kıymetini biliniz.Sonra Gitti diye ne kdar dövünsende gelmez bir daha geri.

0 Seni UnuTmuş.Sen UnuTamAmıSSan.HayDi Gel Derdini AL DA GeL.Haydi GeL GiDELİm...

Size Birde Şiir hediye edeyim arkadaşlar...
                                SENİ BİR AŞK SARIYOR
                                ansızın kalbin düşüyor yere
                                oğlum sana bir aşk değiyor
                                kapılardan sığmıyorsun
                                geceler inadına üstüne geliyor
                                karnın ağrıyor durup dururken
                                nefesin aynalara değiyor
                                oğlum seni bir aşk sarıyor
                                şarkılar kapını çalıyor
                                zehir gibi batıyor içine sesi adamın
                                ağlamak güzel geliyor
                                ansızın boşalıyor içinden sebepsiz kanın
                                gömleğin kolayca düğmeleniyor
                                boyun uzuyor çillerin yok oluyor
                                kapına gül bırakıyor biri tanımadığın
                                trafik birden açılıyor
                                köprüden geçişte para almıyor gişedeki kadın
                                bir o kadar yakışıyor üstüne siyah kazağın
                                menekşe tutuyor elinde köşedeki yanlızlığın
                                sarı kanaryalar hep senin için kazanıyor
                                ne de güzel geliyor insana sırtından vurulması insanın
                                bir yerinden bakınca nede keyifli hayat
                                bir yerinden bakınca rahat
                                bundan sonrası tufan talan fırtına bora kar aşık-ı mecnun sensin
                                mecunun ancak adı var
                                ansızın kalbin düşüyor yere
                                kapılardan sığmıyorsun
                                geceler inadına üstüne geliyor
                                karnın ağrıyor durup dururken
                                nefesin aynalara değiyor oğlum sana bir aşk değiyor
                                oğlum seni bir aşk sarıyor.
                                En son Fatih Oflaz tarafından düzenlendi; 27.10.2008, 22:26.
                                ßoRDo OF mAvİ
                                HERYER RENGARENK 2 RENK
                                BORDOMAVİ
                                OFLAZ

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X