don't make love ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yapmayalım
Anladın sen onu.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTerkedile, sonra Barismaya yanasmayan bir Kiz, Haftalar sonra neden" Hal-Hatir"sorarUnut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavaş yavaş geçiyor evet ...
Ama ben hala onu çok seviyorum ...
"g" dese -el'i ben eklerim ...
Giden gitmiştir.. O anda bitmiştir.. Salla..
Gidenlerin arkasından bakıyor olsaydık yıllarca bugünü göremezdik..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTerkedile, sonra Barismaya yanasmayan bir Kiz, Haftalar sonra neden" Hal-Hatir"sorar
2- Terkettiği erkeğin berbat haline bakıp keyif almak istemiş olabilir.
3- Uzun dönem birlikteliklerde alışkanlıklar oluyor. Boşluk dolmayınc arama ihtiyacı hissetmiştir.
4- Hiç bir nedeni oladanda aramış olabilir. Duygusuz bir biçimde sadece arkadaş gibi.....
Her şey olabilir... Hiç biriside olmayabilir..... Kadınları anlamak Marsta koloni kurmaktan zordur.....
Kadınlarda ve erkek ilişkilerinde anlamadığım en önemli husus kadın olsun erkek olsun birlikte olduklarıyla birlikte olmak istedikleri kişilerin tam zıt karakterde olması....
Mesela evine bağlı evcimen erkek ister ama bol bol gezen erkekle birlikte olur....
Ya da erkek söz gelimi muhafazakar bir kadınla evlenmek ister ama gözü tam teris kadınlarda olur gibi.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz Insanlar neden Seviyoruz terkediceksek
Neden mi korkuyoruz tek başımıza hayatla mücadele etmekten .
Futbol gibi düşün takım olursan kazanırsın ama sevgide takım yani ikili oluşturamazsan terkedilir kaybedersin .
Tabi bu terkedip terkedilme apayrı nedenlerle olabiliyor . . ." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Tokat'a gelir sille "Tokat" döverim seni la..
Giden gitmiştir.. O anda bitmiştir.. Salla..
Gidenlerin arkasından bakıyor olsaydık yıllarca bugünü göremezdik.....
Biraz abartı olmuş .. Ge dese neyse de g'ye uğraşamam...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- Unutamamıştır..... Bu yüzden kapattığı kapı hala kapalımı diye bakıyor olabilir. Karşıdan muhtemelen yeni bir adım bekler.
2- Terkettiği erkeğin berbat haline bakıp keyif almak istemiş olabilir.
3- Uzun dönem birlikteliklerde alışkanlıklar oluyor. Boşluk dolmayınc arama ihtiyacı hissetmiştir.
4- Hiç bir nedeni oladanda aramış olabilir. Duygusuz bir biçimde sadece arkadaş gibi.....
Her şey olabilir... Hiç biriside olmayabilir..... Kadınları anlamak Marsta koloni kurmaktan zordur.....
Kadınlarda ve erkek ilişkilerinde anlamadığım en önemli husus kadın olsun erkek olsun birlikte olduklarıyla birlikte olmak istedikleri kişilerin tam zıt karakterde olması....
Mesela evine bağlı evcimen erkek ister ama bol bol gezen erkekle birlikte olur....
Ya da erkek söz gelimi muhafazakar bir kadınla evlenmek ister ama gözü tam teris kadınlarda olur gibi.....Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik abi sen konferans felan da veriyo musun ufak çaplı
En güzel tecrübeler yaşanılarak kazanılanlardır......Ondan biliyorum....
Birde ilişkilerde 3 S vardır bunlardan birisi zarar görürse o ilişki yıkılmaya mahkumdur.....
Sevgi- Saygı - SadakatNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
- Alıntı
Yorum
Yorum