Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Beğendiğimiz bedenlere sevgi doldurup, buna "aşk" demişiz ! "

Diye bir cümle okudum bir yerde acaba ne düşünürsünüz ?
    Aşk çok daha derin anlamlara gelen bir sözcüktür. Bunu böyle söylemekle sanki aşkın anlamını küçültüyormuşuz gibi geldi bana....

Yani aşkın sevgi ile olduğu doğrudur...... Ama sadece sevgi yetmez aşk için.....

Azapta lazımdır dertte lazımdır...... Sonra İlahı aşklada bütünleşmesi lazımdır.....

Ben böyle düşünüyorum.... Yoksa her hoşlanma her sevgi aşk değil bana göre...
    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 01.04.2010, 14:13.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aşk çok daha derin anlamlara gelen bir sözcüktür. Bunu söylemek sanki aşkın anlamını küçültüyormuşuz gibi geldi bana....

Yani aşkın sevgi ile olduğu doğrudur...... Ama sadece sevgi yetmez aşk için.....

Azapta lazımdır dertte lazımdır...... Sonra İlahı aşklada bütünleşmesi lazımdır.....

Ben böyle düşünüyorum.... Yoksa her hoşlanma her sevgi aşk değil bana göre...
      Son hece hatta imlasına kadar katıldığımı belirtmek istiyorum
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet yeni bir taktik veriyorum sizlere

Malum yarın 1 nisan hatta şu anda 1 nisan..Sevdiğiniz,hoşlandığınız kıza gidin çıkma teklifi edin eğer kabul ederse sorun yok ama olurda kabul etmezse zaten 1 nisan şakası yaptım diyip olaydan yırtabilirsiniz

Saygılarımla

Cem Akyüz
        Cem sen bir yerden sonra Don Juan olacaksın...Benim içimden bir ses öyle diyor
        21.12.2009 Unutmayacağız...
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
        Cemil Usta
        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Kötü bir şey..

Yorum

• Her Yönüyle Değerlendirmek Gerekir =)
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Boşverin yahu aşk meşk yalan dolan.
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Bir insan seni seviyorum dediği,deli gibi kıskandığı,beraberken başkalarına baktığım zaman trip attığı halde neden 20 gün olmasına rağmen ismini koyalım şu işin dediğim zaman daha var anla beni der?
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir insan seni seviyorum dediği,deli gibi kıskandığı,beraberken başkalarına baktığım zaman trip attığı halde neden 20 gün olmasına rağmen ismini koyalım şu işin dediğim zaman daha var anla beni der?
                  Kanma kardeş kandırırlar , Bekleme Kardeş Bekletirler.

Onlar Seni üzmeden sen onları üz kardeş yoksa üzerler , acımazlar.

Bak halime tövbe et , yada bat çamura gel haliti ruhiyeme.

Çamura battıktan sonra çıkarsın elbet ama izi kalır entarinde.

Ya Çamura batma yada bataklığa uğrama kardeş.

Ama bizim gibi çamura itenlerden olma çünkü çamura attığımız zaten çamur ne üzülür ne sevinir. Ama sen bir kere bizim gibi çamura düşersen kardeş o çamur lekesi seni çok rahatsız eder be.

Ramiz olmamak için Temiz yaşamak gerek , temiz dediysek dirayetli , kararlı.

Kanma be Onur Kanma.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hayatı boyunca 1 kişiyle dahi çıkmamış,gönül bağı kurmamış biri olduğunu düşününce güvenmiyodur daha diyip hak veriyorum vermiyor değilim ama güvenmiyor musun diye sorduğum da güveniyorum ama nasıl emin olabilirim ki cevabını alıyorum.Sonra beni anla,zamana bırakalım gibi cümleler.

İsmini koyma dediğimde zaten sevgili gibiyiz orda sıkıntı yok ama mevzu açıldığında ne evet ne hayır pozisyonuna düşmek kötü oluyor.
                    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Onur sen sen ol onun hakkında "Böyle diyordur hak veriyorum " gibi cümleler kurup kararlar verme. Çünkü Sen o değilsin. Onun içini bilemezsin , aldanırsın mahsun yüzüne,mutlaka terkedip gidecek bir gün , kanma sever gibi göründüğüne , seni sevmiyorum diyecek bir gün demiş Müslüm gürses.

Yorum

• İyi demiş Müslüm'cüm...

Ne yapmak lazım?
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Sana kilit bir soru özel değilse seni bu kadar heycanlandıran bu bayanın ilk olması mı yoksa ilk değil ama bu bayana özel bir duygu besliyorum mu ?

Yorum

• Bu bayan benim için ilk değil ama olanların içindeki en önemli yere sahip olanı.

Ben onun için ilk'im.
                            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• O zaman Onur İçinden ne geçiyorsa söyle , sakın onun yerine de konuşma yok şöyle diyordur böyle düşünüyordur diye. Aklından fikrinden geçenleri direk ama direk söyle. Şimdi Mustafa (Yüksek) gelip "Ya arkadaş nereden anlayacaz ya nereden anlayacaz turnusol kağıdı mı ki bu maviden pembeye , pembeden maviye dönsünde anlayalım nereden anlayacaz arkadaş bu karşı tarafın hissiyatını biz ya " diyecektir bende sana diyorum direk sor , konuş eyle. Kendini da fazla daraltma.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O zaman Onur İçinden ne geçiyorsa söyle , sakın onun yerine de konuşma yok şöyle diyordur böyle düşünüyordur diye. Aklından fikrinden geçenleri direk ama direk söyle. Şimdi Mustafa (Yüksek) gelip "Ya arkadaş nereden anlayacaz ya nereden anlayacaz turnusol kağıdı mı ki bu maviden pembeye , pembeden maviye dönsünde anlayalım nereden anlayacaz arkadaş bu karşı tarafın hissiyatını biz ya " diyecektir bende sana diyorum direk sor , konuş eyle. Kendini da fazla daraltma.
                                Onu bunu bilmem de...Onur sen bunun üstüne fazla düşünme...Yani akışına bırak..Ne kendini kaptır, ne de biz ne durumdayız nereye gidiyoruz diye düşün...Çünkü ikisi de fena...Test ettim bizzat...Kendini kaptırsan, karşıdan beklediğini alamadığında yıkılırsın, fena olursun...sürekli neden bu böyle, neden adı yok diye düşünürsen, bir süre sonra istemediğin sana ait olmayan şeyler yapmaya başlarsın...

Yani sevdiğin kızı düşün, onunla ilgilen ama sürekli kendine yahu biz ne durumdayız diye sormayı bırak...Zaman mı istiyor, uzaklaşmıyorsun ki ondan...Zaman onun olsun..Hem belki de senin de zamana ihtiyacın vardır...Geçen günlerin keyfine varmaya bak...Sonunda mutlu son varsa kendiliğinden gelir...Bu yol daha iyi sonuç veriyor emin ol
                                21.12.2009 Unutmayacağız...
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                                Cemil Usta
                                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X