İlk olarak Ömer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konularda çok başarısız olmuşumdur.
Kızlarla hep kanka olurum sonra işi ilerletmeye kalkarım kız da bana ama biz arkadaşız der olur biter.
Aşk deyince benim aklıma bu gelir .
Ama inanıyorum bir gün gelecek kanka olduğum bir kız dikilecek karşıma.
Ben seni hep arkadaş olarak düşündüm=Ya Bi git olum ben senlen sevgililiği düşünemem
Tam karşılığı bu bayanlar hassas varıklar oldukları için karşısındaki erkeği kırmazlar ve bu ufak yalanı söylerler ama bu durum erkek tarafından gerçekleştirilmiş olsa karşıda ki bayan ezilir hor görülür alaycı bir tavırla reddedilir herzaman diyorum kızlar genellikle ince hassas ve duygusaldır.
İstemiyorum diyemediğine Arkadaşım Der !Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yok o Kelimenin karşılığı şu
Ben seni hep arkadaş olarak düşündüm=Ya Bi git olum ben senlen sevgililiği düşünemem
Tam karşılığı bu bayanlar hassas varıklar oldukları için karşısındaki erkeği kırmazlar ve bu ufak yalanı söylerler ama bu durum erkek tarafından gerçekleştirilmiş olsa karşıda ki bayan ezilir hor görülür alaycı bir tavırla reddedilir herzaman diyorum kızlar genellikle ince hassas ve duygusaldır.
İstemiyorum diyemediğine Arkadaşım Der !.
Direk söyle o zaman ben seninle yapamam debiz arkadaşız demekte ne oluyor
.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İstemiyorum diyemediğine Arkadaşım Der !
Haklısın kardeşim.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden öyle yapıyorlar Emirhan.
Direk söyle o zaman ben seninle yapamam debiz arkadaşız demekte ne oluyor
.
"Zehra bırak arkadaşı markadaşı bana seni sevmiyorum de bende kahrolayım"
Al işteee bir insan kendine zorla kötü birşey denilmesini ister mi ister işte çünkü erkekde bilinçaltı olarak kendine aksi kötü birşey söylendiğinde karşısındakini kin ve nefretle unutabileceğini bilir bunu direk düşünemez ama bilinç altında bu düşünce olduğu için bu aksi cevabı bekler hep demek ki neymiş olay sadece piskolojikmiş
Aşık olursun çok kötü iğrenç içler acısı bir hikayende olabilir ama olay kişinin kendi piskolojisinde biter kişi isterse kendini güçlü bir konuma getirebilir ama atlatma devresi ve süresi vardır kimi insan içerek kimi ibadet ederek bu evreyi geçirir kimi 1 ayda unutur kimi 5 senede unutur olay budur.
Bu arada Unutmak Dediğim O acıyı Atlatmak anlamında yoksa insan aklı dengesini yitirmedikçe ve hafıza kaybına uğramadıkça hiç birşeyi unutması mümkün değildir istediğin kadar uğraş yani
"Zehra görecen ben seni unutacam"
Ulaa zaten her senu unutacağım derken bile yine hatırlamış oluyorsun ee ne anladım bundan unutmak için uğraştın mı sonu gelmez bu işte Ben güçlüyüm atlatırım bunu beni yıkamaz maceraydı geldi geçti diye serzenişler ile eskilerden kurtulunabilir.En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 22.01.2009, 18:24.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayanlar karşısındakini bu kadar küçük bir cümle için bile kıramayacak kadar ince de ondan bayanlar ince derken yani aman çok inceler hepsi iyi niyetli demiyorum bu incelik onların yapılarında olan birşey bilinçaltı incelikden kırmamakdan yana ama erkekde de lanet olası şöyle bir düşünce var
"Zehra bırak arkadaşı markadaşı bana seni sevmiyorum de bende kahrolayım"
Al işteee bir insan kendine zorla kötü birşey denilmesini ister mi ister işte çünkü erkekde bilinçaltı olarak kendine aksi kötü birşey söylendiğinde karşısındakini kin ve nefretle unutabileceğini bilir bunu direk düşünemez ama bilinç altında bu düşünce olduğu için bu aksi cevabı bekler hep demek ki neymiş olay sadece piskolojikmiş
Aşık olursun çok kötü iğrenç içler acısı bir hikayende olabilir ama olay kişinin kendi piskolojisinde biter kişi isterse kendini güçlü bir konuma getirebilir ama atlatma devresi ve süresi vardır kimi insan içerek kimi ibadet ederek bu evreyi geçirir kimi 1 ayda unutur kimi 5 senede unutur olay budur.
Bu arada unutma dediğimde o acıyı atlatmadı yoksa insan aklı dengesini yitirmedikçe ve hafıza kaybına uğramadıkça hiç birşeyi unutması mümkün değildir istediğin kadar uğraş yani
"Zehra görecen ben seni unutacam"
Ulaa zaten her senu unutacağım derken bile yine hatırlamış oluyorsun ee ne anladım bundan unutmak için uğraştın mı sonu gelmez bu işte Ben güçlüyüm atlatırım bunu beni yıkamaz maceraydı geldi geçti diye serzenişler ile eskilerden kurtulunabilir.
Emirhanım be yazdıklarını okudum da anılarım depreşti birden...Sen aşık olmuşsun belli
""Zehra bırak arkadaşı markadaşı bana seni sevmiyorum de bende kahrolayım"
ki bu cümle aynen hatırlıyorum kendimden sadece isim değişiktiTeşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhanım be yazdıklarını okudum da anılarım depreşti birden...Sen aşık olmuşsun belli
""Zehra bırak arkadaşı markadaşı bana seni sevmiyorum de bende kahrolayım"
ki bu cümle aynen hatırlıyorum kendimden sadece isim değişikti
Özel olacak ama daha dün restauranttayım sigaramı yaktım o arada bir şarkı çalmaya başladı Fatih Erkoç-Senden Kalan Tek Anı Bu Oooo Oooo...
diye devam ediyor orada elimdeki sigaraya baktım aklımdan geçti ben bu sigaraya aşık olduğum zaman başladım...Şimdi duygusal moda girdim ya
Ben başladım efkarlı sözler söylemeye Konuşuyorum karşımda da arkadaşım
Senden kalan tek anı bu tek bir dal sigara
Her yaktığımda hatırlatır seni bana
Bir tütün yalnızlığıydı
Bir ateş hırçınlığıydı
Samsunlu olman mıydı seni tütün kadar acı yapan
Yoksa aşık olan benmiydim nikotine bağlanan.......
Hiç böyle devam ediyorum lokanta da bildiğimiz halk loktantası ben sigaranın ucuna bakarak söylüyorum sözleri ancak bu efkarlı havayı bizim garson şu sözle bozuverdi "Abi Pilavın üstüne kuru da atalım mı"
Beni aldı bi gülmededim kuru da at suyundan da koy getir beee
İşte bu Eyüp unutmak denilen bu tamam yin hatırlarsın eskiye dalarsın gözünün önünden geçer ama bir garson içtenliği seni bu hüzünden kahkahaya götürür çünkü bu yolda olgunlaşmış ve güçlenmişsindir !En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 22.01.2009, 18:34.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Abi Pilavın üstüne kuru da atalım mı"
Beni aldı bi gülmededim kuru da at suyundan da koy getir beee
Kuru atarken aşk ile tartalım mı,
*-*
Kuru aşk vurmuş Makul'u Emir'e Han eyle,
Kuru kuruya aşk olurmu Emirhan söyle,
*-*
Diyelim ki aşkı kuruttun, sevgisini git'de ütüle,
Kuru aşkı açmak için hocadan git tüsüle,
*-*
Tüsülenmiş kuru aşkta tabi ki güleceksin,
Tüsülenen kurunun suyundan getir dersin...
*-*
Yapma Emirhan kardeş, sen bir duygusal Emir,
Aşkın üstüne kuru gitmez, sevgi senden beklenir.En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 23.01.2009, 19:23.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
Yorum