Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hacıosmanoğlu'na rağmen

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: TS Şampiyonluk.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 83.5 KB 
Kimlik: 11204222
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Her sene torrenti beklerdim ama bu sene baştan kulüp oluşturma modu beni cezbetti. İlk defa satın aldım, tabi bi arkadaşla ortak aldık ucuza gelmiş oldu

İngiltere 6. ligde "Ottomans Sayyad" takımımı kurdum. Stadımın ismi "Ertuğrul Bey". 2 tane oyuncu oluşturma hakkı veriyor ancak bir strateji hatası yaptım. Oyuncu özelliklerini epey abarttım ama bulunduğumuz ligde en fazla 1 senelik sözleşme yapıldığı için oyuncuyu bedelsiz kaptıracağım. Güya sene sonu 20-30'a satıp takımı baştan kuracaktım Bir gün Premier Lig'e çıkacağız elbet
      Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlla orjinalini almak mı gerekiyor yine?
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlla orjinalini almak mı gerekiyor yine?
          Gerekmiyor ama henüz crack çıkmadı piyasaya beklemeniz gerekiyor.
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• fm 2015 i de 5 liraya almıştım ama bi türlü yapamamıştım. sürekli hata vermişti
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

fm 2015 i de 5 liraya almıştım ama bi türlü yapamamıştım. sürekli hata vermişti
              5 tl'ye oyun mu olur, fm 15 steam'da hala 80 tl
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                5 tl'ye oyun mu olur, fm 15 steam'da hala 80 tl
                2013 yılına kadar fm yi öyle oynadık

ondan sonra ne yaptıysalar artık 5 liraya aldıklarım olmadı bi türlü, bende daha oynamadım.

80 lira oyun için çok para

Yorum

2013 yılına kadar fm yi öyle oynadık

ondan sonra ne yaptıysalar artık 5 liraya aldıklarım olmadı bi türlü, bende daha oynamadım.

80 lira oyun için çok para
                  5 tlye alınan orijinal değildir onda bir sıkıntı vardır Şu an steam'da 100 tl ama voidu'da 85 tl. Bence de fazla, oyunu oynayan biriyle ortak alabilirsiniz. Ben öyle yaptım şahsen 2 kişi aldık adam başı 42,5'e geldi
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

5 tlye alınan orijinal değildir onda bir sıkıntı vardır Şu an steam'da 100 tl ama voidu'da 85 tl. Bence de fazla, oyunu oynayan biriyle ortak alabilirsiniz. Ben öyle yaptım şahsen 2 kişi aldık adam başı 42,5'e geldi
                    zaten orjinal değil 5 liralık cd

Yorum

zaten orjinal değil 5 liralık cd
                      He şimdi anladım Yıllardır cd işini bıraktığımız için Cd artık gereksiz, torrent var artık biliyorsunuzdur, bilmiyorsanız da öm'den iletişime geçin yardımcı olayım.
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

Her sene torrenti beklerdim ama bu sene baştan kulüp oluşturma modu beni cezbetti. İlk defa satın aldım, tabi bi arkadaşla ortak aldık ucuza gelmiş oldu

İngiltere 6. ligde "Ottomans Sayyad" takımımı kurdum. Stadımın ismi "Ertuğrul Bey". 2 tane oyuncu oluşturma hakkı veriyor ancak bir strateji hatası yaptım. Oyuncu özelliklerini epey abarttım ama bulunduğumuz ligde en fazla 1 senelik sözleşme yapıldığı için oyuncuyu bedelsiz kaptıracağım. Güya sene sonu 20-30'a satıp takımı baştan kuracaktım Bir gün Premier Lig'e çıkacağız elbet
                        İlk sene playofflar sonucunda 5. lige çıkmış bulunmaktayım ancak oyuna ara verdim kpss çalışmalarını sekteye uğrattığı için...
                        Mustafa Yumlu.

Yorum

• Oyuna başladık dakika 1 Şenol Güneş Yumlu'yu istedi.
                          Başlarım böyle gerçekçiliğe.

Yorum

• Allah bu askerliğin belasını versin...
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Voidu'da 65'e düşmüş heralde orijinal almak isteyenler kaçırmasın.
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Football Manager dendiğinden bazı insanların aklına gelen bir isim olarak farklı bir başarımı anlatmak istiyorum.
                                Bazı insanların ek$i sozlukte "ender gelişen osasuna atakları" konusunu okuduktan sonra gaza gelip Football Manager'da Osasuna'yı şampiyonluk yapma hevesleri bilindiği kadarıyla hep hüzünle bitmiştir.Ancak bir adam vardı canı sıkılan Osasuna'yı aldı sıkıntı bitti.Nev'i şahsıma münhasır özellikler ile Osasuna'yı La Liga'da 2.sezon sonunda şampiyon yaptım FM 2006'da.Mutluyum,gururluyum.
                                İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İyi halt yedin Osman! sırf şu Osasuna sevdan yüzünden Osasuna'nın bize çıktığına inanıyorum.. bak bak bir de şampiyon yapmış adamları! İleride Suna adlı biriyle evlenirsin sen Allah bilir. sırf Osman-Suna olsun Osasuna'ya yakın olsun diye
                                Osasuna'yı şampiyon yapman için de tebrik edeyim bari
                                Ilk sayfaya bakayim dedim, bunlari hortlatasim geldi Osman-Suna Osasuna mükemmel yaaa
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X