Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Her sene torrenti beklerdim ama bu sene baştan kulüp oluşturma modu beni cezbetti. İlk defa satın aldım, tabi bi arkadaşla ortak aldık ucuza gelmiş oldu
İngiltere 6. ligde "Ottomans Sayyad" takımımı kurdum. Stadımın ismi "Ertuğrul Bey". 2 tane oyuncu oluşturma hakkı veriyor ancak bir strateji hatası yaptım. Oyuncu özelliklerini epey abarttım ama bulunduğumuz ligde en fazla 1 senelik sözleşme yapıldığı için oyuncuyu bedelsiz kaptıracağım. Güya sene sonu 20-30'a satıp takımı baştan kuracaktımBir gün Premier Lig'e çıkacağız elbet
Mustafa Yumlu.
- Alıntı
Yorum
-
İlla orjinalini almak mı gerekiyor yine?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlla orjinalini almak mı gerekiyor yine?Mustafa Yumlu.
- Alıntı
Yorum
-
fm 2015 i de 5 liraya almıştım ama bi türlü yapamamıştım.sürekli hata vermişti
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefm 2015 i de 5 liraya almıştım ama bi türlü yapamamıştım.sürekli hata vermişti
Mustafa Yumlu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 tl'ye oyun mu olur, fm 15 steam'da hala 80 tl
ondan sonra ne yaptıysalar artık 5 liraya aldıklarım olmadı bi türlü, bende daha oynamadım.
80 lira oyun için çok paraNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2013 yılına kadar fm yi öyle oynadık
ondan sonra ne yaptıysalar artık 5 liraya aldıklarım olmadı bi türlü, bende daha oynamadım.
80 lira oyun için çok paraŞu an steam'da 100 tl ama voidu'da 85 tl. Bence de fazla, oyunu oynayan biriyle ortak alabilirsiniz. Ben öyle yaptım şahsen 2 kişi aldık adam başı 42,5'e geldi
Mustafa Yumlu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 tlye alınan orijinal değildir onda bir sıkıntı vardırŞu an steam'da 100 tl ama voidu'da 85 tl. Bence de fazla, oyunu oynayan biriyle ortak alabilirsiniz. Ben öyle yaptım şahsen 2 kişi aldık adam başı 42,5'e geldi
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten orjinal değil 5 liralık cdYıllardır cd işini bıraktığımız için
Cd artık gereksiz, torrent var artık biliyorsunuzdur, bilmiyorsanız da öm'den iletişime geçin yardımcı olayım.
Mustafa Yumlu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene torrenti beklerdim ama bu sene baştan kulüp oluşturma modu beni cezbetti. İlk defa satın aldım, tabi bi arkadaşla ortak aldık ucuza gelmiş oldu
İngiltere 6. ligde "Ottomans Sayyad" takımımı kurdum. Stadımın ismi "Ertuğrul Bey". 2 tane oyuncu oluşturma hakkı veriyor ancak bir strateji hatası yaptım. Oyuncu özelliklerini epey abarttım ama bulunduğumuz ligde en fazla 1 senelik sözleşme yapıldığı için oyuncuyu bedelsiz kaptıracağım. Güya sene sonu 20-30'a satıp takımı baştan kuracaktımBir gün Premier Lig'e çıkacağız elbet
Mustafa Yumlu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFootball Manager dendiğinden bazı insanların aklına gelen bir isim olarak farklı bir başarımı anlatmak istiyorum.
Bazı insanların ek$i sozlukte "ender gelişen osasuna atakları" konusunu okuduktan sonra gaza gelip Football Manager'da Osasuna'yı şampiyonluk yapma hevesleri bilindiği kadarıyla hep hüzünle bitmiştir.Ancak bir adam vardı canı sıkılan Osasuna'yı aldı sıkıntı bitti.Nev'i şahsıma münhasır özellikler ile Osasuna'yı La Liga'da 2.sezon sonunda şampiyon yaptım FM 2006'da.Mutluyum,gururluyum.İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi halt yedin Osman! sırf şu Osasuna sevdan yüzünden Osasuna'nın bize çıktığına inanıyorum.. bak bak bir de şampiyon yapmış adamları! İleride Suna adlı biriyle evlenirsin sen Allah bilir. sırf Osman-Suna olsun Osasuna'ya yakın olsun diye
Osasuna'yı şampiyon yapman için de tebrik edeyim bariOsman-Suna Osasuna mükemmel yaaa
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
Yorum