Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Steam'de haftasonu %66 indirim var, 27 TL:

http://store.steampowered.com/app/295270/
    Türkiye'den alirsam, kdv oldugu için ülkemize de para gidiyor degil mi ? o zaman 45'e alirim d&r'den yaaa hem cd olmus olacak, bence daha iyi sanki, cd'siz bir eksik varmis gibi geliyor bana yaa
    Gerçi 10€ ediyor, "al burdan, sonra yine al memlekette ne olacak" diyecem, yuh diyeceksiniz
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Türkiye'den alirsam, kdv oldugu için ülkemize de para gidiyor degil mi ? o zaman 45'e alirim d&r'den yaaa hem cd olmus olacak, bence daha iyi sanki, cd'siz bir eksik varmis gibi geliyor bana yaa
      Gerçi 10€ ediyor, "al burdan, sonra yine al memlekette ne olacak" diyecem, yuh diyeceksiniz
      Olur mu öyle şey; 27 TL nere, 45 TL nere. Steamden aldığınız oyun sizin hesabınızda kalıyor, istediğiniz zaman oynayabiliyorsunuz.

Bu arada, 45 tl'nin 6.8 TL'si devlete gidiyor. Geri kalanı aracılara ve oyun üreticisine gidiyor. Kısaca, devleti değil Aydın Doğan'ı zengin ediyorsunuz.
      Yahsi Bati 51:28

Yorum

Olur mu öyle şey; 27 TL nere, 45 TL nere. Steamden aldığınız oyun sizin hesabınızda kalıyor, istediğiniz zaman oynayabiliyorsunuz.

Bu arada, 45 tl'nin 6.8 TL'si devlete gidiyor. Geri kalanı aracılara ve oyun üreticisine gidiyor. Kısaca, devleti değil Aydın Doğan'ı zengin ediyorsunuz.
        Bilgiler için çok çok sagol renkdasim simdi fikrim degisebilir hatta degisti gibi
        Yalniz anlamadigim neden aydin dogan, onunla ne alâka ? aracilar kisminda o mu var ? üretici o degil zaten onu biliyoruz, geriye araci kaliyor

7tl devlete, çok az, zaten geliyorum ve harcamalarim olacak katkida bulunacagim, yani steam beklesin beni ben geliyorum

Yalniz cd olmamasi sinir bozucu degil mi yaa yüklemede hata oldu, ya da silip tekrar yükleyecegim, sorun olmaz ??

Yorum

• Cd mi kaldı hala ya Steam iyidir onu kullan

D&R Doğan gurubunun haliyle Aydın Doğan
          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cd mi kaldı hala ya Steam iyidir onu kullan

D&R Doğan gurubunun haliyle Aydın Doğan
            Anlasildi
            Tamam alacagim da simdi ben ingiltere'de oldugum için ülke olarak burayi gösteriyor, degiseyim diyorum müsteri hizmetlerine iletin diyor, ee ne olacak ? adres olarak ingiltere olsa skinti olmaz mi sonra ? hatta baska bir sayfada altta sunu belirtiyor : ülke degistirdiyseniz bununla ilgii belge yollayin falan gibisinden bir seyler
            bu ni yaa

Yorum

Steam'de haftasonu %66 indirim var, 27 TL:

http://store.steampowered.com/app/295270/
              Oh bi haftaya fena kazık yedik

Yorum

• fransa'daymisim gibi ayarladim, aldim... ama 17€, yani 50tl o kadar ugrastim alayim bari dedim...
                Yalniz adamlara yazdim durumumu, ingiltere falan, simdi sorun yasatmazlar umarim

Yorum

• Crush dump oluyor ama çok sık değil Şu ana kadar olanlarda bir sıkıntı yoktu. ama artık korsan oyun ondan mı bilemiyorum cidden çok zor oyun öyle böyle değil. Bir de benim gibi bu sene başladıysanız yandınız. Gözlemci araştırmalarının önemini daha iyi anlıyorsunuz. Şu an tek dileğim devre arasını ilk 4'te bitirmek
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bilgiler için çok çok sagol renkdasim simdi fikrim degisebilir hatta degisti gibi
                    Yalniz anlamadigim neden aydin dogan, onunla ne alâka ? aracilar kisminda o mu var ? üretici o degil zaten onu biliyoruz, geriye araci kaliyor

7tl devlete, çok az, zaten geliyorum ve harcamalarim olacak katkida bulunacagim, yani steam beklesin beni ben geliyorum [emoji14]

Yalniz cd olmamasi sinir bozucu degil mi yaa yüklemede hata oldu, ya da silip tekrar yükleyecegim, sorun olmaz ??
                    Abi DVD olunca bir şey değişmiyor ki sadece oyun kılavuzu , oyunun kodu ve steam kurulum dosyaları var oyunu yine internetten indiriyoruz [emoji3]

Yorum

• Fm 2016 ne zaman çıkacak ?

Yorum

• İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi DVD olunca bir şey değişmiyor ki sadece oyun kılavuzu , oyunun kodu ve steam kurulum dosyaları var oyunu yine internetten indiriyoruz [emoji3]
                        Cd candır gerisi heyecandır diyecem ama abartmayayim
                        Steam'den aldım oyunu sıkıntı yok crash dumps olmuyor ve umarım böyle devam eder...

Yorum

• Güzel bir yama bulalım da oynayalım. Hayde.

Yorum

• Oynamayalı 10 sene oluyor gözümde tütüyo valla illahi
                            Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                            Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                            Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oynamayalı 10 sene oluyor gözümde tütüyo valla illahi
                              Sana bir torrent ayarlıyalım abi

Yorum

• Yama ararken şöyle bir kariyer buldum. Kariyere bakmadım pek de adamın yazdığı hikayeler güzel. Okumanızı öneririm

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X