Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyun çıkmış kimse oynamıyor mu?
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Fırsat bulamadık henüz...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Nosteam çıkarsın oynayacağız
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Benim için de Osvaldo'yu transfer edin gençler
          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim için de Osvaldo'yu transfer edin gençler
            NiÇİN?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              NiÇİN?

Hiiç öyle. Yeşillik olsun diye ...
              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nosteam çıkarsın oynayacağız
                Nosteam'in olayı nedir hocam ?
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Oynayan var mı nasıl bizim takım?

Yorum

• Oyun nasıl olmuş?
                    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                    Бургундия синий
                    61

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nosteam'in olayı nedir hocam ?
                      2014'ü ben öyle oynuyorum. Steam falan kurmaya gerek yok. Torrentle indiriyorsun kurup oynuyorsun. Torrent sitelerinde noSteam diye geçiyor.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2014'ü ben öyle oynuyorum. Steam falan kurmaya gerek yok. Torrentle indiriyorsun kurup oynuyorsun. Torrent sitelerinde noSteam diye geçiyor.

torrentten çekerim diyorsanız, 2015 torrente düşene kadar 2016 çıkar çok geç çıkıyor diye biliyorum, nereden baksanız rahat 5-6 ayı var. oyun şirketleri bilinçlendi artık, crack çıkarmak zorlaştı.

şu oyunu 2008 den sonra bir türlü oynayamadım, defalarca denedim ama o zevki bir türlü alamadım. oyunda o kadar çok saçmalık var ki, tek tek uğraşmak vs.. zor geliyor. soğuk kış günlerinde dışarıda lapa lapa kar yağarken, sıcacık kahvemi yudumlayıp Ts ile fb, gs, bjk ye bombardıman yaptığım, mourinho moduna girip kasıla kasıla demeçler verdiğim, transfer peşinde koştuğum o zevk dolu saatleri ve geceleri özlüyorum. eskiden adamı koyardın ilk 11 e, mouse sağ tuş ile bir tık yapar ok çıkarır git hücuma koçum emrini verirdin yada oku geriye çeker ve geride kal koçum derdin mevzu kapanırdı şimdi yok efendim kısa pas, yok efendim uzun pas, yok efendim hırçın oyna yumuşak oyna, yok efendim pas dağıtıcı santrafor kule defans oyun kurucu defans oyun kurucu orta saha bilmem ne... fm yi bu karışıklıktan ötürü bıraktım ama hala içimde yaradır, o eski basit oynanışı ve arayüzü istiyorum...
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          torrentten çekerim diyorsanız, 2015 torrente düşene kadar 2016 çıkar çok geç çıkıyor diye biliyorum, nereden baksanız rahat 5-6 ayı var. oyun şirketleri bilinçlendi artık, crack çıkarmak zorlaştı.

şu oyunu 2008 den sonra bir türlü oynayamadım, defalarca denedim ama o zevki bir türlü alamadım. oyunda o kadar çok saçmalık var ki, tek tek uğraşmak vs.. zor geliyor. soğuk kış günlerinde dışarıda lapa lapa kar yağarken, sıcacık kahvemi yudumlayıp Ts ile fb, gs, bjk ye bombardıman yaptığım, mourinho moduna girip kasıla kasıla demeçler verdiğim, transfer peşinde koştuğum o zevk dolu saatleri ve geceleri özlüyorum. eskiden adamı koyardın ilk 11 e, mouse sağ tuş ile bir tık yapar ok çıkarır git hücuma koçum emrini verirdin yada oku geriye çeker ve geride kal koçum derdin mevzu kapanırdı şimdi yok efendim kısa pas, yok efendim uzun pas, yok efendim hırçın oyna yumuşak oyna, yok efendim pas dağıtıcı santrafor kule defans oyun kurucu defans oyun kurucu orta saha bilmem ne... fm yi bu karışıklıktan ötürü bıraktım ama hala içimde yaradır, o eski basit oynanışı ve arayüzü istiyorum...
                          Aralık-Ocak gibi çıkar. Özellikle oyunun ilk çıktığı versiyonda inanılmaz saçmalıklar oluyor. Yamalarla düzeltiyorlar işi.

Yorum

• Bir kaç aydır Hindistan'dayım da dönmeden oyunu buradan alayım dedim, epey ucuzdu. Paketi açınca farkettim ki bölge sınırlaması diye bir şey varmış. Türkiye'de aktive edemezsiniz steam kullanarak diyor, işin komiği Hindistan'da da aktive edemezsiniz yazıyor Burada bile aktive olmuyorsa, oyunu iade ederim de sizlere sorum şu, acaba bu sınırlamayı bir şekilde kırıp Türkiye'de oyunu yükleme şansım var mı?
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir kaç aydır Hindistan'dayım da dönmeden oyunu buradan alayım dedim, epey ucuzdu. Paketi açınca farkettim ki bölge sınırlaması diye bir şey varmış. Türkiye'de aktive edemezsiniz steam kullanarak diyor, işin komiği Hindistan'da da aktive edemezsiniz yazıyor Burada bile aktive olmuyorsa, oyunu iade ederim de sizlere sorum şu, acaba bu sınırlamayı bir şekilde kırıp Türkiye'de oyunu yükleme şansım var mı?
                              Sanmıyorum. Steam için kod gerekli.

Steam olmadan oyun çalışmıyor.
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Torrent'e düşmüş oyun.
                                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                                Бургундия синий
                                61

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X