Oyun çıkmış kimse oynamıyor mu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Fırsat bulamadık henüz...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim için de Osvaldo'yu transfer edin gençler
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiÇİN?
9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNosteam çıkarsın oynayacağız'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNosteam'in olayı nedir hocam ?Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2014'ü ben öyle oynuyorum. Steam falan kurmaya gerek yok. Torrentle indiriyorsun kurup oynuyorsun. Torrent sitelerinde noSteam diye geçiyor.
torrentten çekerim diyorsanız, 2015 torrente düşene kadar 2016 çıkarçok geç çıkıyor diye biliyorum, nereden baksanız rahat 5-6 ayı var. oyun şirketleri bilinçlendi artık, crack çıkarmak zorlaştı.
şu oyunu 2008 den sonra bir türlü oynayamadım, defalarca denedim ama o zevki bir türlü alamadım. oyunda o kadar çok saçmalık var ki, tek tek uğraşmak vs.. zor geliyor. soğuk kış günlerinde dışarıda lapa lapa kar yağarken, sıcacık kahvemi yudumlayıp Ts ile fb, gs, bjk ye bombardıman yaptığım, mourinho moduna girip kasıla kasıla demeçler verdiğim, transfer peşinde koştuğum o zevk dolu saatleri ve geceleri özlüyorum. eskiden adamı koyardın ilk 11 e, mouse sağ tuş ile bir tık yapar ok çıkarır git hücuma koçum emrini verirdin yada oku geriye çeker ve geride kal koçum derdin mevzu kapanırdışimdi yok efendim kısa pas, yok efendim uzun pas, yok efendim hırçın oyna yumuşak oyna, yok efendim pas dağıtıcı santrafor kule defans oyun kurucu defans oyun kurucu orta saha bilmem ne... fm yi bu karışıklıktan ötürü bıraktım ama hala içimde yaradır, o eski basit oynanışı ve arayüzü istiyorum...
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületorrentten çekerim diyorsanız, 2015 torrente düşene kadar 2016 çıkarçok geç çıkıyor diye biliyorum, nereden baksanız rahat 5-6 ayı var. oyun şirketleri bilinçlendi artık, crack çıkarmak zorlaştı.
şu oyunu 2008 den sonra bir türlü oynayamadım, defalarca denedim ama o zevki bir türlü alamadım. oyunda o kadar çok saçmalık var ki, tek tek uğraşmak vs.. zor geliyor. soğuk kış günlerinde dışarıda lapa lapa kar yağarken, sıcacık kahvemi yudumlayıp Ts ile fb, gs, bjk ye bombardıman yaptığım, mourinho moduna girip kasıla kasıla demeçler verdiğim, transfer peşinde koştuğum o zevk dolu saatleri ve geceleri özlüyorum. eskiden adamı koyardın ilk 11 e, mouse sağ tuş ile bir tık yapar ok çıkarır git hücuma koçum emrini verirdin yada oku geriye çeker ve geride kal koçum derdin mevzu kapanırdışimdi yok efendim kısa pas, yok efendim uzun pas, yok efendim hırçın oyna yumuşak oyna, yok efendim pas dağıtıcı santrafor kule defans oyun kurucu defans oyun kurucu orta saha bilmem ne... fm yi bu karışıklıktan ötürü bıraktım ama hala içimde yaradır, o eski basit oynanışı ve arayüzü istiyorum...
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
- Alıntı
Yorum
-
Bir kaç aydır Hindistan'dayım da dönmeden oyunu buradan alayım dedim, epey ucuzdu. Paketi açınca farkettim ki bölge sınırlaması diye bir şey varmış. Türkiye'de aktive edemezsiniz steam kullanarak diyor, işin komiği Hindistan'da da aktive edemezsiniz yazıyorBurada bile aktive olmuyorsa, oyunu iade ederim de sizlere sorum şu, acaba bu sınırlamayı bir şekilde kırıp Türkiye'de oyunu yükleme şansım var mı?
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kaç aydır Hindistan'dayım da dönmeden oyunu buradan alayım dedim, epey ucuzdu. Paketi açınca farkettim ki bölge sınırlaması diye bir şey varmış. Türkiye'de aktive edemezsiniz steam kullanarak diyor, işin komiği Hindistan'da da aktive edemezsiniz yazıyorBurada bile aktive olmuyorsa, oyunu iade ederim de sizlere sorum şu, acaba bu sınırlamayı bir şekilde kırıp Türkiye'de oyunu yükleme şansım var mı?
Steam olmadan oyun çalışmıyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum