anadolu takımıyla yeni kariyer açmam lazım. anadolu takımı önerisi olan var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Trabzonspor o kadar kötü değil ya.Üçlü forvetle ligde ve Avrupa'da yenilgisiz gidiyorum.
- Alıntı
Yorum
-
Bursaspor'u ilk senesinde şampiyon yaptım. Hakan Çalhanoğlu'nu kadroya dahil ettim.
UEFA'da gurptan 1. olarak çıktıktan sonra Spartak Moskova'ya elendim. Bakalım bu sezon neler olacak...
Çok sıkıntıya gelemediğimden artık zengin bir kulüpte menajer olarak işe başlayıp yıldız avına çıkmak istiyorum...And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
- Alıntı
Yorum
-
İlk sezon lig 9.su oldum. Tabi ki TS ile sonraki sene lig 2.si oldum. İlk Avrupa Liginden gruplarda elendim, sonrakinde Şampiyon Liginde Milana playoffta elendim. Avrupa Liginde gruplardan çıkamadım. Sonra bütün teknik kadroyu sıfırladım. Transferlerden scout programı kullanarak geleceği parlak isimleri transfer ettim. Oyuncuları sattım. Param oldu 1-2 defansa katkı yaptım. 3. sezon çok kötü başladım. Sinir oldum. Hep internetten taktik alıp yüklüyordum. Oturdum bir gün sıfırdan bir taktik yazdım. Adamların her ayrıntısına her noktasına ne yapacaklar ne edecekler belirledim. O taktiğe güvenmedim. Eski taktiğimle çıktığım maçta 2-0 öndeydim ikinci yarı kendi taktiğimi koydum, 5-0! Kaleyi ablukaya aldım. İkinci maça çıktım kendi taktiğimle 3-0. Ligte önüme gelene döşüyorum 3-2 3-1 4-1 5-1... Sonra Fener geldi. 2-0 onu da yenince dedim bunun sonu gelmez. İlk haftalardaki puan kayıplarıma rağmen 86 puanla şampiyon oldum. Şampiyonlar Liginde sonraki sene gruplardan çıktım Bayern'e elendim. Ligte ve Kupada gene döktürüyorum. Takımda tek tanıdık isimler kalecilerim Sinan Bolat ve Mert Günok ve altyapıma çok kaliteli teknik adamlar alıp altyapıdan oyuncular yetiştirdim. Çok güzel oyun ve çok zevkli ya...
- Alıntı
Yorum
-
Doğru iki transfer ile 5 senede zor toparlandığını iddia ettiğiniz Trabzonspor'u 6 puan farkla şampiyonluğun bir numaralı adayı yaptım.
Doğru transfer candır... Zokora ve Jem Karacan iki kere candır
Bu arada Göksu'ya güvenin. Harika bir yedekForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar oyun nasıl? verilecek paraya değer mi? ilk zamanlarda hatalar felan var diyolardı kaleci v.b hataları..Yeni yamalarla düzeltildi mi?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Onur
Bosingwa - Aykut - Dragovic - Kadir
Colman Soner
Olcan - Malouda - Yusuf E.
Emre G.
kadrosu ile ilk sezon 4. oldum çok gol yedim 1 oyuncu alabildim 11 e sadece , para yok transfer yapamıyoruz . Takım felaket kötü her maç gol yiyorum bir ara azıttık 6 maç üst üste 2 golden aşağı yemedik Allah ' tan Olcan Yusuf Malouda Emre bişeler yapıyor ilerde yoksa halimiz dumandı Janko beni çok şaşırttı her zora düştüğümde ipten aldı resmen Henrique ise aynı bildiğimiz gibi
Adrian iyi bir yedek ve param da olmadığı için 1 sezon daha bizimle olacak . Bamba - Zokora - Celustka - Henrique - Alanzinho 5 lisinden tamı tamına 1.7 milyon euro kazandım gerçekten çöp oyuncularla dolu takım . Değerlerinin çeyreğine satmakta bile zorlanıyorsun . Neyseki kurtuldum bu oyunculardan bedelsiz olarak cenk tosun vardı onu alamadım beşiktaşa kaptırdım forvet hattında iyi ve ucuz bir golcüye ihtiyacım var . Hem de ACİİİİİİL
Maksimum 1-1.5 milyona alınacak verimli bir sol bek ve forvet önerisi olan ? 3.5 milyon euroya 2 tranfer yapabilmem lazım yardım edin
Simao ' yu 500 bin euroya aldım defansif ortasahalı sisteme geçeceğim çok gol yiyorum .En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 27.02.2014, 15:59.
- Alıntı
Yorum
-
Arjantin'den güzel yetenekler çıkıyor tavsiye ederim. Balanta'yı takip ediyordum. Fazla yabancı olduğu için alamadım. A.Madrid aldı 3.2 m euro'ya bir sezon sonra yaklaşık 30m euro'ya M.city'e sattı. Göksu 3. sezon Rize'ye kiralamıştım harika işler çıkardı. Yusuf kalitesi çok iyi Lakin ROK ilk sezon vasat ilerleyen sezonlarda milli takımın değişmez ismi.
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar oyun nasıl? verilecek paraya değer mi? ilk zamanlarda hatalar felan var diyolardı kaleci v.b hataları..Yeni yamalarla düzeltildi mi?
Hep 3 ayda kovulurdum takımda bu kez daha dikkatli başladım teknik heyete önem verdim transfer zaten yapamıyoruz Hakan'ı kiralayıp Mirkan Aydın'ı ancak alabildim bir de Çağlar var ama adam Meireles gibi ya sakat ya da oynadığı maçta kırmızı yiyor
Onur
Bosi Aykut Bamba Kadir
Zokora
Colman Soner
Olcan Malouda (Kanatlarda)
Emre
Bu kadroyla 1.yim sezon bitmedi Galatasary ve Bursa ile kafa kafaya gidiyoruz 25 maçta 61 gol attık golden yana pek sıkıntı yok..
- Alıntı
Yorum
-
AW: Football Manager 2014
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePara vermeye gerek yok. 13 gibi değil crack sorunu yok
Hep 3 ayda kovulurdum takımda bu kez daha dikkatli başladım teknik heyete önem verdim transfer zaten yapamıyoruz Hakan'ı kiralayıp Mirkan Aydın'ı ancak alabildim bir de Çağlar var ama adam Meireles gibi ya sakat ya da oynadığı maçta kırmızı yiyor
Onur
Bosi Aykut Bamba Kadir
Zokora
Colman Soner
Olcan Malouda (Kanatlarda)
Emre
Bu kadroyla 1.yim sezon bitmedi Galatasary ve Bursa ile kafa kafaya gidiyoruz 25 maçta 61 gol attık golden yana pek sıkıntı yok..Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
- Alıntı
Yorum
-
Adrian+Alanzinho+Henrique yi oyunun başında satın.4-5 m euro arası para ediyorlar.Zokora'yı da ne verirlerse satın.bonservissiz Zucculuni'yi ortasahaya alın(1 sezon sonunda 7.5 m euro ya satılıyor).ortasahada Colman Zucculini iki yönlü oynatın.Emre güral ve Göksu'yu sık sık kullanın.Yabancı sınırlaması düştükçe önemleri artıyor.Forvet için ilk sene Cprian Marica bonservissiz.1 sene değerlendirilebilir.Yine oyunun başında Caner Erkin 1m Euro civarında fiyata alınabiliyor.Yerli statüsünde sol bek-sol açık her türlü işinizi görür.Bunları yaparak ilk sezon ancak 3. ya da 4. bitirebilirsiniz ligi.İlk sezonda hiçbir maçı tekrar oynamadan şampiyon oldum diyene inanmam
- Alıntı
Yorum
Yorum