Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyunu orijinal alınca kaç kez yükleme hakkımız var? (farklı bilgisayarlara)
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oyunu orijinal alınca kaç kez yükleme hakkımız var? (farklı bilgisayarlara)
      Tek bir bilgisayara yukleyebilirsin .

Yorum

• Beyler steam uptade yapacak galiba ama error veriyo servisler çok dolu falan diyor var mı bi çözümü
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Aldığım hata bu ne yapmam gerekiyor birisi anlatsın
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• E yuh yani. 1461den okadar futbolcu aldim kasalarini doldurdum, adamlar gidip Salih Ucana 1,5 milyon Euro verdiler...
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Nasıl güncelliyoruz ?
              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Bizim evde iki bilgisayar var alırsam oyunu iki bilgisayara da kurup oynayabiliyor muyum yoksa sadece birisinden mi oynayabilirim ?

not : online değil normal oyun.
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim evde iki bilgisayar var alırsam oyunu iki bilgisayara da kurup oynayabiliyor muyum yoksa sadece birisinden mi oynayabilirim ?

not : online değil normal oyun.
                  Evde sorun olacağını sanmıyorum.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Sizin yapacağınız ligin

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sizin yapacağınız ligin
                      Katılıyorum
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Katılıyorum
                        6 lı grup dediniz başladığımız ligi böldük Şimdi kimseden ses çıkmıyor

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          6 lı grup dediniz başladığımız ligi böldük Şimdi kimseden ses çıkmıyor
                          Çağdaş koca koca adamların peşinden koşacak halimiz yok gönüllerini eylemek için

Oynamak isteyen gelecek.
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çağdaş koca koca adamların peşinden koşacak halimiz yok gönüllerini eylemek için

Oynamak isteyen gelecek.
                            Yarın pazar günü bugün oynayamazsak bu lig hiç olmaz

Alihana sesleneyim bakim ne diyor

Yorum

• Selam ağalar.. şu grup işini yapalım
                              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X