Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben yokum heralde.
    Ben son 1 kişi eksik falan yazıldı diye oynarım demiştim. Sen önceden beri varsın bu fm online muhabbetinde sanırım. Sen oyna sorun değil cidden. İlk turnuvayı takip ederim. Hiç sorun değil benim için.

Yorum

• Steam hesaplarınızdan http://steamcommunity.com/groups/BmnLigi grununu aratın veya kuzeyinoglu61 i yani beni arkadaş olarak ekleyin gruba ekleyeyim bi arada olalım kopmalar olmasın bide gruba nasıl yönetici atayacam ?
      EDİT: Alihanın yükselişi devam ediyor kendisi grup moderatörümüz oldu, saygılar
      En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 24.02.2013, 00:15.
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben son 1 kişi eksik falan yazıldı diye oynarım demiştim. Sen önceden beri varsın bu fm online muhabbetinde sanırım. Sen oyna sorun değil cidden. İlk turnuvayı takip ederim. Hiç sorun değil benim için.
        Sen de varsın, OFFLI da.
        Spartak'ı verdim sana sıkıntı yok.

İlyas abi yönetici atama grup senin kontrolünde olsun hep.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen de varsın, OFFLI da.
          Tamam ben Spartak olsun nasıl olsa transfer var.

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Steam hesaplarınızdan http://steamcommunity.com/groups/BmnLigi grununu aratın veya kuzeyinoglu61 i yani beni arkadaş olarak ekleyin gruba ekleyeyim bi arada olalım kopmalar olmasın bide gruba nasıl yönetici atayacam ?
            EDİT: Alihanın yükselişi devam ediyor kendisi grup moderatörümüz oldu, saygılar
            Ekledim seni. Grup falan neyse herşeye ekle beni pek anlamıyorum Steam'den.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen de varsın, OFFLI da.

İlyas abi yönetici atama grup senin kontrolünde olsun hep.
              sadece seni atadım ben yokken ilgilenebilinsin diye
              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Evet durum nedir ne zaman oynuyoruz ?

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet durum nedir ne zaman oynuyoruz ?
                  Ayarlamaları yapıyor alihan , birde yiğiti bekliyoruz gelir birazdan .

Yorum

• Birazdan başlıyoruz son hazırlıklar bitiyor.

Yorum

• Ben geldim.
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Alihan tebrik etmek lazım , destek ve yardım olmadan tek başına halletmiş
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Oyun adı : BMN Lig
                          Oyun şifresi : bmn6161
                          dalın.
                          En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 24.02.2013, 00:35.

Yorum

• BMN Lig
                            bmn6161

Şuan başlıkta olan ve oyunu oynayacak herkes giriş yapsın en acilinden, eksiklikler de tamamlanınca başlıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alihan tebrik etmek lazım , destek ve yardım olmadan tek başına halletmiş
                              Telefonda öyle bir azarladı ki beni adamın biri seve seve çözdüm, uğraştım ve mutlu son..

Yorum

• Aferin alihan

Bu arada ben giriş yaptım transfer yapıyorum karışmam
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X