İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Steam hesaplarınızdan http://steamcommunity.com/groups/BmnLigi grununu aratın veya kuzeyinoglu61 i yani beni arkadaş olarak ekleyin gruba ekleyeyim bi arada olalım kopmalar olmasın bide gruba nasıl yönetici atayacam ?
EDİT: Alihanın yükselişi devam ediyor kendisi grup moderatörümüz oldu, saygılar
En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 24.02.2013, 00:15.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen son 1 kişi eksik falan yazıldı diye oynarım demiştim. Sen önceden beri varsın bu fm online muhabbetinde sanırım. Sen oyna sorun değil cidden. İlk turnuvayı takip ederim. Hiç sorun değil benim için.
Spartak'ı verdim sana sıkıntı yok.
İlyas abi yönetici atama grup senin kontrolünde olsun hep.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen de varsın, OFFLI da.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSteam hesaplarınızdan http://steamcommunity.com/groups/BmnLigi grununu aratın veya kuzeyinoglu61 i yani beni arkadaş olarak ekleyin gruba ekleyeyim bi arada olalım kopmalar olmasın bide gruba nasıl yönetici atayacam ?
EDİT: Alihanın yükselişi devam ediyor kendisi grup moderatörümüz oldu, saygılar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen de varsın, OFFLI da.
İlyas abi yönetici atama grup senin kontrolünde olsun hep.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet durum nedir ne zaman oynuyoruz ?
- Alıntı
Yorum
-
Birazdan başlıyoruz son hazırlıklar bitiyor.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
- Alıntı
Yorum
-
Oyun adı : BMN Lig
Oyun şifresi : bmn6161
dalın.En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 24.02.2013, 00:35.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlihan tebrik etmek lazım , destek ve yardım olmadan tek başına halletmiş
- Alıntı
Yorum
Yorum