oyunda biraz ilerledikten sonra hatalı bi dosya var diyip kapanıyo oyun . Ne yapmayalım yardımcı olacak varmı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyunda biraz ilerledikten sonra hatalı bi dosya var diyip kapanıyo oyun . Ne yapmayalım yardımcı olacak varmı ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunun orjinal mi?Sadece Trabzonspor !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok değilForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman bunlar normal ve çözümü yok.Sadece Trabzonspor !
- Alıntı
Yorum
-
fm13 değil ama menajerlik ilk şampiyonluk son maç kala garantilenir ikili averajla7 tertemiz şampiyonluk
- Alıntı
Yorum
-
3. sezonun 3. çeyreğindeyim diyebilirim. İşler iyi gidiyor. Şampiyonlar Ligi her anlamla ilaç ilaç.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Valla kencler kayboldu ortalıktan. Yoksa ben hep buradayım. Aklınızı almak istiyorum da tırsıyorsunuz anlıyorumForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1'den fazla serverde online oynayabiliyorsak ben varım .
Var mı fiber internet kullanan?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek lig derken.
Ben şimdi bir server'da oynuyorum.
Başka bir server'da oynayamıyormuyumForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Başla Alihan. Yap listeyi...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum