Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    real madrid le 5 senelik antreman yapıp başka bir oyun açtım italya ispanya ingiltere hollanda almanya fransa ligi açık şekilde başladım lazio yu aldım bakalım gelişmelere nasıl olacak.
    malesef 17.haftanın sonunda irdelenmesi gereken bir penaltı ve kırmızı kart kararıyla lider fiorentinaya deplasmanda 1-0 kaybettim diye 8.lik koltuğunda oturmama milanı deplasmanda devirmeme uefada 2. tura rağmen işime son verildi.çok kırıldım lazio yönetimine ama kıymet bilenler var ADO Den Haag yönetimi ile 3 yıllık sözleşme imzaladım ve kendimi hollandada ispat edip tekrar seri a ya döneem ahanda yazıyorum

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ŞL'de 3. olup uefaya kaldım.Celtic'e ilk maç 2-0 yenildim ikinci maçta 4-1 yenip eledim.Sonra rakibim bjk oldu.

8 mart ts-bjk 11 mart ve 13 martta lig maçlarım var sonra 15 martta rövanş var.Bu nasıl bir fikstürdür .
      8-11-13-15 martta maç yapmamı nasıl eleştirebilirim var mı böyle bir şey ?

Yorum

• Beyler Orjinal Fmye Yama oLurmu Yarın İçin Lazım Bu Bilgi
        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Olur olur. O yamalar orjinal-korsan ayrımı yapılmadan hazırlanıyor.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olur olur. O yamalar orjinal-korsan ayrımı yapılmadan hazırlanıyor.
            çok sağol.. bir hocada istedi benden bu yamayı.. adamın oyunu patlatmayalım diye sordum.. teşekkür ederim

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• oyuna ilk başladığınızda alacağınız ilk adam siyanda xulu olsun adam ı 230k gibi bi fiyata alırsınız maxımum katkıyı alırsınız çok sadıktır düşük maaşla çalışır sorun çıkarmaz.genelde parayı görünce herkesi satardım ama bu adama fiyat biçemiyorum.para kasada durunca bi işe yaramıyor onun için değişilmez bir adam.profiline aldanmayın alın oynatın.karim ait fana ve belhanda gibi oyuncularıda kaçırmayın.
              Muharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.

Yorum

• su finaller bitsin baslamayi dusunuyorum ama trabzonsporla mi yoksa kucuk bir takimla mi baslasam bilemiyorum.
                ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Trabzonspora kazandırdığım Türkler

GK Özgür Çatalçam
                  DC Burak Kosovalı
                  DC Tuncay Demir
                  DR Aykut Çavuş
                  MC Eren Yener
                  MC Tolga Cigerci
                  MC Emre Can
                  AMC Kemal Can
                  AMR Serdar Gürler
                  ST Gökhan Sak

Takımımda sadece 2 yabancı bulundurarak bir ilke imza attım Bunlardan biri Türk statüsünde oynuyor , diğerini ise yeni aldım 22 kişilik kadromun sadece 1 i yabancı statüsünde
                  En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 08.01.2012, 12:03.

Yorum

• İlk olarak Çağdaş Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspora kazandırdığım Türkler

GK Özgür Çatalçam
                    DC Burak Kosovalı
                    DC Tuncay Demir
                    DR Aykut Çavuş
                    MC Eren Yener
                    MC Tolga Cigerci
                    MC Emre Can
                    AMC Kemal Can
                    AMR Serdar Gürler
                    ST Gökhan Sak

Takımımda sadece 2 yabancı bulundurarak bir ilke imza attım Bunlardan biri Türk statüsünde oynuyor , diğerini ise yeni aldım 22 kişilik kadromun sadece 1 i yabancı statüsünde

Bende Hamburg ile aynisini yaptim
                    Yusuf Mersin gk
                    Atilla Turan lv
                    Ömer toprak iv
                    Serdarr tasci iv
                    Cuneyt koz rv
                    Tunay torun lm
                    Emre can zm
                    Mehmet ekici rm
                    Gokhan tore om
                    Mevlut erdinc st
                    Samed yesil st
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• -

BY17

Yorum

• @thehell61

bu oyunun türkçe yamasını nerden indirebiliriz?

Yorum

• 4. Sezondayım İlk 3 Sezon Oyunun Yenilmez Armadası FB Şampuan oLdu... Biz 2.Bitirdik.

4.Sezonda Nigeria Milli Takımı Çağırdı Gittim. Africa Kupasını Aldık.

Trabzonspor'uda Son Maç FB Yi Yenerek Şampiyon Yaptım.. Ama Bu Kezde Finans Çökdü

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• Sırf Şenol Hocaya kıyamadığımdan Trabzonu almadım.. Kartalı alarak değişiklik yapmak istedim ama kimse gelmiyor arkadaş.. Fenerbahçenin istemediği hatta bana bedelsiz verdiği Özer beğenmedi arkadaş takımı.. Akhisar Belediyedeki adamlar bile gelmiyor.. Buda beni arayışlara itti ve ilk 11e 16 yaşında 4 futbolcu ekleyerek büyük bir rotasyona gittim.. 3 kişilik yabancı oyuncu kontenjanımı verimli dolduramıyorum..23 yaşında kaliteli klüpsüz oyuncu bulmak çok zor. Sadece Trabzonspordan tanıdığımız Faty Papyi gelecek vaad eden 11 oyuncusu olarak aldım.. Orta sahaya bir tecrübe abidesi olan Hüseyin Çimşir abimizi gömdüm.. İlerde Eskişehirden kiralık olan Adem Sarıyı mecburi olarak oynatıyorum.. Boubalamıdır nedir onu kovdum.. Burda işler çok zor küme adayı olarak gösterilmemize rağmen hazırlık maçlarında Kayseri,Fenerbahçe ve Anadolu Üsküdarla karşılaşıp Kayseriye yenildik. Fenerbahçe ile berabere kaldık. Üsküdara fark attık..

Şimdi size Forvete koyabileceğim Genç, Yetenekli (En azından Adem Sarı kadar) ve bonservissiz oyuncu önermenizi istiyorum beyler..Zor durumdayım yardım bekliyorum.. He ben bi adam biliyorum süper beleş yetenekli ama forvet değil diyorsanız o da olur

Edit:Kartal derken Kartalspor
                            En son Ufuk tarafından düzenlendi; 10.01.2012, 20:19.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• ufuk şenol hoca yolunu buluyor Bende Milli Takımda

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @thehell61

bu oyunun türkçe yamasını nerden indirebiliriz?
                                Oyunun İdarelik Türkçe Yaması Var ;

Bir Bak BU Oluyormu..

%100 Ü Çıkıcak Çalışmanın Son Çeyreğine Girdiler Bakalın Ne Zaman Biter %70 i Türkçe Olmuş..

Sana Verdiğim Yamada Belirli Şeyler Türkçe Sadece

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X