Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Boudebouz ve Dudu'nun katkılarıyla Berndtner Fb'nin
    İlk golü onlar atmış bir de
    Més Que Un Club

Yorum

• TSL'deki takımlar pek bizim ayarımızda değil. 25m€ da bütcemiz var, Eksik mevkim yok, Parayı harcamayacağım. Kadromda çok oynamalar yapmadım 4.sezon bitiyor, Play-off kaldı önümüzde ancak ciddi bir puan avantajımız var, burdan vermeyiz Şampiyonluğu. 2 yenilgimizde İ.B.B'ye karşı. Şansımız tutmuyor heralde. Henrique-Berndtner ikilisi müthiş bir uyum yakaladı. Geri 5'li Türk, İleri 6 yabancı.

Kadrom

Normal sezon

Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• 2. kez bu uyarıyı aldım ve oyun kapanıyor ulu orta bunun sebebini bilen varmı yardım

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• Klasik crash dumps hatası bende ara sıra alıyorum..Öncelikle Fm versiyon kaç o önemli güncelleme filan yaptın mı.?12.0.3 ve 12.0.4 lerde oyunda bazı yerlere girince bu hatayı alıyorsun...Birde eğer oyun oynarken ekstradan mozilla filan açarsanda bilgisayar kasabilir o yüzden de bu hatayı alabilirsin..

Yorum

• @MDanışmaz yorum için teşekkürler.
            fm 2012 oynuyorum güncelleme falan yapmadım. alttan mozilla açık radyo dinliyorum sürekli o aklıma gelmemişti ama oyunun bilgisayarı kasacak kadar gereksinimi yok orası kafamı kurcalıyor fm forumlarında bişe okudum bu hatayı alanlar benimde hatayı aldığım yerde çıkıyor staff bölümüne girince .orjinallerdede aynı sorun var hata oyun kaynaklı olabilir diye düşünmeye başladım ama olan geçen zamana oluyor adam bir daha aynı maçları yapmak istemiyor onun dışında bi sıkıntı yok.

Yorum

• Cenk Tosun ile yüksek bir yıllık ücret istediğinden bir türlü yeni sözleşme yapamadım, sene sonu sözleşmesi bitti ve yollarımız ayrıldı. Bir kaç ay sonra bir bakayım bu adam nerelerde derken henüz 27 yaşında emekliye ayrıldığını gördüm.

I am titanium

Yorum

• oyunda ilk sezonda lyon da emre avci adında bir eleman var sözleşmesi bitiyor 1.8 milyon yetiştirme bedeli verilerek alınabilir sol orta sol açık oynayabiliyor gayet başarılı bir yetenek eğer daha fazla ödeyebilirseniz river den juan figueredo alınabilir santrafor olarak.

Yorum

• Fifa Football Manager 2012 rezalet olmus...
                  Trabzonsporun ilk 11 ini dahi yazamamislar muthis bir analiz beklemiyordum ama Trabzonsporla oynamakla Almanya 3 lig takimindan daha zor...

Cok sinir oldum acikcasi...

Yorum

• Football Manager 2012 indir heyecanı yaşa

Yorum

• Orjinal fm2012 ye forma amblem yaması falan atsam sorun olur mu
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• ŞL'de 3. olup uefaya kaldım.Celtic'e ilk maç 2-0 yenildim ikinci maçta 4-1 yenip eledim.Sonra rakibim bjk oldu.

8 mart ts-bjk 11 mart ve 13 martta lig maçlarım var sonra 15 martta rövanş var.Bu nasıl bir fikstürdür .

Yorum

• real madrid le 5 senelik antreman yapıp başka bir oyun açtım italya ispanya ingiltere hollanda almanya fransa ligi açık şekilde başladım lazio yu aldım bakalım gelişmelere nasıl olacak.

Yorum

• İtalya ligini açanlara şiddetle Napoliyi öneriyorum...

Yorum

• 2017'deyim artık Avrupa'da da varız. Oyunda ilk 4-5 sezonda Avrupada Gruplarda bile çok sıkıntı yaşadım.
                              Bu sezon, Juve,Manu,A.Madrid grubundan 15 puanla Manu ile ikili averajla 2.çıktım. Manu beni 4-2 ben onları 2-1 yendim.
                              Yabancılarım tam türk olacakken milli oluyorlar deli oluyorum
                              90m€ transfer bütçem var. Dünyanın en zengin 20.klübüyüz ancak Ş.Ligi Çeyrek finali ve Uefa çeyrek finalinden öteye geçemedik henüz.
                              Şu anda ilk Turda Lyon ile eşleştik gruptan çıkınca.
                              Ligde bu sezon 23 maçta sadece 1 beraberliğimiz var ve 5 gol yedik.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• fm 2012'nin Türkçe yaması var mı? Data güncellemeleri ne durumda?
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X