Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu son performanslardan sonra büyük oynamalar olucaktır,Sigames'in forumlarında baskı yaparsak etkili olur.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak'ı sen paylaşmışsın işte seninki ile aynı

Ben bir kac tane paylasayim belki demoyu indirmeyenlerde istek profil istiyebilirler bu baslik altinda paylasalim.. Arda Turan http://b1110.hizliresim.com/11/10/6/11334.jpg Falcao http://b1110.hizliresim.com/11/10/6/11346.jpg

Bu linkte var,birçok futbolcu.
      yani attributes olarak demek istedim abi, bu profilden pek birşey anlamıyorum ben sekizgen olanından yokmu

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yani attributes olarak demek istedim abi, bu profilden pek birşey anlamıyorum ben sekizgen olanından yokmu
        ileri sayfalara git var bir kaç tane ^^
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• 21'inde çikacak herhalde tam sürüm

Yorum

• 21 Ekim resmi çıkış tarihi,normalde resmi çıkış tarihinden 3-4 gün önce internete düşüyordu,bu sene de büyük ihtimalle 3-4 gün erkenden çıkar.
            En geç 3 güne çıkar bence.

Yorum

• oyunu netten indirip yükleyebilecegımız bır link olursa paylaşmanızı rıca ederım...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                21 Ekim resmi çıkış tarihi,normalde resmi çıkış tarihinden 3-4 gün önce internete düşüyordu,bu sene de büyük ihtimalle 3-4 gün erkenden çıkar.
                En geç 3 güne çıkar bence.

abi tahminen 2 güne torrenti çıkar diye düşünüyorum. linkini buraya koyarım ben.

Yorum

• FM 12'de Trabzonspor yok diye biliyorum.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    FM 12'de Trabzonspor yok diye biliyorum.
                    Ofspor bile vardir yahu Trabzonspor'un olmamasi gibi bir ihtimal yok

Yorum

• Fmde Trabzonspor nasıl yokmuş.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        FM 12'de Trabzonspor yok diye biliyorum.
                        türkiye ligi olurda trabzonspor olmazmı var, o oyuncular hayal ürünü değil ya.

Yorum

• 2011'den sıkılmıştım zaten, crash dumps hataları beni hayattan soğutmuştu. Şimdi bu oyun iyi gelecek
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2011'den sıkılmıştım zaten, crash dumps hataları beni hayattan soğutmuştu. Şimdi bu oyun iyi gelecek
                            ben de çok memnundum binde bir skinti oluyordu çok iyi gidiyordu oyun yaaa hatta demo 2012 baktim ve 2011'in tarzi daha iyi geldi bana, yazilari falan

Yorum

• fm 2012 de hollanda ligini seçince trabzonsporun hepsi açılıyormuş, demo olan birinde yapabilirmi ? biraz zahmetli ama bütün oyuncuları görebilirz.

bu arada attributes şeklinde koysun yapacak varsa

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fm 2012 de hollanda ligini seçince trabzonsporun hepsi açılıyormuş, demo olan birinde yapabilirmi ? biraz zahmetli ama bütün oyuncuları görebilirz.

bu arada attributes şeklinde koysun yapacak varsa
                                koymaya çalisicam da buraya nasil yansitabilicem ^^

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X