Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cem hala data güncelliyorlar mı?
    Güncelleyenler var Mustafa ama ben takip etmiyorum hiç güncellemedim bugüne kadar.Halen daha eski kadrolar ile devam ediyorum
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• En geç 1 haftaya son güncelleme çıkacak üye olduğum bir sitede. Türkiye ligine de ilgi gösteriyorlar. Şu anki oyunumda mesela Mierzejewski falan var Trabzonspor'da, ama son transferlerimiz yeni çıkacak olanda.

Bu arada FIFA Manager 11'i indiriyorum. Bakalım beğenecek miyim. Football Manager sıkmaya başlamıştı.

Yorum

• En iyi yama hatta en yeni yama.

Tüm transferler var BankAsya Ligi'de dahil.

Şifre: enesx86

Yorum

• Bu oyundaki hatalardan bıktım. Şimdi de antrenmanları görüntüleyemiyorum. Antrenman bölümünde her şeyde sıfır yazıyor, oyuncular antrenman yapmıyormuş gibi gözüküyor. Maç hazırlığı bölümünde neye çalışılması gerektiğini seçemiyorum ve oyuncu profillerindeki antrenman sekmesine tıkladığımda oyun kapanıyor.

Çaresini bilen ?
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu oyundaki hatalardan bıktım. Şimdi de antrenmanları görüntüleyemiyorum. Antrenman bölümünde her şeyde sıfır yazıyor, oyuncular antrenman yapmıyormuş gibi gözüküyor. Maç hazırlığı bölümünde neye çalışılması gerektiğini seçemiyorum ve oyuncu profillerindeki antrenman sekmesine tıkladığımda oyun kapanıyor.

Çaresini bilen ?
            Takım degıstır dorukhan baska caresı yok)

Yorum

• Dorukhan senin oyundada dertler bitmek bilmiyor.

Yorum

• Vallahi ya, M'Boro ile premier lige çıktım. Süper takım yaptım derken, crash dumps hatası çıktı. Trabzonspor ile güzel bir takım kurdum, Chelsea ve Münih gibi devleri yenmeye başladım derken yine hata, yine hata

Takım değiştirmem gerekiyorsa, istifa etsem. beni geri alırlar mı ?
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Dorukhan Ankaragücü Teknik Direktörleri bile senden daha rahat takım çalıştırıyorlar o kadar sıkıntıya rağmen.

Yorum

• oyunda 4.senem bitti fatih tekke charlton athetic'in ibrahim üzülmez 1461 trabzon'un hakan kutlu da trabzonspor'un başında

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vallahi ya, M'Boro ile premier lige çıktım. Süper takım yaptım derken, crash dumps hatası çıktı. Trabzonspor ile güzel bir takım kurdum, Chelsea ve Münih gibi devleri yenmeye başladım derken yine hata, yine hata

Takım değiştirmem gerekiyorsa, istifa etsem. beni geri alırlar mı ?
                      Bir takımdan istifa ettinmi geri dönmen çok çok zor,anca 10 sene sonra.Ama belli olmaz senin oyun anormal çünkü.

Yorum

• Önümüzdeki yıl Fm'de kaleci, sağ bek, sol bek, centre midfielder, defensive midfielder, forvet(Burak) transferleri yapmak istemiyorum Fm gözlemcilerine duyrulur Bu arada, Türkiye ligi için değil, Şampiyonlar Ligi hedefi için...
                        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Steam vasıtasıyla 2012 Demo'yu indirdim, deneme amaçlı. Malumunuz demo versiyonunda Türkiye ligi mevcut değil. Oyunda ilk gözüme çarpan değişim, hızlılık oldu. Oldukça hızlı ilerliyor oyun, denedikçe diğer yorumlarımı paylaşacağım..
                          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• isteyen varsa bazı oyuncuların profillerini koyabilirim. fm 2012 den
                            En son Necmi6161 tarafından düzenlendi; 13.10.2011, 00:20.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              isteyen varsa bazı oyuncuların profillerini koyabilirim. fm 2012 den
                              göster bakalim ^^ ben de indirdim demoyu ama pek oynamadim, çok ta sevmedim yazilar ufak 2011'e göre, oyuncularin puanlari falan....
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• yalniz hiç gelisme yok topçularda, psg'nin topçularina baktim aynilar, Nuri Sahin hiç kimildamadi yahu ayni, biraz degisiklik olur daa bu ne....
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X