İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
En geç 1 haftaya son güncelleme çıkacak üye olduğum bir sitede. Türkiye ligine de ilgi gösteriyorlar. Şu anki oyunumda mesela Mierzejewski falan var Trabzonspor'da, ama son transferlerimiz yeni çıkacak olanda.
Bu arada FIFA Manager 11'i indiriyorum. Bakalım beğenecek miyim. Football Manager sıkmaya başlamıştı.
- Alıntı
Yorum
-
Bu oyundaki hatalardan bıktım. Şimdi de antrenmanları görüntüleyemiyorum. Antrenman bölümünde her şeyde sıfır yazıyor, oyuncular antrenman yapmıyormuş gibi gözüküyor. Maç hazırlığı bölümünde neye çalışılması gerektiğini seçemiyorum ve oyuncu profillerindeki antrenman sekmesine tıkladığımda oyun kapanıyor.
Çaresini bilen ?'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu oyundaki hatalardan bıktım. Şimdi de antrenmanları görüntüleyemiyorum. Antrenman bölümünde her şeyde sıfır yazıyor, oyuncular antrenman yapmıyormuş gibi gözüküyor. Maç hazırlığı bölümünde neye çalışılması gerektiğini seçemiyorum ve oyuncu profillerindeki antrenman sekmesine tıkladığımda oyun kapanıyor.
Çaresini bilen ?
- Alıntı
Yorum
-
Vallahi ya, M'Boro ile premier lige çıktım. Süper takım yaptım derken, crash dumps hatası çıktı. Trabzonspor ile güzel bir takım kurdum, Chelsea ve Münih gibi devleri yenmeye başladım derken yine hata, yine hata
Takım değiştirmem gerekiyorsa, istifa etsem. beni geri alırlar mı ?'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi ya, M'Boro ile premier lige çıktım. Süper takım yaptım derken, crash dumps hatası çıktı. Trabzonspor ile güzel bir takım kurdum, Chelsea ve Münih gibi devleri yenmeye başladım derken yine hata, yine hata
Takım değiştirmem gerekiyorsa, istifa etsem. beni geri alırlar mı ?
- Alıntı
Yorum
-
Steam vasıtasıyla 2012 Demo'yu indirdim, deneme amaçlı. Malumunuz demo versiyonunda Türkiye ligi mevcut değil. Oyunda ilk gözüme çarpan değişim, hızlılık oldu. Oldukça hızlı ilerliyor oyun, denedikçe diğer yorumlarımı paylaşacağım..“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisteyen varsa bazı oyuncuların profillerini koyabilirim. fm 2012 denTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
Yorum