Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2011 in tr yaması çıktımı?

Yorum

• Arkdaslar, aramizda EA FIFA Manager 11 oynayan var mi?
      En son Chiko tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 14:36.
      #BorussiaDortmund
      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Kariyeri açtığıma açacağıma pişman oldum, süper kupa alıp 3 te 3 yaptım ligde ama 8 as oyuncum sakatlandı sinirlendim kapattım oyunu nalet olsun Bi daha da zor açarım oyun
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkdaslar, aramizda EA FIFA Manager 11 oynayan var mi?
          15 euroya almistim. Bilgisayarda cok yavas gittigi icin biraktim oyunu. Onun haricinde cok detayli ve zor bir oyun.
          ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            15 euroya almistim. Bilgisayarda cok yavas gittigi icin biraktim oyunu. Onun haricinde cok detayli ve zor bir oyun.
            Vay bee.. Ben 40€ ödemistim..
            Oyun gercekten müthis.
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vay bee.. Ben 40€ ödemistim..
              Oyun gercekten müthis.
              Burda ilk hafta 60 euroydu. Bir hafta sonra 15 euroya buldum

Yorum

• Trabzonspor ile başarı yakalamak zor değil, yanlız kolayda değil.

Malum, pek bütçe verilmediğinden elinde ki adamların ile aran iyi olacak, sözleşmelerini yenikeyeceksin, paralarını tıkır tıkır vereceksin yani. Para istiyorsan risk alıp önemli adamlarını elden çıkaracaksın yüksek fiyatlara. Selçuk, Egemen, Jaja, Umut, Alanzinho vs bu adamlar iyi para eder. Yanlız Selçuk ve Jaja gibi oyuncuda zor bulunur, bu 2 oyuncuyu satmayacaksın işte.

Yorum

• Alanzinhoyu 18 milyona satmistim Manchester United'a Takimin en önemli oyuncusuydu. Yattaradan en fazla 6-7 milyon euro cikartabilirsiniz.

Yorum

• Ukrayna Liginden bir defa Ortak kariyer yapmıştım kuzenimle. Shakhtar - Kiev olarak girmiştik. Gerçekten çok zevkli ve çekişmeli bir Lig. Özellikle çok iyi ukraynalı oyuncular var ve çok ucuz fiyatlara. Yanlış anlaşılmasın Regen değil bahsettiğim oyuncular.

Shakhtar ve Kiev'in yanı sıra Metalist ile de oynamak zevkli olabilir. Ligde malum 2 şampiyon çıkıyor yıllardır, buraya bir 3. şampiyon eklemek tarih destan olur gerçekten zekli olması yüksek ihtimal bir Lig. Takım arayanlara öneririm.

Yorum

• Birde Rusya Ligi var tabi..

Spartak Moskova ile oynamıştım yaklaşık 5 sezon gibi birşey.. 3 Şampiyonluk yaşamıştım 5 sezonda. İstifa etme nedenim Cska ile oynadığımız şampiyonluk maçını anlamsızbir şekilde kaybetmemizdi. O Maça kadar ligi darma duman eden takımım o maçta adeta dökülmüştü.. Ve büyük bir sinirle verdim istifayı..

Tekrar Moskova ile oynayayım dedim dün, 1-2 hafta ilerleyince sıkıldım çıktım. Yani artık Moskova ile oynayamam. En son kariyerimde çok özenerek takım kurduk resmen ''Şampiyonluk süreci başlamıştır'' dedik yani. Finansal olarak da çok iyi bir takımdır Moskova, başkanın hakkını yemeyelim yani. Sezon başında 35 Milyon euro verdiler. Ligin ilk haftasına kadar parayı sonuna kadar kullandım. Ligin ilk yarısını lider bitirince extra bütçe olarak 45 milyon euro gibi bir bütçe daha geldi.

Rusya Ligi, Ukrayna'ya göre itibarı daha yüksek bir Lig. Biraz alıntılar paylaşmak istiyorum şimdi ;

Rusya Ligi oldukça çekişmeli ve keyifli bir lig.Bir defa şunu unutmayın; Rusya Ligi Avrupa'nın 5 büyük ligide dahil, sezon boyunca en fazla derbinin oynandığı liglerden biridir. Ligde 4 tane başkent ekibinin aralarındaki maçların hepsi birer derbi niteliğinde.Tabi birinin ezeli rakibi olan diğeri için aynı önemde rakip olmayabiliyor.Ama neticede hepsinin başkent takımı olması ayrı bir hava ve heyecan katıyor.
                      Birde bu çekişmeye Rubin Kazan ve Zenit gibi iki güçlü takımda katılınca lig inanılmaz keyifli bir hal alıyor.Sakın bahsettiğimiz 6 büyük klüp dışındaki takımları hafife alma gibi bir yanılgının içine düşmeyin.Saturn, Terek, Krylja Sovetov, Amkar gibi takımlar her an size karşı sürpsiz sonuçlar alabilirler.
                      Ligde 16 takım yer alıyor ve 30 hafta sürüyor.İlk 2'ye giren takımlar direkt olarak Şampiyonlar Ligi gruplarına, 3. olan takım 2. turdan elemelere katılıyor.4.-5. ve Rusya Kupası galibi UEFA Avrupa Ligi'nde yer alıyor.Son 2 takımsa küme düşüyor.

Rusya Liginde, bilinenin aksine çok fazla kaliteli oyuncu var.Kişisel fikrim, Türkiye Lig'inden daha fazla kaliteli oyuncunun yer aldığı yönünde.Kadro kalitesi bakımından Zenit, CSKA ve Spartak Moscow birbirlerine yakın kalibredeler.İlk bakışta ekonomik büyüklük göz önüne geldiği için, Zenit daha iyi gibi gözüksede,
                      özellikle kadrosundaki genç yıldızları ve daha çok kaliteli Rus oyuncusu bulunması dolayısıyla CSKA bir adım daha öne çıkıyor.Dinamo , Rubin ve Lokomotiv'in kadroları, bu 3 takıma oranla biraz daha alt seviyede.Bu üçlünün arasında ise Rubin nispeten daha iyi durumda.Lokomotiv ve Dinamo içinse, birkaç takviyeyle şampiyonluğa oynayabilecek düzeye getirilebilirler diyebiliriz.

Yorum

• Fm 2011 %50den başka olmıyacak arka sayfalarda vardı o da
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Dayanamadım ve tekrar Spartak Moskova ile sözleşme imzaladım.

Yuvaya geri döndük kısacası.

İlk olarak kadro yapılanmasına geçtik. Savunma'da orta ikilide Nicolas Pereja ve Marek Suchy'e görev vereceğiz. Belki bir kaliteli yabancı stoper takviyesi yapabiliriz.

Transfer bütçemiz 35 Milyon Euro.

Orta alan için İbson'u 3 Milyon'a sattık. Yerine Mudingayi'yi ve Transfer listesinde ki Emana'yı aldım. Alex Meschini'yi 5,750'ye Bayern Münih'e sattım ve Maestro görevini Jaja'ya verdik.

Sağ kanatımızda McGeady oynuyor, alternatifi İvan Saenko. Sol kanatta ise Dimitri Kombarov oynuyor. Geçmiş kariyerlerimde bir çok kez asist krallığı yaşamış oyuncu. Kombarov'un alternatifi ise genç yıldız Jano Ananidze.

İleri uçta Welliton oynayacak, yedeği Ari. Ne olur ne olmaz dedik bir santrafor alalım dedik ve Kopenhag'dan Dame N'Doye'yi transfer ettik.

Kadromuza belki Rus oyuncu takviyesi yapabiliriz. İlerleyen günlerde göreceğiz neler olacak.

Yorum

• Bende İngiltere 2. lig takımlarından Burnley ile oynuyorum.

Tercih etme sebeplerim :
                            Finansı fena değil
                            Bordo-Mavi renkleri

Transferler :

Şuana kadar yaptığım maçlar :

Transfer edecek adam tavsiye ederseniz sevinirim.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende İngiltere 2. lig takımlarından Burnley ile oynuyorum.

Tercih etme sebeplerim :
                              Finansı fena değil
                              Bordo-Mavi renkleri

Transfer edecek adam tavsiye ederseniz sevinirim.
                              Mexico u20 Yakımına Bir Bak Rapor Al Oyuncular Hakkında Fiyatlarıda Uygun
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Klüp bana tam 20milyon bütçe verdi bi anda Adam tavsiyesi alabilirmiyim ?
                                En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 21:40.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X