Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Semih önerebileceğin başka bir takımda olursa tavsiyeni dikkate alırım kardeşim.

İngiltere'den olur, Almanya'dan olur farketmez.

Başarıya aç olsun yeter. )

Yorum

• Almanya: Leverkusen
      Adamlar ŞL'de final oynadı ama bir Bundesliga'yı kazanamadılar. Kadroları kaliteli, defansa takviyeler yaptıktan sonra güzel bir zaman geçirebilirsin.

İngiltere: Aston Villa (Bordo-Mavi)
      81'den beri şampiyonlukları yok, Ashley Young'u tek geçerim.
      YOU'LL NEVER WALK ALONE
      OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Almanya: Leverkusen
        Adamlar ŞL'de final oynadı ama bir Bundesliga'yı kazanamadılar. Kadroları kaliteli, defansa takviyeler yaptıktan sonra güzel bir zaman geçirebilirsin.

İngiltere: Aston Villa (Bordo-Mavi)
        81'den beri şampiyonlukları yok, Ashley Young'u tek geçerim.
        Leverkusen olabilir madem tek eksik Bundesliga.

Bundesliga'yı seviyorum o etkende var tabi.

Yorum

• Sene başında G.Antep'den 3 milyon liraya satın aldım. Estiriyor resmen

Yorum

• agalar sizce şöyle iyi bir oyuncu var mı 130.000 TL'ye alabileceğim? Göztepe'de oynayacak şöyle birini bilen var mı FM 2011'de?

Mümkünse Türk oyuncu olsun
            Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
            sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• FM 11 save dosyası paylaşabilecek olan var mı beyler

Emre Yavuz : FM11 dedim bak ççç
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                FM 11 save dosyası paylaşabilecek olan var mı beyler

Trabzonsporla başlayan kariyerimin ilk sezonunda şampiyon olup ardından yeni sezonda kötü giden performansım sonucu devre arası istifa ettim bi 6 ay daha bekledim ve evertonun cazip teklifine hayır diyemedim..evertonun mütevazı kadrosuna 2-3 takviyeyle yine ilksezonumda ligde şampiyon şampiyonlar liginde çeyrek final ve FA cup tu sanırım kupa aldım, sezon sonu sir alex fergusonun emekli olmsından mütevellit machester unitedin teklifini kabul ederek yine ilk sezonumda lig şampiyonu, şampiyonlar ligi şampiyonu ve FA cup şampiyonu olduktan sonra, gelen 2 sezonda aynı başarıları tekrarlamış bulunuyorum..çok pis havam var kadromda birçok genç yetenek var ve yıl henüz 2015, nasıl ? ister misin :P
                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Kadroya genel bir bakış..
                  1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                  Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Yıl sonu Puan durumu..

Yorum

• Ve son olarak birkaçtane genç yıldız adayı..

Yorum

• 1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          FM 11 save dosyası paylaşabilecek olan var mı beyler

O konu kapanmadı mı la... Ne rezil bi olaydı ya...

Bu arada Tottenham'la ilk sezon ligde 4.olduk Şampiyonlar Liginde ikinci turda elendik...Carling Cup ve FA Cup'ta ilk turlarda elendik...
                          İkinci sezon ligde şampiyonluğa oynadık liderin 4 puan arkasında 3.olduk.Şampiyonlar Liginde yarı final oynadık yerel kupalarda başarısız olduk...Yeni sezon hedef mutlak şampiyonluk...!
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• FM 2011 %50 Türkçe

fm 2011 %50 Türkçe Yama

Yama Bence Oynamak İçin Yeterli Birazcık FM Oynamışsanız.
                            normal yükleyin olmuyorsa başka yol izlemenizi istiycem senden..

İndirdiğiniz Dosyayı Masa Üstüne Çıkart..

Languages Dosyasının İçindeki Dosyaları Kopyala ve

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data/Languages

klosörünü açıp içine kopyala..

sonra data güncelemesi yaptıysan fln 11.3 fln

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\updates

buraya da girip 1110 1130 fln diye klasörler olur.. o klasörlerin içindeki languages klasörlerininde içine bu dil dosyalarını yapıştırmanız lazım ..

deneyin bakalım olucak mı ?

sonra fm ayarlar kısmından bi bak bakalım varmı dil ayarlarında türkçe. aslında direk olması lazım ama..
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonsporla başlayan kariyerimin ilk sezonunda şampiyon olup ardından yeni sezonda kötü giden performansım sonucu devre arası istifa ettim bi 6 ay daha bekledim ve evertonun cazip teklifine hayır diyemedim..evertonun mütevazı kadrosuna 2-3 takviyeyle yine ilksezonumda ligde şampiyon şampiyonlar liginde çeyrek final ve FA cup tu sanırım kupa aldım, sezon sonu sir alex fergusonun emekli olmsından mütevellit machester unitedin teklifini kabul ederek yine ilk sezonumda lig şampiyonu, şampiyonlar ligi şampiyonu ve FA cup şampiyonu olduktan sonra, gelen 2 sezonda aynı başarıları tekrarlamış bulunuyorum..çok pis havam var kadromda birçok genç yetenek var ve yıl henüz 2015, nasıl ? ister misin :P
                              Hemen gönder hemen

Emre ne akşamdı yaa aklıma geldikçe gülüyorum hala ççç
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Upload ediyorum..birazdan koyacağım.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X