Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok arkadaş ne varsa cm 01-02 de var
    CM 2003-2004 Efsane..
    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Fm 05 'den beri türkce yamaları bekliyorum oynamak için 6 yıldır öğrenemedim şu ingilizceyi

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Acaba kadronu yazarmisin bakalim kimler var
        İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dostum hilesiz hurdasız bu kupaların hepsini alman imkansız.
        Yalan yok,para hilesi yaptım.Parasız bu oyun oynanmaz.Ama aldığım oyuncular çok çok üstdüzey oyuncular değildi.Düşünün aldığım en pahalı adam 7.5e ajaxdan lodeiro diye bir uruguaylı.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fm 05 'den beri türkce yamaları bekliyorum oynamak için 6 yıldır öğrenemedim şu ingilizceyi
          ççç aynen ççç

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fm 05 'den beri türkce yamaları bekliyorum oynamak için 6 yıldır öğrenemedim şu ingilizceyi
            Kanka o kadarda zor olmasa gerek ben başladım 11.3 ü de attım yeni transferlerde var fena oldu yarı yarıya türkçe.. anlıoyorsun zaten
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Nasıl yarı yarıya türkçe yahu. ben yüklüyorum bir işe yaramıyor ama.
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• Fm 2011 in %100 türkçe yaması çıkmamamsı nedeeniyle tekrardan fm 2010 a döndüm ama bir sorun var ben bu seneki kadrolarla oynamak istiyorum yani fm 10 da TS Brozek kardeşler yok Bjk de Q7 Simao felan yok bu bütün transferleri nasıl yapabilirim varmı böyle bir yama..???

Yorum

• Almanyanın orta dereceli genç ve kaliteli kadrolarından birine sahip olan TSG Hoffenheim ile anlaştık.

Transfer rotamız Asya olacak. Hedefimiz Avrupa futboluna yeni yüzler sunmak.

Yorum

• Biraz para hilesi ile selimin Taktigi ile Uefada Finaldeyim
                    Türkiye kupasinda Finalde ama ligde 4 cüyüm Neden olmuyo ligde
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

• Güç olarak daha fazla olmalıydı Miraç
                        21.12.2009 Unutmayacağız...
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                        Cemil Usta
                        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok arkadaş ne varsa cm 01-02 de var
                          Aynen bende öle düşünüyorum lazio yü aldım 11 sezonda 10 lig 9 cl sayiz uluslararası kupa 400 kusur milyon oygo bütçe ve o bicim kadro ama zaman geçtikçe adamların isimleri değişmeye başladı artık.hedef 16 sezonluk real betis rekorumu kırmak . Forza lazio forza cm 0102
                          En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 30.04.2011, 10:30.

Yorum

• İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cmmi oluyor bu?

Yorum

• Evet......
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hem de 01/02. Newcastle'la başlardım kariyere, 15-16. hafta gibi kapı önüne koyarlardı Ne günlerdi yaa...
                                ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X