Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyunu orjinal almak yerine dowloand tarzı için paylaşılan siteler kanunen yasak.

Dolayısıyla bu işi özelden yapınız arkadaşlar.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Oyun çıktı mı CD'cilerden alabilir miyiz ?
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• mersin idman yurdu ile kariyerime başladım

50000 transfer bütçesi ile orta sahada bir eksiği tamamlarken diğer takımlarda barınamamış genç dimağlarıda kadroya kattık

amacımız ilk sene ligden düşmemek

ikinci sene bütçeyi arttırıp kafaya oynayacağım-tabi kulüpten kovmazlarsa--

bu arada takımda ki ehtiyarların hepsini yolladım

ulan kimseden ses çıkmadı

demek ki takımdaki gençlerde rahatsızmış

hayırlısı bakalım
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mersin idman yurdu ile kariyerime başladım

50000 transfer bütçesi ile orta sahada bir eksiği tamamlarken diğer takımlarda barınamamış genç dimağlarıda kadroya kattık

amacımız ilk sene ligden düşmemek

ikinci sene bütçeyi arttırıp kafaya oynayacağım-tabi kulüpten kovmazlarsa--

bu arada takımda ki ehtiyarların hepsini yolladım

ulan kimseden ses çıkmadı

demek ki takımdaki gençlerde rahatsızmış

hayırlısı bakalım
          tam benim kafadansın. bende alt liglerden takım alıp oynamaktan çok zevk alıyorum. 2011'de bir Karşıyaka kariyeri falan başlatabilirim
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• Fm 10'a devam.

Hercules'le başlamıştım 1 hafta kadar önce. Lige yeni çıkan bir takım olmamıza rağmen çok iyi gidiyoruz.. Sezon öncesi hedefimiz ligde kalmakken şuan hedef büyültük ve Avrupa kupalarına katılma hesabı yapıyoruz.

R.Santander 2-2 Hercules
            Sevilla 1-1 Hercules
            Las Palmas 0-3 Hercules ( Kupa )
            Hercules 1-0 Osasuna

Villareal 1-1 Hercules
            Hercules 3-0 Barcelona
            Zaragoza 3-3 Hercules
            Levante 0-1 Hercules

7 maçta 3galibiyet ve 4beraberlikle namağlup ikinciyim Real Madrid'in ardından.
            En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 05.11.2010, 14:25.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fm 10'a devam.

Hercules'le başlamıştım 1 hafta kadar önce. Lige yeni çıkan bir takım olmamıza rağmen çok iyi gidiyoruz.. Sezon öncesi hedefimiz ligde kalmakken şuan hedef büyültük ve Avrupa kupalarına katılma hesabı yapıyoruz.

R.Santander 2-2 Hercules
              Sevilla 1-1 Hercules
              Las Palmas 0-3 Hercules ( Kupa )
              Hercules 1-0 Osasuna

Villareal 1-1 Hercules
              Hercules 3-0 Barcelona
              Zaragoza 3-3 Hercules
              Levante 0-1 Hercules

7 maçta 3galibiyet ve 4beraberlikle namağlup ikinciyim Real Madrid'in ardından.
              Aynen 2011'in sağlam bir link ve Türkçe yamasını bulana kadar 2010'a devam.

Bu akşam Lech Poznan ile başlıyoruz bizde kariyerimize.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen 2011'in sağlam bir link ve Türkçe yamasını bulana kadar 2010'a devam.

Bu akşam Lech Poznan ile başlıyoruz bizde kariyerimize.
                Nazar değmesin Hercules çoştu bir kere.

Barça'yı devirdik sıra Real'de..! Sevdim bu takımı.. Renkli bir kariyer oluyor.

Yorum

• arkadaşlar fm2011 indirdim ama daha bil. yüklemedim oyunu oynayan arkadaşlardan fikir alabilirmiyim?
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• ve evet heyecan dorukta..oyunu almaya gidiyorum sabah gördüm cdcide....
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• oyun yüklendi ama disc not found hatası alıyorum..yani cd istiyor..halbuki cd içinde takılı...netten birşeyler buldum şimdi onlarla uğraşıyorum..

edit:sorunu çözdüm aynı sorunu yaşayanlar varsa özelden ulaşsınlar
                      En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 05.11.2010, 18:43.
                      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Bizim buraya gelmemiş Dvd, internetten indircem de, torrent linkini bana özelden atarsanız,çok sevinirim.
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nazar değmesin Hercules çoştu bir kere.

Barça'yı devirdik sıra Real'de..! Sevdim bu takımı.. Renkli bir kariyer oluyor.
                          Nazar değdi; 2 mağlubiyet aldık.

Yorum

• ltc editör programını indirdim ve bazı önemli olarak gördüğüm kelimeleri türkçeye çevirmeye başladım.oyuncu profili gibi ama nedense bazı kelimeleri çevirmeme rağmen olmadı..sizde indirin belki siz yaparsınız kolay program...işinize yarar yani..
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• 5 liraya almak varken 80 lira civarı verip orjinal alan var mı oyunu ?
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5 liraya almak varken 80 lira civarı verip orjinal alan var mı oyunu ?

5 lira bile değil, 2-3 lira bişey

5 diyelim hadi, 5 e almak varken gidip bir oyun için ben 80-90 TL felan VERMEM...

ccc korsancıyız reyiz ccc

hee maddi açıdan rahatımdır, o zaman basarım parayı orjinalini alırım... ama normal şartlarda bu ülkenin insanına gidip orjinal cd al diyemezsin, millet 3 kuruşun hesabını yapar oldu güzel ülkemde ve ben gidecem 80 TL verip oyun alacam... bu beni rahatsız eder.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X