Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Iker Muniain (17) ST / AMLC – Athletic
    Khouma Babacar (17) ST – Fiorentina
    Jack Wilshere (18) AMRLC / MRLC – Arsenal
    Andrea Poli (20) DM / MC – Sampdoria
    David De Gea (19) GK – At. Madrid

Hepsi de 4,5 yıldız veriyor tavisye ederim..

Yorum

• Arkadaslar soyle Brezilya liginden 20-21 yaslarinda ucuz genc yetenekler var mi 2011 icin.

Yorum

• 28 saat ındırmesını bekledıkten sonra oyunu kurmak cok guzel geldı valla 12 arkadaşa bırden servıs etmekte ayrı bır olaydı Sınavlardan sonra karıyere başlar, oyunu keşfederim : )
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Türkiye ligi bozuk. Ve bunun çıkan erken sürümle alakası yok. Sports interactive firması da çözmeye çalışıyor ama pek mümkün görülmüyor.

Patch ile falan hallolmazmış.

"elimde, hakkında ibretlik bir haberin olduğunu oyun. sahada buz pateni yapma sorunun orjinallerde olmayacağını, ilk çıkan patch ile düzeleceğini düşünenler için üzücü olacak ama sorun türkiye ile ilgili. evet yanlış duymadınız sözlükçü fm'ciler, dil-bölge farklılığı yüzünden olan bir bug. sigames'in forumlarında bunu anlatmaya çalışıyoruz kaç gündür oyunun yapımcılarına. neyse ki sonunda suçu eski driverlara atmaktan vazgeçtiler(göt olarak vazgeçtikleri için epey güzel oldu aslında) ve bi bakalım bakalım dediler. artık buz pateni ne zaman biter bilinmez ama her oyuncuda işe yaramasa da, bazılarında windowstan bölgeyi united kingdom yapmak sorunu çözüyormuş. nitekim bende çözmedi, sizler deneyin bakalım sonuç ne olacak. sigames yakın zamanda bir çözüm üretemeyecek gibi. üstelik sadece buz pateni değil, kalecilerin uçamama sorunu da var ki bu çok etkiliyor oyunu, köşelere vurulan her top gol oluyor, penaltılarda bir buz hokeyi kalecisi edası ile yana kaykılıp her şutu yiyorlar. durum fena anlaşılan."
          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Ve Paris SG ile kariyere başlıyorum ( :

Yorum

• Bekır tavsıye ettıgın antreman ve taktık var mı

Yorum

• Arkadaşlar oyunu indirmek için link paylaşımı yapmıyoruz!!!
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bekır tavsıye ettıgın antreman ve taktık var mı
                  Şimdilik yok daha maçlara başlamadım

Yorum

• Umut,Alanzinho,Sezer veGiray'ı satıp,Papy'i kiraladım...
                    İleride Fizik gücü yüksek forvet oyuncusu oynatmam gerektiği için Mehmet Yıldız'ı ve defansa Juhasz'ı transfer ettim..Ve yedeklere Arjantin Liginden genç Forvet Araujo'yu transfer ettim..

6 hafta sonunda lider durumdayım sadece Bjk'ye son dakikalarda yediğim golle 1-0 kaybettim..

Taktiğim defansif gözükse de bol gol atıyorum,Standart Dengeli taktik stratejisi ile oynuyorum..Ceyhun Defansif OrtaSaha,Colman Atağa yönelik Göbek,Selçuk ise Otomatik Göbek oyuncusu...
                    Jaja'yı gizli forvet,Atak olarak kullanıyorum...Yattara ise Destek Kanat oyuncusu ilerliyen haftalarda Atak Kanat da yapabilirim...
                    Ayrıca Ceyhun,Colman,Selçuk ve Jaja'ya sık sık uzaktan şut çekme talimatı verdim...

Oyuncu performanslarına gelirsek 11'de ki tüm oyuncularımdan gayet iyi faydalanıyorum,Özellikle Colman ve Jaja estiriyor....
                    Teofilo ve Engin'den fazla faydalanamadım Ama Burak yedek de olsa Gizli Forvet oynadığı zaman
                    çok etkili oluyor..

Bu da Colman 6 maçın 3'ünde maçın adamı seçildi 5 gol 5 asist ile Ligin en formda oyuncusu..
                    En son Bekir tarafından düzenlendi; 04.11.2010, 15:47.

Yorum

• yarın büyük gün cdcilere gelir yarın..şimdiden heyecanı sardı beni...trabzonspor,tottenham yada schalke kariyeriyle başlayacağım..
                      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Bekir Aydın, bu görüntüler fm 2011 den ama Türkçe dil seçeneği nasıl oluyor ? Görüntülerde Türkçede var ?
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bekir Aydın, bu görüntüler fm 2011 den ama Türkçe dil seçeneği nasıl oluyor ? Görüntülerde Türkçede var ?
                          Gameturks'te ufak çaplı bir Turkce yama yayınlandı,Linkini buraya koymuştum ama ne alaka ise kaldırılmış..
                          Oyunu yayınlamak yasak anlıyorum da Turkce yama yayınlamak neden yasak??

Yorum

• İlk devreyi Bursa ile aynı puanda lider tamamladım,Colman,Engin ve Selçuk sakatlık yaşadı Kadrom alternatifsiz olduğu için sorun yaşadım..
                            Devre arası Yattara'nın yerine bir transfer yapmaya çalışıcağım çok verimli değil...
                            Sezon sonu için de Muhammed,Eren ve birkaç kontratsız oyuncuya teklif yapıcağım..

Yorum

• Sağlam bir türkçe yama çıkmadan oyunu almayı düşünmüyorum. Alırsam dayanamam açarım hemen bir kariyer oyun baya gelişmiş galiba oyuncularla bire bir konuşma falan onun için şöyle % 90'lık bir türkçe yama çıksın sonra alıcam oyunu.
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ya bu oyunu indirebilmek icin link atabilirmisiniz
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X