Sağolun hepsinin rapor kartına bakacağım içinden birini alacağım..Bu araada Cesar Azp. Marseille ya gidiyormuş..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten Marsilya'da oynuyor.Güncelleme ile mi oynuyorsun?
Birtanın yaptığı ile daha gerçekçi
Ya söylediğin futbolcular gelmiyor bir tanesi değilyor oda serkandan bile kötü
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunda önerebileceğiniz (AMR,AMC,AML) hangilerdir ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunda önerebileceğiniz (AMR,AMC,AML) hangilerdir ?'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunda önerebileceğiniz (AMR,AMC,AML) hangilerdir ?
- Alıntı
Yorum
-
Canales
Robert Acquafresca
Barazite
Lukaku
Alex Nimely
You Belhanda
Ahmed Khalil
Sotiris Ninis
Sakho
Vladimir Weiss
Dodo
Abel Hernandez
Marko Livaja
James Rodriguez
Cem Sultan
Serdar Eylik
Freddy Adu
Mesut Özil
Sergey Krivets
Mehmet Ekici
Muhammet Demir
Nikao
Nuri Şahin
Ümit Korkmaz
Sofiane Feghouli
Yannis Tafer
Eren Güngör
Eder
Soner Aydoğdu
Musa Çağıran
Özer Hurmacı
Caner Erkin
GAEL KUKUTA
Gervinho
Gökhan Töre
Sercan Yıldırım
Keirrison
Azpilicueta
Miguel veloso
Toni Kroos
Zezinho
Mahatma Otoo
Javier Pastore
Alberto Paloschi
Hulk
Eden Hazard
Sofiane Feghouli
Engin Bekdemir
Beretta
Yaya Sanago
Sambou Yatabare
Yoann Gourcuff
Kyriakos Papadopoulos
Bu listeye bakın.Garanti oyuncular.
Més Que Un Club
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanales
Robert Acquafresca
Barazite
Lukaku
Alex Nimely
You Belhanda
Ahmed Khalil
Sotiris Ninis
Sakho
Vladimir Weiss
Dodo
Abel Hernandez
Marko Livaja
James Rodriguez
Cem Sultan
Serdar Eylik
Freddy Adu
Mesut Özil
Sergey Krivets
Mehmet Ekici
Muhammet Demir
Nikao
Nuri Şahin
Ümit Korkmaz
Sofiane Feghouli
Yannis Tafer
Eren Güngör
Eder
Soner Aydoğdu
Musa Çağıran
Özer Hurmacı
Caner Erkin
GAEL KUKUTA
Gervinho
Gökhan Töre
Sercan Yıldırım
Keirrison
Azpilicueta
Miguel veloso
Toni Kroos
Zezinho
Mahatma Otoo
Javier Pastore
Alberto Paloschi
Hulk
Eden Hazard
Sofiane Feghouli
Engin Bekdemir
Beretta
Yaya Sanago
Sambou Yatabare
Yoann Gourcuff
Kyriakos Papadopoulos
Bu listeye bakın.Garanti oyuncular.
- Alıntı
Yorum
-
Belli ediyorduk zaten oynadığımız futbol ile şampiyon olacağımızı..30.Hafta da ilan ettik şampiyonluğumuzu. Son 5 hafta sık sık forma şansı bulamayan oyuncuları değerlendirdim.(Ferhat,Zafer,Burak,Sezer..)
Engin Baytar Player Of The Year ödülünü kazandı. Süper başlamıştık zaten lige. 12 Gol 15 Asist ile tamamladı ligi. Umut Bulut ise ligin en iyi forveti ödülünü kazandı. Yılın yabancı oyuncusu ise eski bir Trabzonsporlu İsaac Promise oldu.
Oyuncu değerlendirmelerine gelirsek, Colman 10 gol 11 asist gibi bir istatistiği var. Gabric sezonu 9 asist ile tamamladı. Umut Bulut'un da 15 küsür golü var. Sayıları tam hatırlamıyorum ama hemen hemen böyle. Cale, Egemen, Ferhat, Serkan, Selçuk, Colman, Engin, Alanzinho, Gabric, Umut oldukça iyi bir sezon geçirdiler. Devre arası takıma katılan Sezer,Burak,Teo 3lüsü de uyum sorunu falan yaşamadı. Direk katkısı olduğu çok karşılaşmalar oldu.
Türkiye Kupasında Galatasaray'a İstanbulda 0-0, Trabzon da 2-2'lik skorlar ile elendik. 6,25 nakit param olduğunu ve geleceğe yönelik bir yabancı transferi yapmayı planlıyordum ama bu kararımızı rafa kaldırdık. Elimde ki parayı yönetime verdim. Yeni sezonda verecekleri para ile bu sefer genç bir yıldız adayı transfer etmeyi planlıyoruz.
Yeni sezon öncesi takıma ; Barış Ataş, Glowacki, Bora Sevim, Jaja 4lüsü ve 2 genç oyuncu katılıyor. Song ve Sylva ile yollarımızı ayırdık. Barış Memişi de kiralık göndermeyi planlıyorum. Geride bıraktığımız sezonun nerdeyse tamamını sakat olarak geçiren Yattaranın performansından kuşkuşuyum açıkcası. Kendisini Hazırlık karşılaşmalarında değerlendireceğiz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuradan oyuncu alman için heralde garanti 15 milyon falan hazır para olacak.5 milyona 2-3 tane alırsın.
Més Que Un Club
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu oyunu bi türlü çözemedim
- Alıntı
Yorum
Yorum