Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu crush dump olayi yüzünden bugün sabahtan bu yana 3 mac yapamadim... böyle lanet birsey varmi yaa soguttu beni güzelim oyundan...

bide bazen inandiriciligida kalmiyor. bir maci yenerken oyundan atiyor, sonra ikinci macta ben yenilince sinirlenip kendim bu sefer yeniden baslatiyorum... "demin yenen takim simdi niye yeniliyor" diye. ama buda oyunda inanirligi kaybettiriyor iste... offf ya
    Bende de maç yaparken ekrana bi şey geliyor, sonra oyun ekranı küçülüyor öyle devam edebiliyorum.

sorun ne acaba ?

Yorum

• Link bilen varmı özelden gönderebilirmi.
      Ben bir baktım ama göremedim yarın cd araştıracağım muhtemelen.
      Football Manager 2010u alayım dimi
      Yoksa eskilerden tavsiye ettiğiniz versiyonlarda varmı 09 08 07 gibi
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende de maç yaparken ekrana bi şey geliyor, sonra oyun ekranı küçülüyor öyle devam edebiliyorum.

sorun ne acaba ?
        Türkçe spikerde problem var

İngilizce kullan problem ortadan kalksın

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Türkçe spikerde problem var

İngilizce kullan problem ortadan kalksın
          Türkçe spiker derken ?

Dili Türkçe yaptım onu mu kastetmiştiniz ?

Yorum

Türkçe spiker derken ?

Dili Türkçe yaptım onu mu kastetmiştiniz ?
            Oyunun diliyle alakalı değil. Problem oyundaki spikerde. O dosya sıkıntılı. Datanın içinde olması lazım.

Yorum

Oyunun diliyle alakalı değil. Problem oyundaki spikerde. O dosya sıkıntılı. Datanın içinde olması lazım.
              Ona nerde girebilirim acaba ?

Pek anlamıyorum bu işlerden de

Yorum

Ona nerde girebilirim acaba ?

Pek anlamıyorum bu işlerden de

bilgisayarda arat bende de bulamadım

2009 da kolayca bulunuyordu halbuki

Yorum

• Benim aklımda kalan ve önerebilecegim tek bir oyuncu var oyun basında pescara ' da oynayan Marco Verratti mükemmel bir AMC oyuncusu fiyatı 110k tavsiye ederim

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim aklımda kalan ve önerebilecegim tek bir oyuncu var oyun basında pescara ' da oynayan Marco Verratti mükemmel bir AMC oyuncusu fiyatı 110k tavsiye ederim
                    İyi bir oyuncu ama bana yaramaz

Taktiğimde AMC oynayacak oyuncuya yer yok

Yorum

• Trabzonsporla oynuyorum.İlk sezonum.

Bolton ile uefa maçım var ama galibiyeti bıraktım berabere bile kalamıyorum.

Yardım edebilir misiniz ?

Yorum

İyi bir oyuncu ama bana yaramaz

Taktiğimde AMC oynayacak oyuncuya yer yok
                        FM de de AMC cılgınlıgı var , okadar cok oyuncu cıkıyorki o mevkiiden takıma almamak olmaz taktiklerimizi degiştiriyoruz artık

Yorum

• Ucuz oyuncu arayanlara benim ilk sezon Fransa 2.ligine getirdiğim bazı oyuncularalt ligler için iyi katkı alabiliyorsunuz bu oyunlardan.
                          Kevin Olimpia €180k Bordeaux
                          Remi Marevel €95k Nantes
                          Luigi Glombard €35k Cs-Lousans

Yıl 2032 oldu canım sıkıldı artık başa döneceğim.
                          Dünyanın en zengin 3.klübüyüz. 300 milyon € transfer budget var. Şampiyonlar ligini Kıtalararası kupayıve Süper kupayı kazandık. Artık kalmadı Clermont 63'ün kazanmadığı kupa. Yeni bir heyecan ile artık tecrübe edindiğim transfelerim ve geniş oyuncu veritabanımla başka bir başlangıç istiyorum. Yabancı kontejanı 10 olsa Trabzonspor'a ve TSL ile başlayabilirim ama zor. Şu son kadroları yükleyip bir kolocan edecem ortamı. Var mı önereceğiniz takımlar.
                          En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 28.06.2010, 01:15.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ucuz oyuncu arayanlara benim ilk sezon Fransa 2.ligine getirdiğim bazı oyuncularalt ligler için iyi katkı alabiliyorsunuz bu oyunlardan.
                            Kevin Olimpia €180k Bordeaux
                            Remi Marevel €95k Nantes
                            Luigi Glombard €35k Cs-Lousans

Yıl 2032 oldu canım sıkıldı artık başa döneceğim.
                            Dünyanın en zengin 3.klübüyüz. 300 milyon € transfer budget var. Şampiyonlar ligini Kıtalararası kupayıve Süper kupayı kazandık. Artık kalmadı Clermont 63'ün kazanmadığı kupa. Yeni bir heyecan ile artık tecrübe edindiğim transfelerim ve geniş oyuncu veritabanımla başka bir başlangıç istiyorum. Yabancı kontejanı 10 olsa Trabzonspor'a ve TSL ile başlayabilirim ama zor. Şu son kadroları yükleyip bir kolocan edecem ortamı. Var mı önereceğiniz takımlar.
                            İngiltere ligi aç bence fikstür biraz yoğun ama genede güzel oluyor.Bazen 6 günde 3 maç yaptığın bile oluyor.Bu açıdan kadronun biraz geniş olması lazım..Güçlü bir takımla başlamak istiyorsan Arsenal tercih et derim..Hem kadrosu genç hem de altyapıdan iyi oyuncular yetişiyor hemde scoutları felaket çalışıyor Düşük bir takımla başlamak istiyorsan sunderland iyi bir tercih olur hem finanslarıda iyi..

Yorum

• İstifamı verdim. Trabzonsporun boş olan koltuğuna geçtik. Basın toplantısında nasıl böyle bir klübü bırakıp Trabzon'a gelirsiniz soruları hakimdi.
                              8 maç geride kaldı ve geldiğimde 11.sırada idi takım.
                              5 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldık.
                              Ligde 3g 2b 0y , Uefa 2g 0b 1y ve Uefada gruptan çıktık. Devre arası 5 genç yabancı geliyor bakalım ne olacak takım.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• David Villa, David Silva ve De Rossi artık A.Madrid'de..

David Villa --- 60 milyon €
                                David Silva --- 46 milyon €
                                De Rossi --- 30 milyon €

David Villa'nın ve David Silva'nın 43 milyon eurosu 48 ay taksitle De Rossi'nin ise 27 milyon eurosu 48 ay taksitle bakalım bu bize nasıl yansıyacak. De Rossi devre arasında takıma katıldı Villa ve Silva sezon sonu geliyor..

Ayrıca Lukaku'nun boyu bende 1,86 ya uzamaz mı bu adam daha..?

Matts Hummels'i sattım inşallah ilerde pişman olmam..
                                En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 28.06.2010, 10:10.
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim