ya bu oyunu tek linkten indirebilirmiyim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
tek link bilmiyorum ama torrent olarak indirebilirsin kolayca. Bu arada tavsiyeler için teşekkürler, Eneramo'yu aldım ilk maçta ikinci yarı oyuna aldım attığı 2 golle maçı 2-0 almamızı sağladı. Böyle devam eder inşallahİlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu oyunu tek linkten indirebilirmiyim
ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
Yorum
-
ligde üst siralardayim. en formda ekiplerden biriyim. cok önemli bir karsilasmaya ciktim athletico madride karsi. maci 3-0 önde götürürken 85dk. chrush dump hatasi verdi. yeniden oyun actim tekrardan maci 1-0 önde götürürken yine bir crush dump hatasi verdi...
neden önemli maclari önde götürürken yapiyor bunu yaa
agliycam harbiden... simdi yine aciyim, madrid önde olsun o hatayi vermez. ve ben kaydetmem gerekir devam edebiliyim diye... offff offff
Yorum
-
TSezgin61,
Sana önerim, oyunu tamamen kaldır ve tekrardan kur. Cache dosyasını temizle.(manuel yapamazsan google'dan "fm cache temizleyici" yazıp programını bulabilirsin) Oyunu oynarken hiç bir program açık olmasın. Görev yöneticisinden işlemler içindeki işe yaramayan bütün işlemleri sonlandır. ( ne işe yaradıklarını google'dan tek tek araştırarak öğrenebilirsin) Yine aynı hatayı alıyorsan o da senin bahtsızlığın ne diyeyim
Yorum
-
yau silmeden yapsam... cok iyi gidiyordum haniİlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTSezgin61,
Sana önerim, oyunu tamamen kaldır ve tekrardan kur. Cache dosyasını temizle.(manuel yapamazsan google'dan "fm cache temizleyici" yazıp programını bulabilirsin) Oyunu oynarken hiç bir program açık olmasın. Görev yöneticisinden işlemler içindeki işe yaramayan bütün işlemleri sonlandır. ( ne işe yaradıklarını google'dan tek tek araştırarak öğrenebilirsin) Yine aynı hatayı alıyorsan o da senin bahtsızlığın ne diyeyim
Yorum
-
DC: Nemanja Pejcinovic - İlk sezonda düşük ücretle alabilirsiniz ki kaçırmayın derim. İyi bir antreman verirseniz bir iki sezona defansif yetenekleri tavan yapıyor.
DC: Ömer Toprak - Çoğu kişi bilir, potansiyeli yüksek fakat ücreti de aynı şekilde.
DR: Cumali Bisi - Bu oyuncuyu alıp DR antremanı verin. Türkiye liginde oynuyorsanız kadronuzda kesinlikle bulunmasını öneririm.
MC: Soner Aydoğdu - Türk ortasahaların en iyilerinden biri oluyor.
MC: Nemanja Matic - Chelsea'de oynuyor, fiziki yetenekleri düşük olsada tavsiye ederim.
AMR/AML: Pavel Nekhaychik - Hem AMR hem AML oynayabilen nadir yetenek. Oynadığım her klübe transfer etmişimdir.
ST: Michael Eneramo - Bu oyuncuyuda çoğu kişi bilir. Komple forvet için en uygun oyunculardan.
Şimdilik aklıma ilk gelenler bunlar. Aklıma geldikçe yazarım.
Yorum
-
bu crush dump olayi yüzünden bugün sabahtan bu yana 3 mac yapamadim... böyle lanet birsey varmi yaa soguttu beni güzelim oyundan...
bide bazen inandiriciligida kalmiyor. bir maci yenerken oyundan atiyor, sonra ikinci macta ben yenilince sinirlenip kendim bu sefer yeniden baslatiyorum... "demin yenen takim simdi niye yeniliyor" diye. ama buda oyunda inanirligi kaybettiriyor iste... offf ya
Yorum
-
Bende hiç hata vermiyor , hatasız bir kul gibi adeta.İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu crush dump olayi yüzünden bugün sabahtan bu yana 3 mac yapamadim... böyle lanet birsey varmi yaa soguttu beni güzelim oyundan...
bide bazen inandiriciligida kalmiyor. bir maci yenerken oyundan atiyor, sonra ikinci macta ben yenilince sinirlenip kendim bu sefer yeniden baslatiyorum... "demin yenen takim simdi niye yeniliyor" diye. ama buda oyunda inanirligi kaybettiriyor iste... offf ya
Tek sıkıntım çok ağırlaştırıyor bilgisayarı o kadar Crush Dump olayı yok bende.
Yorum
-
Bende kuracağım anlaşılan kurmak lazım
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum