Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alihan ben İnter'e geçtim ordan. Ö.Toprak,Otamendi ve Gignac'ı aldım Trabzonspor'dan devre arası geldi 1 puan öndeyim.
    .. Ben oynamıyorum uzun zamandır okul nedeniyle.Yaz tatilinde devam edeceğm..

Bu arada en son gelişmeleri aktarmamışım ; City'den istifa edip Giresunspor'un başına geçtin abi
    City başkanıyla tartıştın ve ülkemi seviyorum yeniden orada çalışmak istiyorum dedin Giresunspor da hemen yaptı teklifi.

Hedef Yılmaz Vural,Ziya Doğan gibi TSL'de neredeyse bütün takımları çalıştırmak ! Daha sonra belki avrupa devlerine sıcak bakarız.

Yorum

• bi oyun takdigi kesfetmisim 55 macdır yenilmiyorum son 58 macımdada gol atma basarısı gösterdim
      ........................................xxxxxxx...........................
      xxxxxx..............xxxxxxxxx............xxxxxx.....................
      ...............................xxxxxxx........................wlxxxxx
      ..mr..............................mc...................................
      ..............................amc..................ss(inside forvet)
      ..............forvet(uzun boylu)....................................
      kanatlardan oynayın mc ileri geri olsun dmc zonal markin ayarlayın
      ss top sürmesini artırın forvet cople forvet olsun
      defansdan bir adama oyun kurucu görevini verin ömer toprak bunun için ideal amac riquelme forvette tomas necid
      geri kalan oyuncuları ucuza doldurun
      tomas necid 11 miyon ömer 9 milyon riqi beles...ss de internacionalden 2.2 milyona dentinhoyu kiralayın
      !

Yorum

• öyle bilinirim ama fovret almak lazım, topla öne geçecek adam lazım.. riquelmeyi bende aldım ama 2 sene sonra sattım hehehehe
        En son Deniz Telci tarafından düzenlendi; 20.05.2010, 15:26.
        Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
        Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• napoli ile 6 sezondayız
          uefayı aldık
          1.de lig şampiyonluğu yaşadık
          yeni hedef şampiyonlar liginde yarı final.
          hadi hayırlısı bakalım
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Fm 2010 10.1 cdsiz oynamak için c.rack dosyası lazım yardım ederseniz sevinirim...
            SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
            ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• 1. sene çok kötü geçiririm genellikle.2. sene harika bi takım kurarım.Ama ne yaparım ederim TSL ve ZTK bi arada alamam.Nadiren aldığım oluyor.
              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Ben de Notts County ile oynuyorum şuan. Gerçekten ingilterenin alt liglerinden başlayınca sarıyor baya.
                İlk sezonumda farkla coca cola 2'de şampiyon oldum ardından o düzeydeki bir takıma göre oldukça iyi bir transfer bütçesi (7.5m) ile kadroyu güçlendirdim. Şimdide iyi gidiyor bakalım daha ne olur. Bir sürü kupa var hepsindede ilerledim şu ana dek derby ve stoke gibi takımlarıda eledim

Bu coca cola 2 tablosu

Bu şu anki tablo

Bu da kadrom
                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                Бургундия синий
                61

Yorum

• FM 2010'un Cd'si var ama bi türlü yüklemek nasip olmadı arasıra Fm 2009 oynuyorum Nottingham Forestteyim kadrom çok iyi.. Kosowski, Espedal, Fatih Büyük bu futbolcular FM 2010'da da var mı..? Ayrıca Fatih Büyük'ü 10 milyon euroya Barcelona'ya sattım henüz 19 yaşında son olarak Trabzonspor'un mali durumu çok kötü bende Adnan Güngör'e yüksek bi miktar teklif ettim yaşlı ama olsun maksat Trabzonspor para kazansın benim kadro yeterince iyi..
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    napoli ile 6 sezondayız
                    uefayı aldık
                    1.de lig şampiyonluğu yaşadık
                    yeni hedef şampiyonlar liginde yarı final.
                    hadi hayırlısı bakalım
                    evet an itibariyle arkadaşlar şampiyonlar ligi yarı finaldeyim
                    ön elemede tabi guruptan 2. çıkınca zorlu bir takım bekliyordum
                    chelsea geldi
                    afaladım baya ama kurt t.d. yim
                    6 senem geçti haliyle

stamford bridge'de defans yapıp kontrayla bulduğum 1 gol ve yediğim 2 gol,kendi evimdeyse savunma destanı verip aldığım 0-0 lık sonuç ile sezonun en zor maçından başım ak alnım dik ayrılıyorum

çeyrek finaldede o.marsilya geldi
                    tabi chelsea den sonra çıtır çerez bunlar bana
                    deplasmanda 0-1 lik galibiyetim ve kendi evimde aldığım 2-0 lık net skordan sonra bu senenin hedefinide gerçekleştirmiş olduk

amma velakin artık lig benim için bitmiştir.

Yorum

• Karadeniz'le yeni oyuna başladım. Gelen oyuncular varsa söyleyin. Para mara yok kulüpte..
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Karadeniz'le yeni oyuna başladım. Gelen oyuncular varsa söyleyin. Para mara yok kulüpte..
                        Alper Akçam, Onür Kaya, Mehmet Batdal, Sasha Yunisoglu, Ercag Evirgen gibi oyunculara bakmanı tavsiye ederim.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alper Akçam, Onür Kaya, Mehmet Batdal, Sasha Yunisoglu, Ercag Evirgen gibi oyunculara bakmanı tavsiye ederim.
                          Bir bakayım..
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet an itibariyle arkadaşlar şampiyonlar ligi yarı finaldeyim
                            ön elemede tabi guruptan 2. çıkınca zorlu bir takım bekliyordum
                            chelsea geldi
                            afaladım baya ama kurt t.d. yim
                            6 senem geçti haliyle

stamford bridge'de defans yapıp kontrayla bulduğum 1 gol ve yediğim 2 gol,kendi evimdeyse savunma destanı verip aldığım 0-0 lık sonuç ile sezonun en zor maçından başım ak alnım dik ayrılıyorum

çeyrek finaldede o.marsilya geldi
                            tabi chelsea den sonra çıtır çerez bunlar bana
                            deplasmanda 0-1 lik galibiyetim ve kendi evimde aldığım 2-0 lık net skordan sonra bu senenin hedefinide gerçekleştirmiş olduk

amma velakin artık lig benim için bitmiştir.
                            eveeet
                            napoli ile 6. sezonuda bitirdik
                            şampiyonlar liginde yarı finalde manchester city geldi
                            ilk maç manchesterda haliyle

takımda defansta bir çok eksikle manchestera gittik

özellikle e.garay ve ömer toprakın yokluğunda stopere koyacak adam bulamadık.dmler oynadı stoperde

fakat kurduğumuz milli savunma hattı yine bozulmadı ve 0-0 lık beraberlik avantaj oldu

italyada ağırladığımız manchester takımı ise italyaya baya eksikle geldi
                            özellikle forvet hattında iki mühim adam robinho ve tevezin olmayışı işimi kolaylaştır
                            yinede 3-1 bitti maç ve finale çıkma şerefine eriştim

amma ve lakin yarı finalin diğer eşleşmesi olan inter barcelona maçında italyadaki maçta şuursuzca akın yapan inter bunun cezasını ödedi-ve hala interin başında mourinho var- 3 tane yedi
                            nou campdaki maçta 2-0 bitince koruktuğum başıma geldi

finalde barcelona geldi

hazırlandık gittik dubline-irlanda-

hiç eksik yoktu,ligde zaten düşmemeyi garantilediğimden yedek takımla çıktım hep
                            bu arada barcaınında eksiği yok

maç korktuğum gibi başlamadı,ilk yarı 0-0 bitti fakat bu konuda bire bir verdiğim markajlar messi-pedro-zlatan üçlemesini durdurmayı başardı

fakat bu güne kadar hep 4-5-1 oynaya barca ikinci yarı taktik değiştirdi.

4-4-2 ye döndüler ortadan yaa toure çıktı
                            bojan girdi-allah belanı versin bojan-

bizim takım 2 forveti tutmakta zorlanıp dengesi bozuldu haliyle
                            ilk gol bojandan geldi.

2.gol için baca bastırırken 70 lere doğru yakaladığımız kontra atakta jovetic hiç acımadı ve golünü attı

fakat baskıya daha fazla dayanamadık ve 2.golü yedik.

ne kadar çabalasakta fayda etmedi ve 2-1 yenildik.
                            2.yarı 4-4-2 ye dönen pep guardiola ve ilk yarıda çok net bir pozisyonu -kaleciyle karşı karşıya- kaçıran ve maç boyu tel tel dökülen maroune chamakh a teessüflerimi bildirdim haliyle

Yorum

• şu saatte benden başka FM oynayan hasta varmı ? ççç
                              Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şu saatte benden başka FM oynayan hasta varmı ? ççç
                                Zamanın da daha 2 saat daha oynamış olanı vardı..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim