riquelmenin yaratıclıgını more yap....pasınıda short...topla oynamayıda en sona getir......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Vagner Love'ı 17 milyon dolara kazıkladılar.
1 sene oynayamıyacak.
1 sezonda 2 takım olayı falan galiba.
Neyseki bu sene Welliton, Umut ve Martin Palermo gol yükünü çekiyor.
Seneye süper 3'lümüz olacak.
Welliton, Vagner Love ve Romelu Lukaku.
Umut'u belki satarım.
Palermo zaten geldi 40 yaşına.Satabilirsem satarım.Olmadı futbolu bırakır zaten.
En son Atakan tarafından düzenlendi; 15.05.2010, 23:21.Més Que Un Club
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVagner Love'ı 17 milyon dolara kazıkladılar.
1 sene oynayamıyacak.
1 sezonda 2 takım olayı falan galiba.
Neyseki bu sene Welliton, Umut ve Martin Palermo gol yükünü çekiyor.
Seneye süper 3'lümüz olacak.
Welliton, Vagner Love ve Romelu Lukaku.
Umut'u belki satarım.
Palermo zaten geldi 40 yaşına.Satabilirsem satarım.Olmadı futbolu bırakır zaten.
Bu arada Trabzonspor'a Remy,Ba,Obasi tavsiye ederim 2.Devre esiyorlar adeta ama parası olan alsın.Pahalılar çünkü.Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak -çağrı- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu oyuncuların PA sını nasıl görebiliyoruz ben sadece yıldız olarak görüyorum?
4.SEZONDAYIM VE LİGDE 28 MAÇTA 16PUAN FARK ATTIK 2.YE ÜST ÜST4.ŞAMPİYONLUK ALMAK ÜZEREYİZ.
Ş.liginde. guruptan 2.çıktık.2.turda rakip Lyon du.İlk maçı Avni Akerde 2- kazandık.2. maç için hiç Umudum yoktu bende bir taktik yapıp savunma yapıp kontra ile gol aramaya karar verdim(İnter-Barca maçının aynısı).maç sonucu oyunu iyi kitlememiz sonucunda.0-0 bitti ve 4 yılda ilk kez çeyrek finale çıktık.Kuralar çekildi kurada en zorlu ekiplerden birisiyle Arsenalle eşleştik.
İlk maç Emiratesteydi ve yine Lyonda oynadığımız taktikle oynamaya karar vermiştim ama Ceyhun Sanrdo ve Otamendi maçta yoktu.Selçuk inan ile ne kadar savunma yapılır ki dedim ama yine de birşeyler kurcaladım fark yemeden sahadan ayrıldık skor 2-0 dı.2.maç için umut yoktu.2.maç hucum oynadık kornerden buldugumuz 2 golle maçı uzattık maç penaltılara kadar geldi.Penaltılarda 3-2 kazandık ve yarı finaldeyiz Avni aker bayram yerine döndü.
Kadromuz da bu şekildeydi.
Maç sonucu
Bakalım yarı finalde neler olacak.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu UEFA finali oynayanlara helal be .
Ben şahsen gruplardan çıkınca mutlu olurum Trabzonspor'la
Hele Finaldeyiz hemde şampiyonlar ligi finali ama kazanma şansımız 0 şimdi onu oynuyacam bakalım neler olacak.
- Alıntı
Yorum
-
Football Manager 2010 oyununda ilk başladığınızda karşınıza çıkan klupsüz,
bonservissiz oyuncular
Oyuncu İsmi: Ebi Smolarek
Mevkisi: FC-ST
Oyuncu İsmi: Andy Van Der Meyde
Mevkisi: AML-AMR
Oyuncu İsmi: Sol Campell
Mevkisi: DC
Oyuncu İsmi: Stephen Appiah
Mevkisi: DM – MC
Oyuncu İsmi: Abubakari Yakubu
Mevkisi: DR,DM,MC
Oyuncu İsmi: Lauren
Mevkisi: DR
Oyuncu İsmi: Sebastian Viera
Mevkisi: GK
Oyuncu İsmi: Joseph Enakahire
Oyuncu İsmi: Celestine Babayaro
Mevkisi: DL
Oyuncu İsmi: Jung-Bin-Lee
Mevkisi: MC
Oyuncu İsmi: Jorge Andrade
Oyuncu İsmi: Boudewijn Zenden
Mevkisi: ML
Oyuncu İsmi: Cristian Mora
Oyuncu İsmi: Camel Meriem
Mevkisi: AMLRC
Oyuncu İsmi: Marcos
Oyuncu İsmi: Fabio Santos
Mevkisi: DMC
Oyuncu İsmi: Iliasu Shilla
Oyuncu İsmi: Moretto
Oyuncu İsmi: Mark Viduka
Mevkisi: ST
Oyuncu İsmi: Hamed Namouchi
Mevkisi: AMRL
Oyuncu İsmi: Michael Ball
Mevkisi: DL
Oyuncu İsmi: Ivan Helguera
Mevkisi: Stoper
Oyuncu İsmi: Serhat Akın
Mevkisi: Ofansif Orta Saha, Forvet
kalın yazılı olanlar kullandıgım ve takıma katkı saglayan oyuncularOfli - mucahiderdogan
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu UEFA finali oynayanlara helal be .
Ben şahsen gruplardan çıkınca mutlu olurum Trabzonspor'la
Tabi Gökhan abinin sayesinde.
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye Kupası Finali'nde Hacettepe'yi 1-0 , Avrupa Ligi Finali'nde ise Schalke'yi 4-2 yenerek mutlu sona ulaştım.
...
- Alıntı
Yorum
Yorum