Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyunun boyutu kaç gb acaba?

Yorum

• Fm olsun Cm olsun 03-04 zamanında internetten oynamışlığımız var işte..

Ondan beri oynamışlığım yoktur.

Şimdi Fm 10'u indiriyorum. Bakalım nasıl oyunmuş..

Yorum

• İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne sıkıntın var editör konusunda?

Editörde bütün transferleri yapıyorum kaydediyorum bir yere ama oyunu acınca olmuyor abii bu sıkıntım...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Editörde bütün transferleri yapıyorum kaydediyorum bir yere ama oyunu acınca olmuyor abii bu sıkıntım...
          Yeni oyun açtığında database seçerken en altta bir boşluk var orayı işaretle. Onayladıktan sonra ekrana kurduğun config dosyasının ismi gelir, büyük ihtimalle işaretli olarak, değilse sen işaretle. Onu seçip oyuna başladığında yaptığın değişikliklerin oyuna yansıması lazım.

Yorum

• İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni oyun açtığında database seçerken en altta bir boşluk var orayı işaretle. Onayladıktan sonra ekrana kurduğun config dosyasının ismi gelir, büyük ihtimalle işaretli olarak, değilse sen işaretle. Onu seçip oyuna başladığında yaptığın değişikliklerin oyuna yansıması lazım.
            Eyvallah kardes bunu bir deneyim....
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Fm 2010 En iyi Türkçe yama nerde. Linkini atarmsınız bana..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• arkadaslar bende editör calismiyor yada ben kullanamiyorum.. editörde herseyi yapiyorum ama save edince yanlis yeremi save ediyorum bilmiyom ama oyun kurunca yaptigim degisikler yapilmamis gözüküyor napacam??
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

arkadaslar bende editör calismiyor yada ben kullanamiyorum.. editörde herseyi yapiyorum ama save edince yanlis yeremi save ediyorum bilmiyom ama oyun kurunca yaptigim degisikler yapilmamis gözüküyor napacam??
                  Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data

Buraya kaydetmelisiniz.

Yorum

• slm

İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data

Buraya kaydetmelisiniz.
                    Oraya kaydetmek için ne yapacagım ama...........
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

Oraya kaydetmek için ne yapacagım ama...........
                      Kaydederken verdiğim yolu izleyeceksin o editor data içine kaydediceksin. Aslında bunlarla uğraşmana gerek yok. 10.3.0 güncellemesi çıktı. Güncelleyip yeni transferler ile oyuna başlayabilirsiniz.

Yorum

• Editör falan bayağı yabancı kaldım konulara ; ne işe yarar bu editör.
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Kaydederken verdiğim yolu izleyeceksin o editor data içine kaydediceksin. Aslında bunlarla uğraşmana gerek yok. 10.3.0 güncellemesi çıktı. Güncelleyip yeni transferler ile oyuna başlayabilirsiniz.
                          Onu nerden indirebilirim kardes yardımcı olursan sevinirim.........
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

Onu nerden indirebilirim kardes yardımcı olursan sevinirim.........

Yorum

Kardes 10 3 0 yükledim ama ACTİVATİON KEY DİYE BİRSEY İSİTYO OYUNU ACARKEN O NE Kİ oyun acılmıyor bunun yüzünden....
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

Kardes 10 3 0 yükledim ama ACTİVATİON KEY DİYE BİRSEY İSİTYO OYUNU ACARKEN O NE Kİ oyun acılmıyor bunun yüzünden....
                                Mesaj kutun dolu olduğu için özelden yollayamadım.
                                Google'a "Fm 2010 10.3.0 nodvd crack" yazıp, ilk çıkan siteden crack temin edebilirsin.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X