Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Feghouli diyorum başka bişey demiyorum 5.sezona başladım ve kendisini 15milyon Euro'ya Tottenham'a sattım.
    1.sezon 3.+Türkiye Kupası+Süper Kupa
    2.sezon 3.
    3.sezon 3.
    4.sezon 2. (1 puan farkla son haftaya lider girip sahamda kaybettim, oyun yapılacak tüm çirkeflikleri yapttı.)+Türkiye Kupası Final
    5.sezona normalin aksine kötü başladık ilk 3 maçı kaybettik.Ancak Bjk'i deplasmanda 2-0 yenip çıkışa geçtik.ŞL 'den Porto ya elendik UEFA gruplardayız.
    3 maçlık yenilgiden sonra 6 maçta 4galibiyet 2beraberlik ile 5.sıradayız.
    ---------------------Onur Kıvrak-------------------
    Serdar Kurtuluş-Eren Güngör-Sertaç Eren--Özgür Çek
    --------------------Andrea Poli--------------------
    Gabriel Obertan-----Guido Munoz--------Caner Erkin
    ------------Mohammed Gadir-Valeri Bojinov---------

Yedekler
    Cenk Gönen
    Metin Ucar
    Egemen Korkmaz
    Noel Bamba
    Serkan Sahin
    Cağlar Birinci
    Soner Aydoğdu
    Taner Yalçın
    Barış Memiş
    Mehmet Topal
    Darko Pavlicic
    Marko Arnautovic

---Kaleci
    ---Defans
    ---Orta Saha
    ---Forvet
    En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 07.02.2010, 20:45.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk yılımda düşe kalka hem kupada hem ligde şampiyon oldum.

Yeni Sezon hazırlıkları başladı.Sözleşme uzatma teklifimi kabul etmeyen Sylva,Song,Serkan ve Sezerle yollar Ayrıldı.

Sylvayı 1 Milyon Tlye Twenteye
      Songu 3 Milyon Tlye Fulhama
      Serkanı 4 Milyon Tlye Dinamo Kieve
      Sezeri 2 Milyon Tlye Racing club santandere
      Tjikuzuyu 1.5 Milyon Tlye Bjk ye sattım.

Ayrıca Cem Demir ve Sefayı serbest bıraktım.Genç Oyunculardan Sami Necdet,Selçuk,Yakup,Eren,Fatih Altundağ cüzi miktarlara çeşitli kulüplere satıldı.

İsmail Arsinspora,Ferhat,Mustafa,Faty Papy ve İsaac Karadenizspora Kiralandı.
      Yabancı kontenjanı nedeniyle yabancılarım arasında Gabriçi kurban ettim.Sivassporla 2.5 milyona anlaştık ancak Gabriç sözleşmesi sonuna kadar olan alacaklarını da isteyince transfer geçrekleşmedi.Gabriç sezon sonun kadar Mvvye kiralandı.

Daha önce sözleşme imzaladığım Çağlar Birinci ve Gaziosmanpaşadan 16 yaşındaki genç yetenek Mehmet Yıldırımı bedelsiz olarak takılama kattım.

Denizlisporla Kaleci Cenk Gönen için uzun uğraşlar sonucu 6 milyon Tlye anlaşıldı.
      Song veSerkan Balcının ayrılmasından sonra Stoper ve Sağ bek mevkisinde yaşanabilecek olası bir sıkıntıyı engellemek için 1 yıldır transferi için uğraştığım Uğur Uçarı 6 Milyon Tlye renklerime bağladım.

İspanyada yaptırdığım gözlemler neticesinde tespit ettiğim 17-20 yaş arasındaki 4 yetenekli oyuncuyu toplam 2 milyon 750 bin Tl bonservis bedeliyle transfer ettim.Bu oyuncular pilot takımlarıma kiralandı.

Gelecek yıl için anlaştığım genç oyuncularlada sözleşme imzalandı.

Transferin bitmesine kısa bir süre kala alex teixeira ile ilgilenmeye başladım.Kulübü ile 11 milyon tlye anlaştık,kaynak bulduğum takdirde bu transferide sonlandıracağım.

Neredeyse bütün oyuncularıma avrupanın popüler kulüpleri sulanmaya başladı.Bir çoğu teklifleri kabul etmediğim için surat yapıyor.Söz konusu oyuncularla 4 yıllık kontratım var 3 yıl daha en iyi şekilde kullanıp son yıl güzel paralara satmayı planlıyorum.

Yeni Sezonda hedef avrupa başarı
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• 5.sezonum halen daha şampiyonluk yok ama geçen sezon ligi 2.tamamaldık son maçta Sivas'a avni akerde akybettik halbüki 3.3hafta ali samiyende Gs yi yenip liderliğe oturmuştuk Sivas'a 1-0 dan 1-2 kaybedip şampiyonluğu verdik. Çok kızdım ve takımın as oyuncularının bazılarını sattım. Geriye kalanlarla yeni sezona girrdik ve başarılı sayılacak bir performansımız var son maçta lig ldieri Fb yi adeta duman ettik. Bu sezon Bojinov seriye bağladı.

Ligde ise buna rağmen gerideyiz ve galiba 2.olacağız 2 haftadır fırsat tepiyoruz içerde berabere kalıp manisaya dışarda kaybettik, ayrıca kupada 1-3 ün rövanşında 6-3 öndeydim bjk karşında d90+1 de holosko kaleciden kapıp 6-4 yaptı ve averajla yarı finalde elendik.

buda BOJİNOV
        En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 10.02.2010, 01:25.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• bir kere manisasporu 28:1 yenmistim, averajimi ne güzel yükseltmistim
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• yuh abi o nasıl oldu bugune kadar aldığım en farklı iki galibiyet ş.ligi elemesinde adını ilk kez duyduğum bir takımı 9-1 ve ligde deplasmanda ankaragücünü 8-0 dlr.
            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• nasil oldugunu bende bilmiyorum, ama oldu iste, Dzeko galiba 9 gol atmisti o macta.
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk sezon Uefa'da yarı final oynadık, Türkiye kupası ve şampiyonluk ile sezonu kapattık.
                2. sezonum şampiyonluk+uefa+türkiye kupası'nı aldım devre arasında sözleşmesi biten 5-10 oyuncuyu kadroma kattım ve 3.sezonun başında bunları satılığa çıkardım 30 tane teklif geldi
                Hepsini kabul ediyorum
                Beleşe kattığım futbolculardan bazıları Rakitic, Luis Jimenez, Boruc,Jan Polak,Shikibala,Stijnen hepsi de en az 1m ile kiralanacak
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Chelsea Stijnen ve Luis Jimenez'i kiraladı kiralama bedeli olarak minimum 2.5m alacağım Adamlar beleşe geldi
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Takımdaki yabancı sayım +20 oldu heralde herkesi bir yerlere kiralıyorum

Yorum

• Hedefimde Misimovic var

Yorum

• Kimi napıcağımı şaşırdım Elimdeki gereksiz yabancıları 2-3'ten satıcam artık

Yorum

• 8 kişilik yabancı kontejyanına kimi alıcam şimdi ben ya

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            8 kişilik yabancı kontejyanına kimi alıcam şimdi ben ya
                            "Luis Guilherme" adlı bı kalecı var ben bunu kesfettım brazılyada mutısbısı 18 yasında aldım 20 yasına kadar gelıstırdım sonra kullanmaya basladım sımdı 10 milyona kadar cıktı fıyatı oysa ben 100 bine almıstım
                            onuru kestı banko kalede kalecı sorunumu cozdu sanada tavsıye edıyorum
                            16 temmuz 2013 tarihinde 21 yasında sana uygunsa al
                            bide "Sasa konjar" adlı bı ortaha saha oyuncusu var oda gayet ıyı
                            hadi kolaj gele
                            Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Umut'un değeri bende 11 milyon oldu yaw..

Yorum

• bende gokhanı 2.sezonda 12 mılyona galatasaraya sattım satmadan once bende 30 macta 28 gol attı sonra galatasaraya gıttı 26 macta 10 tane attı atmadı
                                Ofli - mucahiderdogan

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X