Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rubin Kazan ile yeni kariyere başladım, özellikle slavlardan oyuncu tavsiyelerinizi bekliyorum.
    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2010 u edinmem biraz zaman alabilir o yüzden yeni kariyere başladım ama avrupa kupaları yok bişe yok zevksiz biraz sanki.
      Sende tam anlamıyla lige konsantre ol o zaman..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İndirebileceğim bir yer ve indirme sırasında hata oluşmaması için yardımlarınız lütfen ayıptır söylemesesi sınırsız yaptım da neti
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Yardımcı olabilcek kimse yok mu
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Fm 2010 İnternete ne zaman düşer??

Yorum

• 2009'a razıyım yardımcı olcak yok mu

Yorum

• Fm 2009'u nerden temin edebilirim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
                Bir de indirme sırasında net düşşe bile falan indirmeye devam eden bir program da vardı onu da belirtirseniz açıkca sevinirim
                Şimdiden teşekkürler

Yorum

• Ya bu Başkanın kendi kafasına göre oyuncu satması da yeni mi çıktı ya en önemli oyuncularımızı satıyor ya bu nasıl bir anlayış??
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya bu Başkanın kendi kafasına göre oyuncu satması da yeni mi çıktı ya en önemli oyuncularımızı satıyor ya bu nasıl bir anlayış??
                    Bir Kere Bendede Oldu Süper Teklif Geldi,Gelecek Vadeden Bİr Oyuncuydu Kabul Etmedim. Ama Başkan Onayladı Oyuncu Gitti =(

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir Kere Bendede Oldu Süper Teklif Geldi,Gelecek Vadeden Bİr Oyuncuydu Kabul Etmedim. Ama Başkan Onayladı Oyuncu Gitti =(

Yok kardeşim ya bize hiç sorulmuyor direk gidiyo oyuncu başkan satıyor yani çok ilginç ya..........
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yok kardeşim ya bize hiç sorulmuyor direk gidiyo oyuncu başkan satıyor yani çok ilginç ya..........
                        Finans Durumu Naısl ?

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Finans Durumu Naısl ?

İyi vallaha kardes ya çokda kötü degil..........
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Belki istediğiniz bonservis bedelini çok uçuk bir rakam yaparsanız kulüpler çekinip hiç teklif vermezler
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ederinin çok üstünde bir teklif gelirse teknik direktöre sorulmadan yönetim tarafından kabul ediliyor ve transfer gerçekleşiyor.
                              ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• son 3 gün..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim