Rubin Kazan ile yeni kariyere başladım, özellikle slavlardan oyuncu tavsiyelerinizi bekliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Sende tam anlamıyla lige konsantre ol o zaman..İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010 u edinmem biraz zaman alabilir o yüzden yeni kariyere başladım ama avrupa kupaları yok bişe yok zevksiz biraz sanki.
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Fm 2009'u nerden temin edebilirim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Bir de indirme sırasında net düşşe bile falan indirmeye devam eden bir program da vardı onu da belirtirseniz açıkca sevinirim
Şimdiden teşekkürlerHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
Bir Kere Bendede Oldu Süper Teklif Geldi,Gelecek Vadeden Bİr Oyuncuydu Kabul Etmedim. Ama Başkan Onayladı Oyuncu Gitti =(İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu Başkanın kendi kafasına göre oyuncu satması da yeni mi çıktı ya en önemli oyuncularımızı satıyor ya bu nasıl bir anlayış??
Yorum
-
İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Kere Bendede Oldu Süper Teklif Geldi,Gelecek Vadeden Bİr Oyuncuydu Kabul Etmedim. Ama Başkan Onayladı Oyuncu Gitti =(
Yok kardeşim ya bize hiç sorulmuyor direk gidiyo oyuncu başkan satıyor yani çok ilginç ya..........S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Finans Durumu Naısl ?İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok kardeşim ya bize hiç sorulmuyor direk gidiyo oyuncu başkan satıyor yani çok ilginç ya..........
Yorum
-
İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFinans Durumu Naısl ?
İyi vallaha kardes ya çokda kötü degil..........S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Belki istediğiniz bonservis bedelini çok uçuk bir rakam yaparsanız kulüpler çekinip hiç teklif vermezlerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum