Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    01 02 nin 2009 yamaları varmı..Çoktandır oynamıyorum..
    Hiç bakmadım Gökhan ben yama sevmiyorum oyun acaip oluyor..Bir araştırayım ama
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hiç bakmadım Gökhan ben yama sevmiyorum oyun acaip oluyor..Bir araştırayım ama
      Yani şimdiki oyuncuların olduğu yama...01 02 nin oyuncularıyla oynanmazki..Bir tek Zidane den zevk alırım..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Trabzonspor'u sampiyon yaptim. Turkiye kupasini da kazandim. Fenerbahceye az daha kaptiriyorduk sampiyonlugu. Oyuncu tavsiye edecek olan varmi? Gokhan Unal'i Lyon istiyor 8,5 milyon avro. Satiyim mi?
        1

Yorum

• Beni sarmıo daha 2016 ya kdr geldim bıraktm şu anlık.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor'u sampiyon yaptim. Turkiye kupasini da kazandim. Fenerbahceye az daha kaptiriyorduk sampiyonlugu. Oyuncu tavsiye edecek olan varmi? Gokhan Unal'i Lyon istiyor 8,5 milyon avro. Satiyim mi?
            Gökhan'ı Sat , Yabancı Sıkıntısı Yoksa Gökhan'ın Yerine Lewandowski'yi Al .
            Colman'ı Sat , Yerine Zuculini'yi Al

Çok Baba Adam Bu İki Oyuncu

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor'u sampiyon yaptim. Turkiye kupasini da kazandim. Fenerbahceye az daha kaptiriyorduk sampiyonlugu. Oyuncu tavsiye edecek olan varmi? Gokhan Unal'i Lyon istiyor 8,5 milyon avro. Satiyim mi?
              Artem Mileyvski,Guilherme,Keirrison,Marquinhos,Alex Teixira,Seleznyov,Nilmar
              Bunlardan birini forvete alabilirsen Gokhanı sat iyi para...
              Bende 2 sezondur Gokhan gol kralı,ama bu oyuncular Gokhandan iyi performans gosterir....

Yorum

• Sagolun abiler.
                1

Yorum

• Turksportal'ın cıkardığı Türkce yamadan başka bir Türkce yama var mı? Şuana kadar Turksportalın yamalarında sorun yaşamıyordum ama bugün ne yaptıysam oyun bir türlü türkce başlamadı..

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Turksportal'ın cıkardığı Türkce yamadan başka bir Türkce yama var mı? Şuana kadar Turksportalın yamalarında sorun yaşamıyordum ama bugün ne yaptıysam oyun bir türlü türkce başlamadı..
                    Fm Graphicsin Turkce yamasını dene istersen,en iyisi odur..

Bu linktekiydi galiba..

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tşk.

"Football Manager 2009’un çıkmasından tam 5 gün sonra FM 2009 Türkçeyi sizlere buluşturmanın sevincini yaşıyoruz"

Bana hiç inandırıcı gelmedi.. Turksportalın 2008 için yaptığı çeviriden çalmışlardır.. 08 ve 09 da olan aynı kelimeler Türkçeleşmiş olur bu da %35 flndır en fazla..

Bekir sen bu yamayı mı kullanıyorsun? Türkcelestirme oranı nasıl?

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Karadeniz Süper Lig'e Çıkamadı Ve Trabzonspor İle Sözleşme İmzaladık ..

Transfer Olarak Orhan Şam , Demagoj Vida , Eugene Seleznyov Ve Drago Gabric'i Aldık .

Colman , Tjikuzu , Tayfun Cora İle Yolları Ayırdık . İlk Maçta Gs'yi 3-1 Yendik . İlk 3 Maç 3'te3 Yaptık .

Demagoj Vida Hırvat , Oldukça Yetenekli Geleceği Parlak , Tavsiye Ederim
                        Birtan abi Tikuzu ne zaman geldi ?

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tşk.

"Football Manager 2009’un çıkmasından tam 5 gün sonra FM 2009 Türkçeyi sizlere buluşturmanın sevincini yaşıyoruz"

Bana hiç inandırıcı gelmedi.. Turksportalın 2008 için yaptığı çeviriden çalmışlardır.. 08 ve 09 da olan aynı kelimeler Türkçeleşmiş olur bu da %35 flndır en fazla..

Bekir sen bu yamayı mı kullanıyorsun? Türkcelestirme oranı nasıl?
                          Turkcelestirme %98 olması lazım...
                          Bana göre cok iyi bi turkcelestirme...
                          En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 06.08.2009, 17:19.

Yorum

• Uyeligin yoksa boşuna üye olma

En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 06.08.2009, 17:18.

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Birtan abi Tikuzu ne zaman geldi ?
                              Dataeditör Programından Tüm Takımların Yeni Transferlerini Ayarlarken Trabzonspor'u Es Geçmiyoruz Heralde..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dataeditör Programından Tüm Takımların Yeni Transferlerini Ayarlarken Trabzonspor'u Es Geçmiyoruz Heralde..
                                Tikuzu'yu kötü yapmışlar.

Bu arada Fifa Maneger oynadın mı ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X