Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fernandez leri falan nasıl alıyorsunuz yahu o kadar para mı var Ts de..
    barça alıyo oynatmıyo. sonra 6-7'ye satıyo. ayrıca başarılı oldukça paranın alası oluyo TS'de.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önerebileceğiniz birinci sınıf Asistan Menejer var mı arakdaşlar?
      ricardo moniz. kesinlikle en iyilerden.

Yorum

• ben fifa 09 arıom ya olan mail atabilirmi?

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ricardo moniz. kesinlikle en iyilerden.
          Teşekkürler
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• bugun tekrardan yükledim bir hazırlık maçı yaptım sivasla 1-0 yendim hemen peşinden mustafa denizli "Alanzinho" ile ilgilendiğini açıkladı
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Aldığım takımların hepsi bulundukları ligin köklü takımlarından olup,yıllardır şampiyonluk hasreti çeken yada şampiyon olamayan takımlardır.Bunlar arasında, Atletico Madrid, Dortmunt,Parma,Liverpool,Juventus gibilerini şampiyon yapmış ,avrupada birçok başarılara imza atmışımdır.Manejerlik oyununa cm04 ile başlayan ben tüm bu başarılarıma rağmen Trabzonsporu 6 yıldır şampiyon yapamamaktayım Ne Özkan Sümer kaldı kovmayan ne de Atay Aktuğ.Ne yaptıysam şampiyon yapamadım bu takımı.
              Hiç bir oyunumda hile kullanmadım.Kullanmamda.Allah rızası için Trabzonsporu hilesiz şampiyon yapan bileri bana nasıl yatıklarını anlatsın Şurda evlenmeme 6 gün kaldı kafayı sıyırcam
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aldığım takımların hepsi bulundukları ligin köklü takımlarından olup,yıllardır şampiyonluk hasreti çeken yada şampiyon olamayan takımlardır.Bunlar arasında, Atletico Madrid, Dortmunt,Parma,Liverpool,Juventus gibilerini şampiyon yapmış ,avrupada birçok başarılara imza atmışımdır.Manejerlik oyununa cm04 ile başlayan ben tüm bu başarılarıma rağmen Trabzonsporu 6 yıldır şampiyon yapamamaktayım Ne Özkan Sümer kaldı kovmayan ne de Atay Aktuğ.Ne yaptıysam şampiyon yapamadım bu takımı.
                Hiç bir oyunumda hile kullanmadım.Kullanmamda.Allah rızası için Trabzonsporu hilesiz şampiyon yapan bileri bana nasıl yatıklarını anlatsın Şurda evlenmeme 6 gün kaldı kafayı sıyırcam
                Harun abi ilk 1-2 sene takımı bozmadan oynayacaksın. elindeki futbolcuların değeri artacak. sonra onları satacaksın. yerlerine de genç ve çok daha iyilerini bulacaksın. bir de sözleşmesi bitecek futbolcuları bulman lazım. en zevklisi o oluyo

Yorum

• Arkadaslar bir ricada bulunacagım yardımcı olursanız çok sevinirim benim oyun vardı fm de oynuyordum ama 2 gündür acamıyorum kayıtlı oyunumu acarken şöyle bir yazı geliyor yani uyarı geliyor yazı şu: ''The save game could not be loaded''... NE demek oluyor bu arkadaslar nasıl düzeltebilirim bir yardımcı olun lütfen........
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaslar bir ricada bulunacagım yardımcı olursanız çok sevinirim benim oyun vardı fm de oynuyordum ama 2 gündür acamıyorum kayıtlı oyunumu acarken şöyle bir yazı geliyor yani uyarı geliyor yazı şu: ''The save game could not be loaded''... NE demek oluyor bu arkadaslar nasıl düzeltebilirim bir yardımcı olun lütfen........
                    Kayıtlı oyun açılamıyor yazıyor galiba..
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Kayıtlı oyununu açamıyor bilgisayarın.
                      Bordomavi.net

Yorum

• sagolasınız arklar.............
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Karadeniz Bankasya'ya Çıkamadı , Planlar Alt üst oldu .

Yorum

• bir türlü oynama şansı bulamadım

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Karadeniz Bankasya'ya Çıkamadı , Planlar Alt üst oldu .
                              Yazık oldu Birtan Abi , o kadarda hevesliydin(?)

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar bir ricada bulunacagım yardımcı olursanız çok sevinirim benim oyun vardı fm de oynuyordum ama 2 gündür acamıyorum kayıtlı oyunumu acarken şöyle bir yazı geliyor yani uyarı geliyor yazı şu: ''The save game could not be loaded''... NE demek oluyor bu arkadaslar nasıl düzeltebilirim bir yardımcı olun lütfen........
                                Geçmiş olsun Enescim.Oyunun artık çöpe gitti.Yeni bir oyuna başlayacaksın.Böyle bir sorun yaşamak istemiyorsan oyununu bir kaç yere kaydet.
                                Colmandante

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X