Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bende asist bile yapmıyor ççç
    Bendede asisti yok zaten. Sadece duran toplarda ve kornerlerde ileri çıkarak gol atıyor. Bu arada fm genie scout mutlaka kullan çok iyi bir arama motoru her türlü oyuncuyu bulabilirsin ordan. Oyunculara 200 üzerinden değer veriyor oyunculara CA(current ability) ve PA(potansiyel ability) olmak üzere. Oyuncuların ilerde gelişip gelişmeyeceklerini anlayabilirsin bu nedenle.

Yorum

• şu an indirdim dediğin programı kavramaya çalışıyorum
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• bu programla save dosyasını açıp bakıcam dimi bende niye hiç bir değer yok diyorum ççç
        ~Twitter ~

Yorum

• Evet öyle ancak oyundan ayarda yapıcaksın kayıtlı oyunları sıkıştır seçeneğinin yanındaki işareti kaldır ayarlardan.

Yorum

• Gabric FM'de Nasıl ?

Yorum

bu programla save dosyasını açıp bakıcam dimi bende niye hiç bir değer yok diyorum ççç
              Ben burasını anlayamadım nereye açıp bakıyoruz..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Fm genie scout kullanınca oyun zevksiz bi hal almıyo mu???

Yorum

• Bencede extra hiç bir program kullanmıyorum, scout ta tüm pa lar gözükürse gidip -9 -10 luk yada 160-170 den aşşağı adamı almazsın 1-2 sene sonra zaten milyonluk olursun onları satıp.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Trabzonspor ile 5. sezonum da başladı , Süper Kupa'da Gs'yi 2-1 yendik ve 8.kupamızı da kaldırmış olduk .

Transferde ise Willians'ı 14 , Maicon'u da (forvet) 11 milyon euroya kadromuza kattık .

Ligin ilk haftasında Sivas'ı evimizde 5-2 yendik .

Yorum

• ŞL 1.hafta ;

Trabzonspor 1-1 Roma (Golü 90+ larda Vucinic attı )

Real Madrid 4-0 St.Etienne

Yorum

• santana ya ben bayıldım ya
                        çok güzel rakip geçiyor sağ kanadı granja ile santana süper kullanıyor herkese tavsiye ederim
                        hatta sağ kanattan gelip kaleye bile yaklaştığı oluyor
                        sol bek için en idael türk malik fathi bence
                        ama 1-2 sene sonra satarım çünkü alttan bursaspordan aldığım çocuk geliyor
                        ~Twitter ~

Yorum

• dün öyle bir olay oldu sinirlenip neredeyse laptopu kırıcaktım
                          guilherme ye o kadar çok teklif geldi ki milan-inter-valencia dan ama hep redettim
                          en son milan 22.5 milyon euro verdi red ettim
                          sonra roma 26 teklif etti ben tam rededecektim ki bi baktım öyle bir tuş yok ççç
                          meğerse sadri şener kabul etmiş
                          en önemli oyuncu satmış
                          bide mali durumumuz o kadar kötü değil 12.5 aldım adamı 26 ya sattım
                          guilherme yerine alex teixarayı 12 ye aldımw
                          ~Twitter ~

Yorum

meğerse sadri şener kabul etmiş en önemli oyuncu satmış bide mali durumumuz o kadar kötü değil 12.5 aldım adamı 26 ya sattım
                            guilherme yerine alex teixarayı 12 ye aldımw
                            İlk senemde, devre arası transfer döneminde, Alanzinho'ya gelen 5 milyon euroluk teklifi ben kabul etmediğim halde, Sadri Şener kabul ettiği için, gitmişti. Alanzinho'nun gidişi dengemizi bozmuştu tabii, oyunun kaderini çizmişti.

Yorum

• o kadar oyuncu kiraladım ki kala kala 22 oyuncu kaldı. ççç
                              gökhan ile umut hazırlık maçlarında sakatlandılar.
                              ben 3 kulvarda nasıl gidecem 22 kişiyle
                              ist.bşb-karadeniz-sebat-arsin bu dört klub ben olmasam oyuncu alamayacaklar
                              ~Twitter ~

Yorum

• Bu sene aynı kadrom ile olduğu yere kadar gideceğim, beklenti Avrupa'da finallerde yer almak ama bakalım.

Asıl meselem Karadenizspor olacak. Orada transfer yapmadım. Bir baktım 8 milyon parası var kötü Karadeniz'in. Yine iyi oyuncularımı Karadeniz'e yolladım. LigA'da ilk 6'da yer almalarını umut ediyorum.
                                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X