Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• muhammed dediklerin benim içinde geçerli şmp liginde pek başarılı olamıyorum.
    avrupadan teklifler geliyor ama istediğim şekilde değil
    karın tokluğuna çalışmam ts den 1,5 milyon euro alıyorum gelmişler bana 850bin teklif etmişler hay allahım ya
    zarogoza,atletic bilbao,aston villa şimdilik bunlardan teklif geldi ama kabul etmedim
    yıllık 30 milyon euro transfer bütçesi vermeyene gitmeyeceğim
    man cityden teklif gelmesini bekliyorum ama nerdeeee
    çürüyecem burada
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• Trabzonspor ile ilk 5-10 sezon içinde Şampiyonlar Liginde başarılı olana inanmam zaten yarı final yada final gibi. Ancak eğer sabırlı olunup Türkiye liginde başarı devam ederse bütçe gittikçe büyür şampiyonlar liginden katılım paralarıyla vs 10 sezon sonra Dünya'nın en iyi takımlarından birisi olunabilir.

Yorum

• Brezilyalı oyunculardan nefret ediyorum benden uzak dursunlar olabildiğince her yerde her yerde Brezilya
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• benim takımda brezilyadan başka sadece brüls var onuda yollayacam 8 yabancı hakkımın hepside brezilyalı
          ~Twitter ~

Yorum

• Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• Bendeki oyun şekili böyle değil. Yani 20 üzerinden verilen puanların yanında kutucuk yok neden?

Yorum

• sayının sağındaki çizgi ve okların olduğu kutuyu diyorsan bilmiyorum
                kurcalamıştım oyunu sonra öyle göstermeye başladı
                ~Twitter ~

Yorum

• Yerli iyi genç defans oyuuncular kimler...
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• emiliano insua baya iyi performans göstermiş
                    hemde defansta olmasına rağmen
                    ~Twitter ~

Yorum

• gökhan bir önceki sayfa 3 tane genç oyuncu verdim ama belki çıkmayabilir sende
                      bide 2010 da isen bir bak derim
                      ~Twitter ~

Yorum

• Defansa gsden Emrah Yollu diyorum başka bir şey demiyorum. 2-3 senede üst düzey oyuncu oluyor.

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Defansa gsden Emrah Yollu diyorum başka bir şey demiyorum. 2-3 senede üst düzey oyuncu oluyor.
                          Regen Olmasın ! . ?

Yorum

• 2013 e geldim oyun sıkmaya başladı gerçeklikten uzaklaştı. Şimdi data editörden şu ayarlamaları yaptım;

-Hüseyini Bursaya, F.Çökmüşü Manisaya yolladım.
                            -Ferhat Öztorun, Zafer Yelen, Engin Baytar ve Tjikuzu'yu Trabzonspora aldım.
                            -Papy'yi MVV'ye, İsaac'i Manisaya kiraladım.
                            -MVV kulübünü pilot kulüp yaptım.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Regen Olmasın ! . ?
                              Hayır regen değil. http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=718582

Emrahı 550K ücretle gs altyapısından almıştım. 8M Euroya 1860 München takımının teklifini kabul ettim.

Sol açık isteyene de Bursaspor'dan Eren Albayrak'ı önerebilirim. Belki ilk sene Alanzinho'nun arkasında tutmak yerine Karadenizspor'a gönderirseniz daha iyi olur. 230K ücretle takımıma almıştım.

Özellikle Altay ve Bursaspor takımlarından ileride PA değeri 180üzeri müthiş yetenekler çıkıyor. Takip etmenizi tavsiye ediyorum.

Yorum

• Şampiyon oldum ama Türkiye Kupası'nı finalde 45. saniye ve 45.dakika'da yediğim gollerle Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettim. Bu ilk kupa kaybedişim Türkiye'de. 25 şuttan sadece 8'i kaleyi buldu bu en acısı.
                                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim