Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ilk sezonda transfer bütçesi yaratabilmek için önerileri olan var mı?
    Yaratmana gerek yok..

Ufak bir miktar nakit gerisini 24 ay vadeye böl

En güzeli Ahmet'im

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Sezon öncesi takımın son durumu. Kiralanacak 3-4 oyuncu kaldı.

Arkadaşlar siz bana diyin ne yapayım.
      Süper kupa finalinde 26 da Caner, 30 da Sobis 80 de Selçuk İnan 104 de Onur Kaya sakatlandı tam 4 oyuncum gitti ya. Ne yapayım ben bu kupayı alsam ne olur almasam ne olur.
      Böyle oyuna ne demek lazım.
      Bu adamlar sakatlanıyor madem neden rakip 11 kişi hala.
      Abatmıyorum dk 111 Yaserde sakatlandı 5 oldu sahada 9 kişi kaldık. Yok böle oyun.
      Ss koycam. sakatlanmadık bi kaleci kalacak.
      Sanal Zekanın hilesi remen son save den devam edecem bu ne ya.
      Valla saka bu galiba 6 oldu Thiago Luis de sakatlandı.
      En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 15.07.2009, 19:28.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yaratmana gerek yok..

Ufak bir miktar nakit gerisini 24 ay vadeye böl

En güzeli Ahmet'im
        Buda mantıklı
        Uzun zaman önce fm deki bazı saçmalıklardan ötürü bırakmıştım...
        Bu başlık beni gaza getirdi,tekrardan başlayacağım bugün...
        Fakat benim oynadığım her fm oyununda yukarıda arkadaşların dediği gibi bir bütçeye sahip olamadım maalesef...
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Buda mantıklı
          Uzun zaman önce fm deki bazı saçmalıklardan ötürü bırakmıştım...
          Bu başlık beni gaza getirdi,tekrardan başlayacağım bugün...
          Fakat benim oynadığım her fm oyununda yukarıda arkadaşların dediği gibi bir bütçeye sahip olamadım maalesef...
          Zamanla olucak Ahmet...Sen böyle transfer yapıp,başarılı ol bak nasıl oluyor

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• SKANDAL RESMEN 6 oyuncum sakatlandı.

Böyle saçma oyun olmaz. Son save e dönecem allahtan sezon başı ve öncden oynnmış maç yok. Bir kaç transfer gidecek gibi duruyor.

Bu işten kurtuluş yok Şimdi tekrar oynadım ve Yaser 6 ay yok sakatlandı. 10 kişi bitirdik maçı. 80 de sakatlandı değişiklik hakkımız da yoktu. 1 sakatlığı kabul edeceğim artık. Az önceki 6 sakatlığı gördükten sonra. Oyun son 3 sezondaki şampiyonluğuma engel olmak için elinden geleni yapıyor.
            En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 15.07.2009, 19:53.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Physo ve fitness coach al 3-4 tane sorun en aza iner. Bende 2 senedir ciddi sakatlıklar olmuyor coachlar sayesinde. en fazla 4-5 günlük sakatlanıyorlar.

Yorum

• Adamlar futbol mu oynuyorlar dövüsüyolar mı anlıyamadım.Sakatlık belasından kurtulamadım gitti.5 forvet oyuncusunun 5 ide sakat olur mu

Yorum

• Valla ben ilk başlarda parayı sakladım. Sonraları başarılar ve avrupa yayın geliri ile arttı. Sonra karlı satışlar yaptım. En pahalı transferimden bile satışta para kazandım. Üstelik taksitle aldığımı peşin sattım. Sürekli belli başarı kriterinde sabit kalırsan parasal sorun yaşamıyorsun ama başarı olmazsa hem elemanlar gitmek istiyor hem de parasal sorun oluyor.
                  Asıl önemli olan ucuza alıp en pahalıya satmak.
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• 2008 Temmuz ayının sıcak bir günü gelmiştim klübün başına..Efsane takım adeta dökülüyordu..Taraftar isyanda başarı istiyorlardı..En büyük hayalleri mücadele ettikleri League Two (4.Lig) 'dan Premier Lig'e yükselmekti..Zira en son 91-92 sezonunda Premier Lig maçı görmüştü taraftar hatta bazıları görememişti..Öyle böyle bir klüp değildi Notts County..Kısa adıyla Notts Co..Dünya futbolunun ilk profesyonel futbol klübüydü ayrıca dünya futbolunu sarstıgı 1900 yılların başında şuanda İtalya'nın en saygın ve en çok taraftarı bulunan Juve pembe forma rengini değiştirirken Notts County'den yardım istiyor ve bu yardımın karşılıgında yeni formalarının rengi siyah beyaz oluyordu..

Neyse biz gel gelelim takımımızın şimdiki durumuna..Takım League 2'de tutunma mücadelesi verecek bir kadroya sahipti..Başkanla bütçe ayıramayınca elimizdeki bir kaç oyuncuyu cüzzi miktarlara bırakıp dünya pazarına göz gezdirdim..Sırp kökenli genç oyuncular dikkatimi çekti..Gittim izledim 2.ligden 3 Sırp'ı bonservis bedeli olmadan klübe kazandırdım..Özellikleri Championship(2.Lig) seviyesindeydi hepsinin lig üstü oyunculardı..Aralarında biri vardıki klübün efsane olacagını bilemezdim almaya çalıştıgım zamanlarda..Rade Veljovic..İlk sezon gayet iyi hazırlandık kamp döneminde..Hücum gücümüz çok iyiydi yeni takviyelerimizle..Yediğimizin bir fazlasını atarak yükseldik League 1' e

Artık iş çok daha ciddiydi..Defansa takviye yapıp ,orta sahayı güçlendirip yolumuza devam edecektik..Afrika'dan bir genç oyuncu dikkatimi çekti Afrika Kupası'nı takip ederken..Güney Afrikalı 17'lik delikanlı Khumalo .. Ben topçu olacagım diyordu aldım takıma..Ada içindende takıma kazandırdıgım 3 isimle yola devam ettik..Uzatmayayım fazla Championship'e beklenenden kolay yükseldik..

Taraftar ümitliydi..Artık Premier'e '1' kalmıştı..Fulham 'a bizim ana klübümüz olması yönünde isteğimiz kabul olunca kadromu bu klüpteki oyuncuları kiralayarak genişlettim ve ligde söz sahibi olabilecek bir takım yarattım..Sezon sonu rüyaya az kalmıştı..Play-Off'lardaydık..Önce ezeli rakibimiz Notthingam Forest'ı daha sonra Birmingham'ı eleyerek rüyayı gerçekleştirdik..Artık takımın favorileri arasındaydım..Ama işimiz yeni başlıyordu..

Premier Lig macerasını ve bu harika ligdeki 4 senemi daha sonra yazacagım..Bunu bile okuyan kişi sayısı bir elin parmagını geçmez..Birde onu ekleyip uzatmayayım

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Physo ve fitness coach al 3-4 tane sorun en aza iner. Bende 2 senedir ciddi sakatlıklar olmuyor coachlar sayesinde. en fazla 4-5 günlük sakatlanıyorlar.
                      Fizyoterapisi 20 ve 19 olan 2 tane Physo var ama az önce de 18.5 milyon euro ya aldığım Axel Witsell 3 ay sakatlandı ligin 1.maçında.
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zamanla olucak Ahmet...Sen böyle transfer yapıp,başarılı ol bak nasıl oluyor
                        Ömer,sana güveniyorum,işler iyi gitmezse çalarım kapını ona göre
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fizyoterapisi 20 ve 19 olan 2 tane Physo var ama az önce de 18.5 milyon euro ya aldığım Axel Witsell 3 ay sakatlandı ligin 1.maçında.
                          Bozuk olum senin bu oyun. Ha bu kadar sakatlık mı olur yahu
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• Valla anlamadım Miraç abi
                            Oyun başarımı engellemek için elinden geleni yapıyor adeta.
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Physo ve fitness coach al 3-4 tane sorun en aza iner. Bende 2 senedir ciddi sakatlıklar olmuyor coachlar sayesinde. en fazla 4-5 günlük sakatlanıyorlar.

Physo hocaları ile sözleşme imzalıyorum ama sonra külüb iptal ediyor anlamadım
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Tatil bitti, benim fm kariyerim de dolayısıyla bitti.

UEFA kupasını aldım, retire dedim, oyunu sildim)
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X