Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FM 2009 u Kimse Bana Sevdremez
    Forever FM 2008 yıLLar Gecsede Seni Deqişmeyeceqim...
    An iTibariyLe Size iNaT Akçaabat Sebatspor'La FM 2008'de Kariyerimi Açmış Bulunmaktayım...
    Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• fm nin serisi hepsi...

anti-cm inadına fm
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fm nin serisi hepsi...

anti-cm inadına fm

Orda Dur Cm 01-02 DeişiLmez Her FM ve CM ci oynamısTır heraLde.
        Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alanzinho'yu 7 milyon dolara Bayern'e sattım.11 milyonda kulüpten geldi.Yaklaşık 20 milyon dolar bütçem var şuan.Şimdi bana acilen sol açık, orta sahada dinamo ve bir forvet söyleyin bakalım..)
          Forvet olarak: Nilmar + İrineu
          Koy forvete yağmur yağdırsınlar.
          En son Atakan tarafından düzenlendi; 08.06.2009, 17:05.
          Més Que Un Club

Yorum

• Bir savegame editor ile sari lacivert olan Braintree Town renklerini bordo maviye cevirdim.
            Gözüm gönlüm acildi yahu.
            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• gece gündüz fm oynamaya son 6 gün...

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onur nerde ?2. sezon şampiyon olman dileğiyle.

Sevilla ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak hala Şampiyonlar Liginde lideriz.

Gruptan çıktık gibi.Bizim için bu büyük bir başarı.Geçen sezon ki ŞL faciasından ders aldık.Zaten kadronun büyük bir bölümü değişti.Şuan iyi gidiyorum.Tek kötü şey Fb'ye deplasmanda 2-1 yenildim.
                Onur'u Satmıştım Werder Bremen'e .

İnşanlah Şampiyon Olacağız . Olamazsak Kongre Kararı Alacaz .

İstifamı Vereceğim Kan Değişikliğine İhtiyaç Var

Nerde Bitirsek Taraftara Beğendiremiyoruz

Telefonuma Mesajlar Geliyor , Nasıl Şampiyon Olamayız Falan

Yıprandım , Gerçekten

Yorum

• ilk sezonda sadece şampiyon oldum ikinci sezonda 3 kupayı da aldım şl de gruptan lider çıktım ama valencia ya elendim. deplasmanda 1-1 evde 2-2 bitti maç. bu sezon 24M bütçem vardı. marquinhos u almıştım sadece ama onur kıvrak takımdan ayrılmak istedi yeni sözleşme imzalatamayınca 3.5M a sattım yerine asenjoyu alacaktım kulübü 10M a zor ikna ettim ama asenjo gelmeyince ben de 4M a ustariyi aldım bakalım bu sezon ne olacak önerebileceğim oyuncular forvete gaston fernandez. ikinci sezonumda aldım ve ligi 16 golle tamamladı. bir diğer önerim ise sağ beke hosain kaebi. ilk yılımda 500k ya transfer ettim 2 yılda da yılın 11ne seçildi ve şu anda değeri 2.8M. yeni başlayanlar varsa fark etmişlerdir transfer bütçesi yok. ben tolga, tayfun, serkan, hüseyini satıp kaebi + 15-20 tane genç aldım gençleri pilot takıma yolladım
                  ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• ........................
                    En son Onur Keskin tarafından düzenlendi; 08.06.2009, 18:39.

Yorum

• Takimda Gönderdigim ilk 4 Futbolcu

Huseyin, Isaac, Selcuk inan , Rigobert Song

Yerlerine Santa cruz (18 YAsindaki balckburn dan ) Ermin Zec ve Celso Aldim ve takiminda Bir sezon kiralik Oynayacak
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• yeni bir antrenman uygulayayım dedim takım revire döndü 11 kurmakta zorlanıyorum neyse bana bir sol açık bir sol bek bi de yedek için bir stoper tavsiye edebilecek olan var mı? yerli olursa çok makbule geçer. yabancı kontenjanında bir sıkıntım var da

Yorum

• Yahu oyunu oynayamıyourm kaç gündür
                          En son bıraktığımda bu, kanat elemanlarının performansından şikayet eder durumdaydım. Wijnaldum ve Max. Morales- Özer ve Topuz var kanatlarda. Sıkıntı var top taşıma asist değerleri Alanzinho ve Yattara'ya yaklaşamıyor. Aksine Jem Karacan orta sahada 12 maçta 8 gol 6 asist ile oynuyor. Tek forvet Lewandowski'de çok iyi değil. Gökhan'ı unutmuşum bu aralar, oynamıyor ama değeri 7.7M olmuş. Onu oynatacağım bu aralar.
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu oyunu oynayamıyourm kaç gündür
                            En son bıraktığımda bu, kanat elemanlarının performansından şikayet eder durumdaydım. Wijnaldum ve Max. Morales- Özer ve Topuz var kanatlarda. Sıkıntı var top taşıma asist değerleri Alanzinho ve Yattara'ya yaklaşamıyor. Aksine Jem Karacan orta sahada 12 maçta 8 gol 6 asist ile oynuyor. Tek forvet Lewandowski'de çok iyi değil. Gökhan'ı unutmuşum bu aralar, oynamıyor ama değeri 7.7M olmuş. Onu oynatacağım bu aralar.
                            sağ kanada belaid diye biri var onu tavsiye ederim ben daha yattarayı satmadığım için yedek bekliyor ama yavaş yavaş takıma alıştırıp yattarayı iyi paraya satmayı düşünüyorum. forvette marquinhos ve gaston fernandez olduğu için gökhanı pek oynatamadım. ocak ayında da nilmar gelecek. değeri fazla düşmeden gökhanı satayım dedim ama 2.2 M a satabildim şu yabancı kontenjanı olmasa takımı süper yapacam ama olmuyor işte 24 M bütçe var ama yabancı alamıyorum. para var huzur yok belki biçoğunuz biliyorsunuzdur ama gaston fernandezi tavsiye ederim. ikinci sezonumda 1.3 M a aldım sezon sonunda değeri 5.5 M a çıktı. tekrar söylüyorum bana yerli sol açık lazımmmmm

Yorum

• Vallah simdiye kadar hic yenilmedim daha bu 1.3 biraz cok mu basit oldu ne
                              Birisi mustafa denizliye bise desin, sinir etmesin adami SATMIYORUM alanzinho'yu rahat biraksin cocugu ya...
                              En son Erkan tarafından düzenlendi; 09.06.2009, 01:47.
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• GENEL BİR KADRO GÖRÜNÜMÜ (9. HAFTA)

Şampiyonlar Liginde lider olarak gidiyorum.Bu sene avrupa serfitikalı bir kupa şart.
                                Més Que Un Club

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X