Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giray,Barış Memiş,Colman,Selçuk,Tayfun,Ferhat mükemmeller...

Tolga ile Onur için millet birbirini yiyor..

Yukarda Crow abimizin dediği gibi forvetler hiçbir işe yaramıyor..Uzaktan anca gol atabiliyorsunuz...Burdada Hüseyin,Colman,Selçuk,İbrahim Akın çok işe yarıyor..Hatta Ferhat'la Tayfun bile atıyor...

Aama oyun berbat...Sakatlan babam sakatlan..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• FM 99'dan beri bu oyunu oynarım,bu kadar sakatlık yaşadığımı hatırlamıyorum Vieira'yı güçlü bi adam bilirdim,bi maçta 10 dk. var,sonra sakatlık ve 2 ay yok Adriano'yu 6 ay sakatlayan adama hemen transfer teklifi yaptım, 10 kaplan gücü falan var o adamda kesin Takımda ne defans kaldı ne orta saha.Zaten İtalyan takımı.1-0 ya da 0-0 bitiyor maçlar

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk sezon sol kanat istiyorsanız Arabistan ve Katar takımlarının kadrolarını yoklayın bonservis bedeli neyse o paraya alabiliyorsunuz

Rafael Sobis i tavsiye ederim. Yalnız ilk sezon Trabzonspora gelmiyor sezon sonunda teklif yapın gelir. 1-2 yıl oynatın 30-40 milyon dolar para kazandırır size...
        Yahu kardeşim derslerine çalışsana genç yetenek arayacağına,hayret bir şey
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökhan bende ilk sezonda 20 golle gol kralı oldu .

@TheCrow

Canobbio'yu istedim ama 7 milyon euro istiyorlar(gerçek fiyatı 4 milyon euro) bende o kadar para yok bir de 29 yaşında adam veremem 7 milyon euro .

Neyse oraya Barış'ı monte etmeliyim .
          Şans demekki,bende ilk sezon sonu satış listesindeydi,ucuza aldım.Satış listesini sürekli kontrol etmek lazım.Mehmet Topuz da 1,2M Euro fiyatı vardı,bir türlü haftalık parasını ödeyemedim,sonra ayar çektim bütçeye ama fiyatı aniden 4M Euroya çıktı,yine de 2M önerdim hemen kabul ettiler.

Yorum

• Öncelikle birkaç sorum olacaktı, cevabı olumlu ise bana bana yapılış yöntemlerini de söylerseniz sevinirim..

1) Yabancı futbolcuları Türk yapabiliyor muyuz?
            2) Transfer bütçesini nasıl yükseltebiliriz?
            3) Oyunun Türkçe yaması mevcut mu?

* Buradaki arkadaşların da birkaç tavsiyesi ile transferler yaparak kadromu güçlendirdim. Geçen sezon 82 puanla şampiyon oldum. Güzel bir duyguydu çünkü son maç GS ile Avni Akerde idi. GS bende 1 puan öndeydi ve 1-1 giden maçın 90 + 4. dakikasında ki gol ile şampiyonluğumu ilan ettim. Kadromdaki futbolcular şunlardı..

* Ayrıca Gol Kralı 22 gol ile Gökhan Ünal oldu..

* Türkiye Kupası finaline kadar çıktım ama malesef kupayı kazanamadım..

Kaleci : Tony Slyva, Onur Recep Kıvrak, Ramazan Kurşunlu

Defans : Rigobert Song, Egemen, Giray, Ceyhun, Serkan, Hrjvole Cale, Tayfun Cora

Orta Saha : Sezer Öztürk, Barış Memiş, Razvan Ochirosii, Eduardo Costa, Selçuk İnan, Murat Ceylan, İbrahima Yattara

Forvet : Gökhan Ünal, Umut Bulut, Isaac Promise, Hernan Crespo, Sercan Yıldırım

Kadromda 8 yabancı oyuncu var, bunları dönüşümlü kullanarak güzel bir sezon geçirdim..

İdeal ilk 11'im ise şöyle..

Tony Slyva

Serkan Balcı - Giray Kaçar - Rigobert Song - Cale

İbrahima Yattara - Eduardo Costa - Selçuk İnan - Razvan Ochirosii

Hernan Crespo - Gökhan Ünal
            En son Süleyman Özcan tarafından düzenlendi; 01.01.2009, 14:58.

Yorum

• Bu 9.2.0 nerden indirebiliriz?
              "53"

Yorum

• İlk olarak Süleyman Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1) Yabancı futbolcuları Türk yapabiliyor muyuz?
                2) Transfer bütçesini nasıl yükseltebiliriz?
                3) Oyunun Türkçe yaması mevcut mu?
                Yabancı futbolcular 5 sezon gibi bir süre geçirdikten sonra zaten yerli statüsüne geçiyorlar..

Türkçe yama da henüz çıkmadı sanırım..

Transfer bütçesini de bir anda yükseltmek istiyorsan taktik çok basit

Mesela "Fena Çakar" isminde ikinci bir menajer ile oyuna gir ve direkt Fenerbahçe' nin başına geç..

Sendeki kolpa ve yaşlı adamları 3 er 5 er milyon avrolara Fener' e çak..

Fener taraftarı hezeyanlara başlar zaten hemen. Transferler tamamlanır tamamlanmaz da kendini emekli et ve asıl profilin ile artık zenginleşmiş bir TS ile yoluna devam et

Hem bu sayede en önemli rakiplerinden birisini de ekonomik olarak göçertmiş olursun)
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hem bu sayede en önemli rakiplerinden birisini de ekonomik olarak göçertmiş olursun)
                  hem de oyunun b, zevki kalmaz artık
                  "53"

Yorum

• İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hem de oyunun b, zevki kalmaz artık
                    Ben geçmişte bol bol yaptım.

Kalır kalır. Özellikle fenere yaparsak bu hileyi, o zaman daha da zevkli olur.

Düşünsenize Erdinç'i Hasan'ı Jabi'yi fenerde.
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Zaten heriflerin kadrolarına bir zarar vermiş olmuyorsun yahu

Gene çatır çatır oynamaya devam ediyorlar namussuzlar)

Sen sadece biraz kasanı dolduruyorsun hepsi bu

GW

Yorum

• Yabancı futbolcular eğer milli takımlarında oynamışlarsa 10 senede,oynamamamışlarsa 3 senede Türk oluyorlar.Transfer bütçesini yükseltmek için doğal olarak genel bütçenin yükselmesi lazım.Genel bütçe yükselince yönetimden transfer bütçesini artırmasını isteyebilirsin.
                        İkinci menajer hilesi bence de oyunun tüm zevkini yok ediyor.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yabancı futbolcular 5 sezon gibi bir süre geçirdikten sonra zaten yerli statüsüne geçiyorlar..

Türkçe yama da henüz çıkmadı sanırım..

Transfer bütçesini de bir anda yükseltmek istiyorsan taktik çok basit

Mesela "Fena Çakar" isminde ikinci bir menajer ile oyuna gir ve direkt Fenerbahçe' nin başına geç..

Sendeki kolpa ve yaşlı adamları 3 er 5 er milyon avrolara Fener' e çak..

Fener taraftarı hezeyanlara başlar zaten hemen. Transferler tamamlanır tamamlanmaz da kendini emekli et ve asıl profilin ile artık zenginleşmiş bir TS ile yoluna devam et

bu taktikle fm 2006 da fb ile gs yi küme düşürtmüştüm
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ben yapacağım zaman diğer ülkelerden yapıyorum, ligdeki dengeleri bozmamak için
                            "53"

Yorum

• Aslına bakacak olursak Trabzonspor gibi zaten güçlü olan ve halihazırda zirveye oynayan bir takımı alıp da şampiyon yapmaya çalışmak oyunun zevkini kırıyor

Alacaksın Mezitlispor' u ya da Arsinspor' u yapacaksın Türkiye şampiyonu ki fantazinin kralı olsun..

Trabzon' u, Fener' i kendi haline bıraksan da oynuyor zaten

GW

Yorum

• İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu 9.2.0 nerden indirebiliriz?
                                turksportal'a bakabilirsin.Fm'nin forumudur.
                                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X