Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir kaç senedir kabak tadı vermeye başlayan seri ipini çekmiş anlaşılan.

bu tarz oyunlar görselliği geliştirildikçe kendilerini bitirirler. oyuna fm2007 vs oyunlarla başlayanlar için çok şey ifade edebilir bu yenilikler ancak cm3 adıyla 98-99 sezonundan başlayan birisi olarak oyunun bugün geldiği noktadan hiç memnun olmadığımı belirteyim.Her sene sembolik olarak da olsa oyunu kurup 1-2 sezon oynuyorumdum. Ama yeni versiyon sanırım hiç sarmayacak.

Hayırlı olsun, anılar bize yeter .
    Ben Amiga'dayken başlamıştım ve oyunun geldiği noktadan çok memnunum...Değişim sıkıntı verir ama kaçınılmazdır,ve gereklidir.Yoksa aynı oyunu yıllarca oynardık yeni oyun çıkmasına da gerek kalmazdı.Hem değişimi beğenmeyenlerin kaybedecek birşeyi yok zaten,eski versiyonlar oynanmaya devam edilebilir.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Beni sıktı artık fm açıkçası

İnşalah oyuna renk katan özellikler katmışlardır

Yoksa bir önceki versiyonla yeni versiyonlar arasında fark olmuyor

Yorum

• Football Manager 2009 Sistem Özellikleri

Football Manager 2009 çıkmasına yakın bir zaman kaldı ve oyunun desteklediği bilgisayar özelliklerine yakından bakalım.

Öncelikle belirtmek isteriz ki bu özellikler kesinleşmemiştir.
        PC Donanım İhtiyaçları (Kesinleşmemiş)

İşletim Sistemi:

* Windows XP/Vista

İşlemci

* XP : 1.4GHz veya daha hızlı
        * Vista : 2.0GHz veya daha hızlı

*Önerilen İşlemci: Intel Pentium 4, Intel Core Duo/Quad, AMD Athlon

Bellek / Hafıza

* XP : 512MB RAM
        * Vista : 1.0GB RAM

Disk Alanı

* 2 GB

DVD-Sürücü

* 4x Hızlı

Ekran Kartı

* 128MB**
        **Önerilen chipsetler : (aşağıda)

Ses Kartı

* DirectX 9.0c uyumlu herhangi bir ses kartı

Directx

* Sürüm 9.0c (oyunla beraber gelecek)

Ethernet Kartı

* TCP/IP destekleyen

Giriş Ünitesi

* Klavye, Mouse

**Önerilen Chipset -

Nvidia FX 5900 Ultra veya üstü;
        ATI Radeon 9800 veya üstü;
        Intel 82915G/82910GL veya üstü.

Bu chipsetlerin altındaki kartlarda sadece 2D Maç İzleme Modu kullanılabilir ve desteklenmemektedir. Laptoplarda ise çalışabilir ve desteklenmemektedir.

MAC Donanım Gereksinimleri (Kesinleşmemiş)

PowerPC En düşük özelliklerde: OS X 10.5.3, Nvidia Geforce 6600 / ATI 9600 Radeon

Intel En düşük özelliklerde: OS X 10.4.11, Intel GMA 950* / NVidia Geforce 6600 / ATI 9600 Radeon

Önerilen özelliklerde: Intel Core Duo Processor, OS X 10.5.3, NVidia Geforce 7300 / ATI X1600 Radeon

* Sadece 2D Maç İzleme Modu vardır. Alt sistemlerde çalışır fakat desteklenmemektedir.

Kaynak: Turksportal
        Bordomavi.net

Yorum

• 3d motoru çok süper olmuş.
          sabırsızlıkla bekliyorum......
          Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
          Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
          Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
          Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Trabzonspor'u inşallah güçlü yapmışlardır 1-2 takviyeyle şampiyon oluruz.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor'u inşallah güçlü yapmışlardır 1-2 takviyeyle şampiyon oluruz.
              Ben Trabzonspor'u alınca bir sağ bek bir sağ açık ve bir sol açık alıp efsaneyi canlandırmayı planlıyorum

Yorum

• Fm'nin oyuncu datası değişmez genelde. Defans çok zayıf olacak
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• Bilgisayarım 2009'u kurtarıyor. 2010'da bir kaç değişiklik yapmam gerekecek
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• song fmde iyiydi gökhanda öle yattarada olcak inş iyidir diğerleride
                    MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• Tam olarak ne zaman çıkacak acaba ?

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tam olarak ne zaman çıkacak acaba ?
                        14 Kasım deniyor .

Yorum

• Bir sağ bek , bir sol açık , Yattara olmaz büyük ihtimal bir de sağ açık = Şampiyon .

Yorum

• Oyunun 3D'ye geçmesi kimilerince sevinçle kimilerince de endişeylke karşılandı.Oyun illa 3D oynanmayacak zaten.İsteyen maçları eskisi gibi nokta adamlarla izleyecek, isteyende 3d maç motoru ile.Ben şuan kararsızım açıkçası ama 3D'ye pek sıcak bakmıyorum şimdilik..

Oyundaki belkide en önemli değişiklik transfer sisteminin baştan aşağı değiştirilmesi oldu.Artık 5 milyon € değerindeki bir oyuncuyu 3-4 katı fiyatına zorla alma ve Ronaldinho veya sıradan bir oyuncuyu satarken bin takla atmak zorunda kalmayacağız..

Bu arada Türkiye'deki oyuncuların özellikleride bir aksilik olmazsa bu seriyle birlikte en gerçekçi seviyeye ulaşacak..

NOT: Oyunun orjinali 80 YTL, korsanı ise 4 YTL olacak..
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oyunun 3D'ye geçmesi kimilerince sevinçle kimilerince de endişeylke karşılandı.Oyun illa 3D oynanmayacak zaten.İsteyen maçları eskisi gibi nokta adamlarla izleyecek, isteyende 3d maç motoru ile.Ben şuan kararsızım açıkçası ama 3D'ye pek sıcak bakmıyorum şimdilik..

Oyundaki belkide en önemli değişiklik transfer sisteminin baştan aşağı değiştirilmesi oldu.Artık 5 milyon € değerindeki bir oyuncuyu 3-4 katı fiyatına zorla alma ve Ronaldinho veya sıradan bir oyuncuyu satarken bin takla atmak zorunda kalmayacağız..

Bu arada Türkiye'deki oyuncuların özellikleride bir aksilik olmazsa bu seriyle birlikte en gerçekçi seviyeye ulaşacak..

NOT: Oyunun orjinali 80 YTL, korsanı ise 4 YTL olacak..
                              En güzeli internetten indirmek

Yorum

• Trabzonspor oyuncu datalarını işleyen arkadaşımız Bmn'de üye desem ..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X