Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mehmet 2009 ciktiginda ÖM atarim sana, aklima DB'yi güzellestirecek ve renklendirecek seyler geliyor
    Sen mi yaparsın, ben mi yapayım?

İstersen bu sefer sen yap.

Ya da en iyisi birlikte yapalım.
    En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 08.05.2008, 17:54. Sebep: .

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen mi yaparsın, ben mi yapayım?

İstersen bu sefer sen yap.

Ya da en iyisi birlikte yapalım.
      Fark etmez aslinda. Ama dedigin gibi en iyisi beraber yapalim. Birlikten güc dogar
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 2010-2011 sezonu sağ kanatta 4 sezondur çok başarılı

Geçen sezon Zaferin Tablosu

-------------------ISAKSSON-------------------
        M.Çoğum----Giray--------M.Cahais-----M.Ocak
        -----------Selçuk İnan---Serkan Balci-----------
        Ante Rukavina------------------------D.Escudero
        ---------------Stancu-----Adrejev--------------

Aykut-M.Angulo-B.Memiş-Özer-Hüseyin-Gervinho-Ferhat-Aydin-İ.Parlak-Batuhan
        En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 14.05.2008, 22:52.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yattara yı ne yaptun kardeş

Yorum

• benim fm 2008 türkçe yama versiyonu , hep 5 ekim 2009 da hata raporu veriyor ve oynayamıyorum. neden acaba?
            sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
            Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• eğer rukavina gerçekende profilinde verildiği gibi bir adamsa türkiyede çok iş yapar....8-9 senedir cm oynuyorum ordakileri gerçek hayata vurduğumuz zaman böyle bir tablo ortaya çıkıyor..umarım hakkımızda hayırlısı olur

Yorum

• angulo, carioca, bernardo, trejo, stancu, gustavo, fraga her takımda banko oynayabilecek isimler
                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  benim fm 2008 türkçe yama versiyonu , hep 5 ekim 2009 da hata raporu veriyor ve oynayamıyorum. neden acaba?
                  bu hata 2 gündür bende de çıkıyor ama benimki 5 aralıkta değil. senin sorunun çözümü 8.0.2 yamasını yüklemelisin
                  7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu hata 2 gündür bende de çıkıyor ama benimki 5 aralıkta değil. senin sorunun çözümü 8.0.2 yamasını yüklemelisin
                    eyvallah birader.
                    sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                    Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fark etmez aslinda. Ama dedigin gibi en iyisi beraber yapalim. Birlikten güc dogar
                      Bende katılabilirim...
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Bu transferler ile FM 2009'da Trabzonspor ile daha kolay şampiyon olacağız herhalde. Sezon başı transfer yapmaya gerek kalmayacak.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu transferler ile FM 2009'da Trabzonspor ile daha kolay şampiyon olacağız herhalde. Sezon başı transfer yapmaya gerek kalmayacak.
                          Evet yenilerin hepsini çok merak ediyorum.Gökhan ve Selçuk iyidi 08'de ama milli takımda banko oynayacak kadar iyi değillerdi.Büyük takıma geldiler artık özelliklerini daha da geliştirler inşallah.
                          Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Sirf Trabzonspor'a geldiler diye özellikleri gelistirmek mantiksiz bence. Gökhan zaten Milli Takimda banko oynayamaz, alternatifi cok. FM'de de cok güzel yansitmislar bunu, performansi iyi oldugunda alternatif olarak aliniyor Milli Takima. Selcuk da öyle.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Şimdi daha kolay şampiyon oluruz da
                              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Yardım Lütfen

Arkadaşlar ben database'den stadın kapasitesini arttırıp, yeni transferleri takıma alıp(ve işe yaramaz adamları yollayıp) öyle başlamak istiyorum.Ama başlattan data editörü açınca editörde ne oyuncu ne de başka birşey gözükmüyor. Neden oluyor bu bilen varsa lütfen yazabilir mi? Sırf bunun için yeniden para sayıp gittim aldım oyunu(eski cd'si kayıp çünkü).Sildim yeniden yükledim.Yine aynı data editörde takım, oyuncu, stad hiçbişey yok. olmayan şeyleride ekleyemiyorum haliyle. Bilgisi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
                                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X