Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Nuri Albayrak deli etti beni takıma 6 kupa kazandırdım 2 sezonda süper kadro kurdum hala tesisleri yaptırmadı en sonunda çektim resti gittim Blackburn'un başına...Bu arada yeni starım Alan Kardec Trabzona aldım her maç gol atıyor.

Yorum

• Bu oyunda TS verem edecek beni.. Bir oyun bu kadar da mı gerekçi yapılır!

Hücum hattım mükemmel ama gel gör ki her maç yeniliyorum

Bildiğiniz güzel taktik var mı?
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• selami senin fm oynadığını hiç bilmiyodum ..yav be ne kadar çok ortak noktamız varmış ..ben sana birkaç tane taktik verebilirim ...
        mesela benim sürekli oynadığım taktik 4-1-2-1-2..ben bunla şampiyon oldum ama 2. sezon ..şu anda 5 inci sezonu oynuyorum önceli 4 sezonda ;ilk 3. oldum .ondan sonra sürekli şampiyon oluyorum ..bence Trabzonla şampiyon olmak çok kolay..genelde Türk ve trabzonlu oyuncularla oynuyorum ..hatta şimdi ilk 11 in 6 sı Trabzonlu
        bi kaç tanede oyuncu önerebilirim ..lulinha (sanırım herkes bilir bunu),matias fernandez,aaritalo
        BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• Murat_G'den haber yok. Database'e 8.0.0'da basliyorum.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Trabzonspor'un kadroya bakar mısınız? Teknik direktör de Ersun Yanal. (Ben Kayserispor'um. Öylesine bir deneyim dedim. Ve bu kadroya rağmen 2-0 yeniliyorum.)

Yorum

• arkadaşlar 8.0.1 db buldum ama normal crack gibi değil..fmloader denen şey mevcut..onunla açılacak..

Yorum

• İlk olarak Murat_G tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar 8.0.1 db buldum ama normal crack gibi değil..fmloader denen şey mevcut..onunla açılacak..
                Ben basladim calismalara ve kimse kusura bakmasin yeniden baslayamam . Varsa itirazi olan istifami veririm .

Bu arada dikkatimi cekti Ersun hoca yukarida Barcelona taktigini uyguluyor. Serkan ve Celaleddin'de bizim Ronaldinho - Messi ikilimiz oluyor bu durumda
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ben FM'den kopmuşken Arsenal ile tekrar hayata döndümMuhteşem sarıyor gerçekten gencecik oyuncular ve çoğu potansiyelli ManU ile liderlik yarışı çok çekişmeli oluyor..

Aynı şekilde Sevilla ve Marseille'da tavsiye ettiğim kulüpler.Özellikle Marseille'ya eski başarıları yaşatmak güzel oluyor..
                  7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Bide FM08'in en iyi taktiğide tekli forvet sistemi çift forvette rakip takım orta sahayı boş bulup rahat pozisyona giriyor.Abi bide o oyuncuların okları yarıya indir öyle çok yorulurlar
                    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• ne oldu en son bazı hazırlıklar vardı?
                      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne oldu en son bazı hazırlıklar vardı?
                        Yapim asamasinda. Yarisi bitti diyebilirim
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ya ben Çok geç Kaldım galiba ama Olsun yinede yazayım
                          Ad Soyad: Ahmet Kuru
                          Dogum Tarihi / Dogum Yeri: 01.01.1986-Trabzon/Of
                          Kullandigi AyakOL,Sağ
                          Mevki:MRLC
                          En belirgin 2 özelligi: SUT,HIZ(ing iyi değil)
                          Favori Takimlar:Trabzonspor-Ofspor
                          Favori Kisiler:Orhan çıkrıkçı,Hami Mandıralı,Gattuso
                          Forma No:50
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Pablo Piatti
                            Ever Banega
                            Christopher Samba
                            Fernando Belluschi
                            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Erdem la! Yamayı senmi yapıyorsun yok Vay be bizim erdem ne akıllıymış O kadar tecrübem var bu tür işlerde ama daha elimden bişey gelmiyor
                              TÜRKÇE'Yİ TURKCHE'LEŞTİRMEYİN !!

TrabzonCell İle Bağlan Hayata =)

Yorum

• Yama isinde sorun cikti. Mehmet Firat bastan baslamak zorunda kaldi. Biraz daha sürebilir yani.
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X