Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bunun altında bi artniyet aramalı mıyım??
    Oyunun Türk yapimi olmamasi gerektirmiyor ama arastirmacilarin Türk olmasi gerektirebilir. FM 2008 cikinca kendimizce bir update hazirlayalim en iyisi.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• FM ilk çıktığında Türkiye Ligleri berbat oluyor zate sonra TSI'nin updateleri sayesinde oyunu doğru dürüst oynayabiliyoruz ama FM 2008'de bu sorunlar çözülecek sanırım..
      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bunun altında bi artniyet aramalı mıyım??
        Yapılamama sebebi Sİ.Sİ Türkiye'yi umursamıyor çünkü oyun Türkiye'de satılmıyor.Adamlarda nede olsa satılmıyor diyip umursamıyorlar malesef.Ayrıca FM 2008'de kısmetse Türkiye Liglerini en iyi şekilde göreceksiniz hepimiz bunun için uğraşıyoruz.

Yorum

• İlk olarak nekop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yapılamama sebebi Sİ.Sİ Türkiye'yi umursamıyor çünkü oyun Türkiye'de satılmıyor.Adamlarda nede olsa satılmıyor diyip umursamıyorlar malesef.Ayrıca FM 2008'de kısmetse Türkiye Liglerini en iyi şekilde göreceksiniz hepimiz bunun için uğraşıyoruz.
          Benim bir sorum olacak. TSI yurtdisindaki Türklerdende sorumlumu yani mesela Fatih Tekke'nin özellikleri TSI tarafindan mi gözleniyor yoksa Ruslar tarafindanmi?
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim bir sorum olacak. TSI yurtdisindaki Türklerdende sorumlumu yani mesela Fatih Tekke'nin özellikleri TSI tarafindan mi gözleniyor yoksa Ruslar tarafindanmi?
            Her ligin araştırmacıları var yani Türk araştırmacılar Türkiye Liglerini inceler.Fatih Tekke'ye,Hamit Altıntop'a karışamaz.Onlar Rus ve Alman scoutların işidir.Ben böyle biliyorum ve böyledir zaten..;
            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Bakalim anlasilir ruslarin nekadar toptan anladiklarini
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bakalim anlasilir ruslarin nekadar toptan anladiklarini
                Görecegiz ama benim dikkatimi ceken bir olay var. Ben dünyada hava toplarina Fatih Tekke gibi hakim olan adam görmedim (Hakan Sükür dahil). Boyunun kisa olmasina ragmen her girdigi hava topu mücadelesini kazaniyor. Ama FM'de Jumping ve Heading özellikleri hep vasat oluyor.

Ben topa ayagiyla falso veren cok gördüm ama kafasiyla topa falso veren 1 kisi gördüm
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Her ligin araştırmacıları var yani Türk araştırmacılar Türkiye Liglerini inceler.Fatih Tekke'ye,Hamit Altıntop'a karışamaz.Onlar Rus ve Alman scoutların işidir.Ben böyle biliyorum ve böyledir zaten..;
                  Evet aynen öyle...

Yorum

• fm 2007 vistada çalışıyormu arkadaşlar acil cevap
                    Bordomavi.net

Yorum

• 2-0 dan 3-2 yaptım..sezonun ilk kupasını aldım..

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fm 2007 vistada çalışıyormu arkadaşlar acil cevap
                        Ben oynuyorum gayet güzel calisiyor. Ama Türkce oynayacaksan bende calismiyor. Dil yamasi yüklemezsen calisir. yüklersen belki calisir. Bende calismiyor. Gerci yüklemek derken kurunca fark etmez ama calistirinca bende oyun acilmiyor.

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2-0 dan 3-2 yaptım..sezonun ilk kupasını aldım..
                        Tebrik ederim. Bende 3-4 defa Ingiltere'de yeni oyun basladim ama takim fazla büyük olunca beni sarmiyor oyun. Bu arada 2 golü penaltidan atmissin. Saibeli olmasin sakin bu mac
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• juventus ile yeni bir kariyere başladım hedef serie a ya çıkmak
                          higuain'i 3.5 m avroya Zarate'yi 3 m avroya aldım bide bi italyan stoper var 20 yaşında schivai mi ne ismi tam aklımda değil onuda 1.5 m avro ya aldım.
                          zalayeta yı 750 bin avro ya villarreal'e robert kovac'ı da 2 m avroya west ham sattım
                          bakalım serie a ya çıkabilcezmi

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tebrik ederim. Bende 3-4 defa Ingiltere'de yeni oyun basladim ama takim fazla büyük olunca beni sarmiyor oyun. Bu arada 2 golü penaltidan atmissin. Saibeli olmasin sakin bu mac
                            Man Utd. cm 01/02 den beri oynadığım takım..vazgeçemiyorum napiim..bu arada maç şaibeli değil bilek hakkı..

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              juventus ile yeni bir kariyere başladım hedef serie a ya çıkmak
                              higuain'i 3.5 m avroya Zarate'yi 3 m avroya aldım bide bi italyan stoper var 20 yaşında schivai mi ne ismi tam aklımda değil onuda 1.5 m avro ya aldım.
                              zalayeta yı 750 bin avro ya villarreal'e robert kovac'ı da 2 m avroya west ham sattım
                              bakalım serie a ya çıkabilcezmi
                              Cikamama sansin 1% bile etmez
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Sattım oyuncuları, neredeyse küme düşeceğim..
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X