İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunun altında bi artniyet aramalı mıyım??
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak nekop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapılamama sebebi Sİ.Sİ Türkiye'yi umursamıyor çünkü oyun Türkiye'de satılmıyor.Adamlarda nede olsa satılmıyor diyip umursamıyorlar malesef.Ayrıca FM 2008'de kısmetse Türkiye Liglerini en iyi şekilde göreceksiniz hepimiz bunun için uğraşıyoruz.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bir sorum olacak. TSI yurtdisindaki Türklerdende sorumlumu yani mesela Fatih Tekke'nin özellikleri TSI tarafindan mi gözleniyor yoksa Ruslar tarafindanmi?7-7-7-7-7-7-7
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalim anlasilir ruslarin nekadar toptan anladiklarini
Ben topa ayagiyla falso veren cok gördüm ama kafasiyla topa falso veren 1 kisi gördümTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer ligin araştırmacıları var yani Türk araştırmacılar Türkiye Liglerini inceler.Fatih Tekke'ye,Hamit Altıntop'a karışamaz.Onlar Rus ve Alman scoutların işidir.Ben böyle biliyorum ve böyledir zaten..;
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefm 2007 vistada çalışıyormu arkadaşlar acil cevap
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-0 dan 3-2 yaptım..sezonun ilk kupasını aldım..Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
juventus ile yeni bir kariyere başladım hedef serie a ya çıkmak
higuain'i 3.5 m avroya Zarate'yi 3 m avroya aldım bide bi italyan stoper var 20 yaşında schivai mi ne ismi tam aklımda değil onuda 1.5 m avro ya aldım.
zalayeta yı 750 bin avro ya villarreal'e robert kovac'ı da 2 m avroya west ham sattım
bakalım serie a ya çıkabilcezmi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTebrik ederim. Bende 3-4 defa Ingiltere'de yeni oyun basladim ama takim fazla büyük olunca beni sarmiyor oyun. Bu arada 2 golü penaltidan atmissin. Saibeli olmasin sakin bu macbu arada maç şaibeli değil bilek hakkı..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejuventus ile yeni bir kariyere başladım hedef serie a ya çıkmak
higuain'i 3.5 m avroya Zarate'yi 3 m avroya aldım bide bi italyan stoper var 20 yaşında schivai mi ne ismi tam aklımda değil onuda 1.5 m avro ya aldım.
zalayeta yı 750 bin avro ya villarreal'e robert kovac'ı da 2 m avroya west ham sattım
bakalım serie a ya çıkabilcezmiTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
Sattım oyuncuları, neredeyse küme düşeceğim..
- Alıntı
Yorum
Yorum