Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fm 2007 yi sabah askam oynuyom sıkılmadan..
    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fm 2007 yi sabah askam oynuyom sıkılmadan..
      Valla kariyeri yayinlayinca oynamasi daha zevkli oluyor. FM 2008 cikana kadar yeni kariyer acmayacagim
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• BEN 2021 deyim tam 13 sene üstüste şampiyonlar ligi sampiyonu oldum.uefa super kupa internacional ne ararsan koydum muzeye gerard c.ronaldı adriano wassell turk oldu
        yattara doktor oldu gümüşhanede
        augustine t.d giresun da
        fatih tekke antrenor
        ...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Satma sende. Son seneye kadar üzgün müzgün oynasinlar. Biraz profesyonel olsunlar. Mantaliteye ters hareketler yapmasinlar
          Bende satmıyorum zaten
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• abiLerim bana fm 2006 yı nasıl türkçe yapabiLeceğimi söLermisiniz cm den fm ye yatay geçiş yapTım yeniyim
            yardımcı oLursanız seviniRim

Yorum

• İnternette yama dosyaları mevcut. FM 2006 Türkiye tedarikçisinin internet sitesinde de var oyunun yaması orginal cd ile oynuyorsan biliyorsundur tedarikçinin adresini oradan temin edebilirsin.

Sitemizin kuralları geregince site dışı link veremediğizden daha fazla yardımcı olamayacagım.
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• cm de geneLde hep aynı takımLar aynı oyuncuLarı alıyor .yeni zevkLer arama zamanı geLdi fm 2006 umduĞum gibidir inş

Yorum

• fm 2006 aLdım yükLeyemedim.Fm 2007 dvd miş benim cd - Rom netten 2007 yi buLabiLirmiyim??

Yorum

• Birkaç sayfa önce oyunun linki verildi.
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• FM tutkunlarını burada görmek çok güzel birde illegal payşaşım yapmasınız harika olucak...

Yorum

• İlk olarak nekop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        FM tutkunlarını burada görmek çok güzel birde illegal payşaşım yapmasınız harika olucak...
                        Millet parayi sokakta bulmuyor. Yapimcilar oyunu biraz daha ucuz yapsalar oda olmaz

Bu arada hosgeldin aramiza Turksportal'dede gördüm seni galiba isim yabanci gelmedi
                        En son Mayls tarafından düzenlendi; 15.08.2007, 10:41.
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Maalesef oyunları fiyatı yine bizim yüzümüzden yüksek.Korsan arttıkça fiyatların çoğalması normaldir.

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende satmıyorum zaten
                            Kararimi değiştirip gitmek isteyenleri sattım.. Bana ruhunu takıma vermemiş oyuncu lazım değil

Bu arada Albayrak yine yaptı yapacağını Sattı oyuncumu
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Oyun fiyatı zaten ucuz ama Türkiye'ye girerken yanında biton vergide geldiği için baya pahalılaşıyor.Şuanda 40 YTL civarı olması lazım 10 tane oyun almak yerine 1 oyun alın orjinal alın.Tabi bu sadece bir öneri bu arada oyuna gelince Trabzonspor oyunun orjinal halinde çok kötüydü Hüseyin'in teknik 16 civarıydı.7.0.2'de ben biraz el attım fakat sonrasında kimse ellemedi diger 17 takım yapıldı Trabzonspor yapılmadı yani biraz abartıya kaçtı Pa'lar en bariz örneği Jefferson...Gelecek versiyonlarda Trabzonspor umarım daha gerçekci olur.

Yorum

• İlk olarak nekop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oyun fiyatı zaten ucuz ama Türkiye'ye girerken yanında biton vergide geldiği için baya pahalılaşıyor.Şuanda 40 YTL civarı olması lazım 10 tane oyun almak yerine 1 oyun alın orjinal alın.Tabi bu sadece bir öneri bu arada oyuna gelince Trabzonspor oyunun orjinal halinde çok kötüydü Hüseyin'in teknik 16 civarıydı.7.0.2'de ben biraz el attım fakat sonrasında kimse ellemedi diger 17 takım yapıldı Trabzonspor yapılmadı yani biraz abartıya kaçtı Pa'lar en bariz örneği Jefferson...Gelecek versiyonlarda Trabzonspor umarım daha gerçekci olur.
                                bunun altında bi artniyet aramalı mıyım??

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X