fm 2007 yi sabah askam oynuyom sıkılmadan..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefm 2007 yi sabah askam oynuyom sıkılmadan..Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatma sende. Son seneye kadar üzgün müzgün oynasinlar. Biraz profesyonel olsunlar. Mantaliteye ters hareketler yapmasinlar
- Alıntı
Yorum
-
İnternette yama dosyaları mevcut. FM 2006 Türkiye tedarikçisinin internet sitesinde de var oyunun yaması orginal cd ile oynuyorsan biliyorsundur tedarikçinin adresini oradan temin edebilirsin.
Sitemizin kuralları geregince site dışı link veremediğizden daha fazla yardımcı olamayacagım.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak nekop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFM tutkunlarını burada görmek çok güzel birde illegal payşaşım yapmasınız harika olucak...
Bu arada hosgeldin aramizaTurksportal'dede gördüm seni galiba isim yabanci gelmedi
En son Mayls tarafından düzenlendi; 15.08.2007, 10:41.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende satmıyorum zaten
Bu arada Albayrak yine yaptı yapacağınıSattı oyuncumu
- Alıntı
Yorum
-
Oyun fiyatı zaten ucuz ama Türkiye'ye girerken yanında biton vergide geldiği için baya pahalılaşıyor.Şuanda 40 YTL civarı olması lazım 10 tane oyun almak yerine 1 oyun alın orjinal alın.Tabi bu sadece bir öneri bu arada oyuna gelince Trabzonspor oyunun orjinal halinde çok kötüydü Hüseyin'in teknik 16 civarıydı.7.0.2'de ben biraz el attım fakat sonrasında kimse ellemedi diger 17 takım yapıldı Trabzonspor yapılmadı yani biraz abartıya kaçtı Pa'lar en bariz örneği Jefferson...Gelecek versiyonlarda Trabzonspor umarım daha gerçekci olur.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak nekop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyun fiyatı zaten ucuz ama Türkiye'ye girerken yanında biton vergide geldiği için baya pahalılaşıyor.Şuanda 40 YTL civarı olması lazım 10 tane oyun almak yerine 1 oyun alın orjinal alın.Tabi bu sadece bir öneri bu arada oyuna gelince Trabzonspor oyunun orjinal halinde çok kötüydü Hüseyin'in teknik 16 civarıydı.7.0.2'de ben biraz el attım fakat sonrasında kimse ellemedi diger 17 takım yapıldı Trabzonspor yapılmadı yani biraz abartıya kaçtı Pa'lar en bariz örneği Jefferson...Gelecek versiyonlarda Trabzonspor umarım daha gerçekci olur.
- Alıntı
Yorum
Yorum