evetttt başlayacağız bu fm de almadığım kupa bırakmayacağım dünyadaki tüm kupalar dahildie!!! libertadores , afrika uluslar kupası , dünya kupası vs...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://dosyam.net/?id=xy3evq
Database burda. Az sonra yukaridaki yaziya ekleyecegim ama "Düzenle" butonuna bastim hala yüklüyor. Sizi bekletmemek icin buraya koyayim dedim. Az sonra yukariya koyarimKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
- Alıntı
Yorum
-
Ya kusura bakmayin unutmusum. Indirdiginiz dosyayi Rar'dan cikarip komple Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db klasörünün icine atiyorsunuz
yeni oyun acinca karsiniza kücük bir pencere cikiyor orda BMN Databesi'i seciyorsunuz. mevcut oyuna hic birse olmuyorEn son Mayls tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 16:30.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherşey çok güzel yalnız kaleci bulsak güzel olurdu oynadığım ilk maçta kaleci fıtık etti beni.... Guilherme Ochoa'yi öneririm. Biraz pahalli ama ilerde oyunun en iyi kalecisi oluyor.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherşey çok güzel yalnız kaleci bulsak güzel olurdu oynadığım ilk maçta kaleci fıtık etti beni...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa kusura bakmayin unutmusum. Indirdiginiz dosyayi Rar'dan cikarip komple Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db klasörünün icine atiyorsunuz
yeni oyun acinca karsiniza kücük bir pencere cikiyor orda BMN Databesi'i seciyorsunuz. mevcut oyuna hic birse olmuyorKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu bana ne tranfer butcesi felan vermedi
yardummm plssssTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db
bunu icine attim iste
attigin dosyanin adi BMN Databese'mi yoksa onun icindekilerimi attin?Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
size bedava yada küçük maliyetlerde oyuncu söylim
veccio,alejandro gomez ,pablo vitti (bunlar arjantinli maliyeti düşük ama yararlı oyuncular fm oynayanların hepsi bilir),augusto fernandez,saso,vacheslav hleb,mokoena (bilmeyen yoktur),sherman cardenas (16 yaşında ,bedava yiyosa alın
)irfan başaran,şafak bayman ,
özellikle portekiz pazarına bakın düşük maliyetli bi çok oyuncu bulur
- Alıntı
Yorum
Yorum