Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evetttt başlayacağız bu fm de almadığım kupa bırakmayacağım dünyadaki tüm kupalar dahildie!!! libertadores , afrika uluslar kupası , dünya kupası vs...

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://dosyam.net/?id=xy3evq
      Database burda. Az sonra yukaridaki yaziya ekleyecegim ama "Düzenle" butonuna bastim hala yüklüyor. Sizi bekletmemek icin buraya koyayim dedim. Az sonra yukariya koyarim
      peki bu dosyaları nere koayacaz bide onu gostersen kardesim sana zahmet
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• selim bu dosyayı oyunun içine atınca mevcut oyun kaybolacak mı>?
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ya kusura bakmayin unutmusum. Indirdiginiz dosyayi Rar'dan cikarip komple Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db klasörünün icine atiyorsunuz

yeni oyun acinca karsiniza kücük bir pencere cikiyor orda BMN Databesi'i seciyorsunuz. mevcut oyuna hic birse olmuyor
          En son Mayls tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 16:30.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• herşey çok güzel yalnız kaleci bulsak güzel olurdu oynadığım ilk maçta kaleci fıtık etti beni...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              herşey çok güzel yalnız kaleci bulsak güzel olurdu oynadığım ilk maçta kaleci fıtık etti beni...
              Ya 61 milyon transfer bütcesi var al iste birisini . Guilherme Ochoa'yi öneririm. Biraz pahalli ama ilerde oyunun en iyi kalecisi oluyor.
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                herşey çok güzel yalnız kaleci bulsak güzel olurdu oynadığım ilk maçta kaleci fıtık etti beni...
                KARDEŞ BENİ BEĞENDİN Mİ NASIL OYNUYORUM İYİ Mİ ????

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya kusura bakmayin unutmusum. Indirdiginiz dosyayi Rar'dan cikarip komple Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db klasörünün icine atiyorsunuz

yeni oyun acinca karsiniza kücük bir pencere cikiyor orda BMN Databesi'i seciyorsunuz. mevcut oyuna hic birse olmuyor
                  kardesim bunu yaptim ama benim karsima hjic bise cikmasi ben ne yapacam acaba
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• ya bu bana ne tranfer butcesi felan vermedi
                    yardummm plssss

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya bu bana ne tranfer butcesi felan vermedi
                      yardummm plssss
                      Sen dogru yüklediginden eminmisin. Istersen sana bir editör vereyim. Kayitli oyunu editleyebilirsin. Bütcede yapabilirsin kendine
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db

bunu icine attim iste

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db

bunu icine attim iste
                          ok
                          attigin dosyanin adi BMN Databese'mi yoksa onun icindekilerimi attin?
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• size bedava yada küçük maliyetlerde oyuncu söylim

veccio,alejandro gomez ,pablo vitti (bunlar arjantinli maliyeti düşük ama yararlı oyuncular fm oynayanların hepsi bilir),augusto fernandez,saso,vacheslav hleb,mokoena (bilmeyen yoktur ),sherman cardenas (16 yaşında ,bedava yiyosa alın )irfan başaran,şafak bayman ,
                            özellikle portekiz pazarına bakın düşük maliyetli bi çok oyuncu bulur

Yorum

• Yeni Database'le oynayanlar biraz anlatsin da
                              Ben daha baslamadim. Suanda Trabzonspor'la bir oyunum var. Sezon bitince yeni oyun acacagim.
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• selim biliosun henüz bende fm orjinal yok alınca başlıcam nabalım artık bi kaç gün oynayamıcz oynayan warsa benim ve abimin performanslarmz nasıl ikimizi birlikte oynatın iyi anlaşırız :

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X