Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• halen fm6 ve cm 01-02 güncel sezon ile oynuyorum bir türlü bırakamadım oyunu gerçi bırakmak isteyen kim ki ? simdi oturmus taktikle toz duman ortalık tabii bir de ofansif futbol anlayısımızın ve tek ön liberolu sistemimizin takımımıza kattıgı büyük degerler sayesınde kaldırdıgımız kupalar
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      halen fm6 ve cm 01-02 güncel sezon ile oynuyorum bir türlü bırakamadım oyunu gerçi bırakmak isteyen kim ki ? simdi oturmus taktikle toz duman ortalık tabii bir de ofansif futbol anlayısımızın ve tek ön liberolu sistemimizin takımımıza kattıgı büyük degerler sayesınde kaldırdıgımız kupalar
      kardeş kaldırdığın kupalar ????

Yorum

• İngiliz liginde kaldırmadıgım kupa kalmadı üstüste çok defa kaldırdıklarımda oldu elbette.Eski oyundan (cm) wcc de dahil olmak üzere heralanda başarı sglandı.Artık son senelere dogru küçük kupalarda nagmalp ve gol yemeden kupayı bitirmeye çalısıyordum WCC bunu çalıştıgım tek yerdi gerçi.1 kez barc ile bunu başarmıstım.

Trabzonsporumuz ile ilk uefa dneyimimde yarı sonrakinde final oynayıp kupayı Trabzonumuza getirdim tabii.daha sonra şampiyonlar ligi kupaları falan sırası le izledi uefayı.2015 yılı Trabzonsporumuzla oynuyordum cdyi @özay aldı daha getirecek o oyunumda 64500 kapasite ve 85Mdolar bütcem ile devam ediyorum.Şimdiki hedefim tamamen yıldızlaran olusanbir takımla 10 gol barajının altında gol yiyerek nagmalup süperligi bitirmek
        İşte BMN!*

Yorum

İngiliz liginde kaldırmadıgım kupa kalmadı üstüste çok defa kaldırdıklarımda oldu elbette.Eski oyundan (cm) wcc de dahil olmak üzere heralanda başarı sglandı.Artık son senelere dogru küçük kupalarda nagmalp ve gol yemeden kupayı bitirmeye çalısıyordum WCC bunu çalıştıgım tek yerdi gerçi.1 kez barc ile bunu başarmıstım.

Trabzonsporumuz ile ilk uefa dneyimimde yarı sonrakinde final oynayıp kupayı Trabzonumuza getirdim tabii.daha sonra şampiyonlar ligi kupaları falan sırası le izledi uefayı.2015 yılı Trabzonsporumuzla oynuyordum cdyi @özay aldı daha getirecek o oyunumda 64500 kapasite ve 85Mdolar bütcem ile devam ediyorum.Şimdiki hedefim tamamen yıldızlaran olusanbir takımla 10 gol barajının altında gol yiyerek nagmalup süperligi bitirmek
          kardeş hile falan yapmıosun dimi yapmıosan nasıl bu kadar başarılı oluosun kii???

Yorum

• eve oyunu ilk ögrenirken yani 2000li yılların ilk baslarında tabii o zaman hle yapıyordum ama simdi otomatik kayıt sistemi ile oynuyorum.Kariyer olusturmayıda kullanmıyorum.Zaten oyun alında çözüldükten sonra devamı geliyor futbolculara özl görevler verip maçta oyunu açıyorsun zaten.Karsıdki rakibinin çürük yanınıda çözdünmü başarı geliyor.Tek sorun aldıgın yabancılar.Öyleki işine çok yarayacak bi yabancı senin takımının uyumunu bozuyor en çok onlardan çekiyorum tabii
            İşte BMN!*

Yorum

eve oyunu ilk ögrenirken yani 2000li yılların ilk baslarında tabii o zaman hle yapıyordum ama simdi otomatik kayıt sistemi ile oynuyorum.Kariyer olusturmayıda kullanmıyorum.Zaten oyun alında çözüldükten sonra devamı geliyor futbolculara özl görevler verip maçta oyunu açıyorsun zaten.Karsıdki rakibinin çürük yanınıda çözdünmü başarı geliyor.Tek sorun aldıgın yabancılar.Öyleki işine çok yarayacak bi yabancı senin takımının uyumunu bozuyor en çok onlardan çekiyorum tabii
              walla ben hiçbir hile yapmadan ilk sezonumu bitirdim ve en büyük başarım 35 maç üst üste yenilmemek bi diğer başarımsa fortiste yarı final bu kadar...

Yorum

• 2019-2020 sezonundayım son 4,5 sezondur (150 maç) ligde namağlup şampiyon oluyorum

Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  walla şuanda bende korsan kullanıorum ( korsana karşıyım o ayrı )
                  ve 7.0.2 yi crack ledim sorun kalmadı.

ama trabzonspor a ayar oluyorum medyanın tahmini hep şampiyon olmasına rağmen takım bi türlü başarılı olamıyor.bide sezon sonu gayseri şampiyon olunca iice sinirlendim kapattım pc yi
                  kardeş şu crackleme meselesini bana da söylesen çok sevinirim...

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2019-2020 sezonundayım son 4,5 sezondur (150 maç) ligde namağlup şampiyon oluyorum

hile war mı hile sen onda haber wer ???

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kardeş şu crackleme meselesini bana da söylesen çok sevinirim...
                      evet banada anlatın bende de korsan war kuramıorum 7.02 yii

Yorum

• bi siteden ındırdım crack i pc de mevcut msn e gelırsenız msn den atabilirim size.

Yorum

• İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bi siteden ındırdım crack i pc de mevcut msn e gelırsenız msn den atabilirim size.
                          crack i bende indirdim ama korsan oyunlarda çalışmıo onun için ayrı bi kurulumu warmş galiba biliomusun onuu ??

Yorum

• Korsan oyuna 702 versiyonunu kuramazsin. Kurarsin ama oyunu acamazsin
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              crack i bende indirdim ama korsan oyunlarda çalışmıo onun için ayrı bi kurulumu warmş galiba biliomusun onuu ??
                              işte korsan kurulum crack inden bahsediyorum msn adresim mevcuyt eklersen ordan verebilirim..

Yorum

• Oscar Trejo yu satin aldim sayilir (takimiyla anlastim kendisinlende anlasirim) 18 yasinda argantin genc milli takim dan bulup aldim taniyan varmi ? nasil 2.3 mil odedim....
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X