Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bi oyuncu alabildim
    hangi oyuncuyu aldın?belki eski oyuncumdur sana müthiş bi forvet söyliyim Carlos Javier Acuna Paraguaylı genç forvet

Yorum

• ya arkadaşlar iki sorum olacak 1. pilot takımı nasıl yapıyoruz. 2. hangi taktikle oynamalıyım trabzonu başarılı yapmadan bu oyunu bırammam ...

Yorum

• valla ben 07 ye daha başlamadım okul dolayısı ile çünkü bi başlayınca en az 3 sezon durmadan devam ediyorum yorucu oluyor.

01-02 den beri taktigimi hiç değiştirmedim.4-1-3-1-1 oynuyorum baklava stili

Burada kanat adamlarının orta seviyeleri ve defansının adam tutucu özelliklerinin iyi olması gerekiyor.
        Orta sahanın sag ve sol yanındaki adamının ise forvet hattına tamamen destek vermesi aynı zamanda pres ve top çalma özelliginin olması gerek.Zor maclarda orta sahanın ortasında ki adamının dmc olması bana yarar sagladı.Ama içerideki tüm maclarda ve mutlak gole ihtiyacımın oldugu maclarda bu mevkide amc oynattım.(başarılı oluyor).Uzaktan sut ve orta yapması konusunda ileri hatta bu işe uygun tüm adamlarımı görevlendiriyorum.Ofansif orta sahaya ise gol atabilecek ve servis yapabilecek güclü bir adamla baglıyorum.Takımın en önemli mevkiisi ve yıldız adamı (en zor bulunanı) ise forvetim oluyor sc-fc arasından birini bulup oynatıyorum benim takımda en yüksek maaş alan en büyük yıldızım genelde forvetim oluyor.

06 da jeff,milan,ufukhan,van der borre,Fatih Tekke gibi oyuncular takımın iskeletini oluşturuyordu.su an 2014 yılındayım sadece 1 sezon sampiyonluk yasamadım.2 senede fortisi alamadım.

Ama şampiyonlar liginde ve 1 defa uefa da final oynayıp kupayı hilesiz olarak aldım.

Takım oturunca önüme kimse çıkamıyor.

Amc: Delgado-burak yılmaz-marcelinho yıldız isimler.
        Fc : Fatih Tekke Tek geçerim.Özgürcan da çok iyi.
        Dmc: Hüseyin ilk iki sene güzel.Ama van der Borre çok çok iyi o mevkii için.Nic besagno ve Lucas Biglia hem defansta hemde dmc de mükemmeller

FM 06 için kritiğim böyle inşallah en kısa zamanda 07 ile başlangıcı yaparım.
        En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 23:25.
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• arkadaşlar bide pilot takım nasıl yapıoruz we onun tam olarak ne olduğunu söyleyebilirmisiniz ?????

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar bide pilot takım nasıl yapıoruz we onun tam olarak ne olduğunu söyleyebilirmisiniz ?????
            renktaşım sen oyunu kendin biraz karıştır kurcala ilk sezonlar büyük başarılar kazanamayabilirsin.fakat oynadıkça tecrübe kazanıp oyunu çözeceksin.genç oyuncuları takibe al.oyuncu alırken 30 yaşını aşmış oyunculara 1 milyon ytl den fazla bonservis ödeme.

ben şimdiye kadar aldığım yerli yabancı genç oyuncuların hiçbirinden zarar etmedim.mesela 19 yaşında 15 milyon dolara aldığım oyuncuyu 24 yaşında 50 milyon dolara sattım.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              renktaşım sen oyunu kendin biraz karıştır kurcala ilk sezonlar büyük başarılar kazanamayabilirsin.fakat oynadıkça tecrübe kazanıp oyunu çözeceksin.genç oyuncuları takibe al.oyuncu alırken 30 yaşını aşmış oyunculara 1 milyon ytl den fazla bonservis ödeme.

ben şimdiye kadar aldığım yerli yabancı genç oyuncuların hiçbirinden zarar etmedim.mesela 19 yaşında 15 milyon dolara aldığım oyuncuyu 24 yaşında 50 milyon dolara sattım.
              ya tmm da bana pilot takımın nasıl yapıldğını anlatabilirmisin ????? o kadar bilioruz sende yaa pilot takımı bilmiorum sadece ????

Yorum

ya tmm da bana pilot takımın nasıl yapıldğını anlatabilirmisin ????? o kadar bilioruz sende yaa pilot takımı bilmiorum sadece ????
                ben halen 2006 oynuyorum.pilot takım uygulaması 2007 de var bilmiyorum nasıl olduğunu
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,

Yorum

arkadaşlar bide pilot takım nasıl yapıoruz we onun tam olarak ne olduğunu söyleyebilirmisiniz ?????
                  pilot takımın en iyi özelliği gelişmesini istediğin oyuncuyu bu takıma kiralık gönderebilirsin..nasıl olacağına gelince yukardaki seçeneklerde en soldakine tıklıyon (adını unuttum ama takımına girebildiğin yer) oradan board room a tıklıyon, sol alt köşeden make board request var ordanda reğuest feeder clup diyosun.yönetim birkaç gün içinde sana pilot takım olabilecek takımları gösteriyor sen birini seçiyon ve pilot takımın oluyor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    pilot takımın en iyi özelliği gelişmesini istediğin oyuncuyu bu takıma kiralık gönderebilirsin..nasıl olacağına gelince yukardaki seçeneklerde en soldakine tıklıyon (adını unuttum ama takımına girebildiğin yer) oradan board room a tıklıyon, sol alt köşeden make board request var ordanda reğuest feeder clup diyosun.yönetim birkaç gün içinde sana pilot takım olabilecek takımları gösteriyor sen birini seçiyon ve pilot takımın oluyor.
                    çok saol kadeş deniyecem sahi bişey daha soruyorum mesela ben o takımdan futbolcu almak istiorum para weriomuyum veya bana indirim falan mı yapıolar rice etsem cwp ...

Yorum

çok saol kadeş deniyecem sahi bişey daha soruyorum mesela ben o takımdan futbolcu almak istiorum para weriomuyum veya bana indirim falan mı yapıolar rice etsem cwp ...
                      maalesef indirim yapmıyorlar ama onların herhangi bir oyuncusuna başka bir takımdan teklif yapılırsa senin haberin oluyor ve ilk opsiyon senin oluyor...

Yorum

• Arsenal'in altyapisinda Barazite diye bir forvet var 16-17 yasinda. Tavsiye ederim. 17 yasina girince Trabzonspor'a geliyor. Ben ilk sezonumda fazla avrupada adimi duyurmama ragmen geldi. Cok kaliteli bi futbolcu yeni sezon az önce basladi 3 macta 4 gol atti 2 asist yapti. Yeni bir Fatih Tekke'mi geliyor dedim kendi kendime
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• arkadaşlar bi sorum olacak ama lütfen gerçekleri söyleyin ciddi ciddi fm 07 de trabzonla başarılarınız war mı warsa nedir söylermisiniz benim en büyük başarım üst üste 4 maç kazanmak oldu bugüne kadar acayip sinirliiiim yaaa

Yorum

arkadaşlar bi sorum olacak ama lütfen gerçekleri söyleyin ciddi ciddi fm 07 de trabzonla başarılarınız war mı warsa nedir söylermisiniz benim en büyük başarım üst üste 4 maç kazanmak oldu bugüne kadar acayip sinirliiiim yaaa
                            oyunu aldıım gün açtığımda benim de çok kötüydü ligi 15. bitirmiştim..arada başka takımlarla oynadıktan sonra tekrar denedim..ve 1 lig bir kupa şampiyonluğu, 2-3 kere kupa finalisti, 1-2 kere lig ikinciliği..avrupada başarım yok..elimden bu kadar geldi...ha bi de deplasmanda antepe 11 tane atmıştım...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              oyunu aldıım gün açtığımda benim de çok kötüydü ligi 15. bitirmiştim..arada başka takımlarla oynadıktan sonra tekrar denedim..ve 1 lig bir kupa şampiyonluğu, 2-3 kere kupa finalisti, 1-2 kere lig ikinciliği..avrupada başarım yok..elimden bu kadar geldi...ha bi de deplasmanda antepe 11 tane atmıştım...
                              2006-2007:lig 5.liği-Kupa Şamp.-Uefa 2.ön eleme
                              2007-2008:lig 3.lüğü-Kupa Şamp.-Uefa'ya grupta veda-Türkiye Süper kupa
                              2008-2009:lig Şamp.-Kupa y.f.-Uefa'ya grupta veda-T.Süper kupa
                              2009-2010:lig Şamp.-Kupa ç.f.-Ş.L.Grup 3.lüğü,uefa ç.f.-T.Süper Kupa
                              2010-2011:lig 2.şiği-kupa final-Ş.L.Grup 4.lüğü-T.Süper Kupa

Avrupa'da başarıya ne yaparsam yapıyım ulaşamadım. Kendimi fener gibi hissetmeye başlayıncada devam etmedim. Tabi cm ve fm serisini 2000-01'den beri oynuyorum tecrübe var yani.

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X